Eshte kollaj fare. Po sjell nje video , por coating mund t'ja japesh me perberesit qe te shijojne ty me shume. Baza po ajo eshte, i lyen me veze i rrotullon ne coating , i ve ne freeze per nje dite ( une keshtu e bej) , te nesermen i coat again me veze dhe cereale , fut edhe arra tek cerealet. Pastaj i deep fry ose pan fry, per pak fare. I ve ne pjaten e duhur dhe shume i rendesishem eshte prezantimi. Une i hedh ne pjate ose ne mbajtese akulloresh i mbuloj me whipped cream, u hedh hershey ose caramel, berries, arra ...edhe kenaqem kur e ha. Nje here ne vit, pasi s'i kam qejf akulloret. (lol)
P.S. Cudi...te gjithe kuzhinieret meshkuj, me unaza ne doren e majte.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Flmd Cora. Se dija kete gje. Do e studioj se mos e bej.njehere pate postuar nje video si behen vezet sycka ne tigan me uje- I thashe hubbyt kam mesuar nje metode te re per breakfast eggs . E leqe bera pis tiganin po aty I thirra mendjes= me boiled eggs. Biles kur I zien nuk Ben as rremuje. Kora, hubby im vdes per embelsira si Ty. Po I them u can't have it all ; edhe guxhiniere edhe te butul. (lol). Thnx I will try it![]()
aj llav u Kora .
![]()
shije e cuditshme mmmmm i ha gjellet me kos brenda ja shpif gjith tavolines![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
nuk e them dot ketu se me bejne verejte mod...
kam nje te vecante..pp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
ahahhah toni jan gati me me nxjerr prej shpie kur ha ashtu
nje shije tjeter e cuditshme te ha buk me llokume![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt