Skam shije te cudishme fare. Kripa eshte kripe e sheqeri eshte sheqer. Kurre si bashkoj bashke. Never ! lol
Skam shije te cudishme fare. Kripa eshte kripe e sheqeri eshte sheqer. Kurre si bashkoj bashke. Never ! lol
mi@..me habite dhe mua me ket..qumesht kutie,nuk besoj te jet e mir bakllavaja me qumesht si the.
per temen..me pelqen te bej kombinime por gjithnje te duhuren.
ah se mu kujtua nje qe e kam pas e vogel. Po se kam me, se nuk ha me nje gje te tille.
Kur kam qene e vogel, sa here me bente mami pershesh me qumesht, e kisha qef te ma bente 1ore para se te zgjohesha ne mengjez. E kisha qef ashtu, te zbutur, e sec merrte nje shije tjeter qumeshti, e me ajke biles.
![]()
Nuk shquhem per gatim, por kur bej kombinime qe nje perendi e di se c'fare hudha , del gatimi me lepi gishtat.
Jeto sot se neser nuk i dihet
pak a shume bej gjellera klasike, vecse kur ha c'do lloj gjelle , c'do lloj ushqimi e shoqeroj me djath, pervec embelsirave![]()
Hmmm marya edhe une jam nje konsumatore e devotcme e djathit.
Sheqer dhe krip mund te ndodhi te mos kem ne shtepi, por djath pupupupupup behet nami .
Kombinime me djathe :
Molle me djath
Shalqi me djath
Rrushe me djathe
Gjelle me djath
etj etj
Po cokollat me djath a keni provuar ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Hahahha paska edhe te tjere qe konsumokan djathin si puna ime![]()
Vet nuk kam ndonje shije te cuditshme , por keta svedezet me habisin qe mbarojne per embelsira me kripe "Lakris " qe kane edhe sheqer edhe kripe , biles ka edhe cemcakiza orbit me kripe ,,, booooo sa te shpifme jane .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Nahhh e kam provuar por nuk bente fare .... Ne fillimet e mia ketu ngaqe nuk dija gjuhen dhe ngaqe nuk ma merte menja qe mund te kishte kshu kombinimesht gabimisht kam provuar disa lloje , si orbit, akullore me lakris gudis etj etj por prap as sot nuk jam mesuar me do , dhe me duket do vdes pa i shijuar tamam.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt