Dashuria as blihet as shitet ata qe mendojne se kan dashuri nepermjet gjendjes ekonomike jane te qeshure ska gje me te shtrenjt ne bote se DASHURIA pra une them qe jo nuk blihet
Dashuria as blihet as shitet ata qe mendojne se kan dashuri nepermjet gjendjes ekonomike jane te qeshure ska gje me te shtrenjt ne bote se DASHURIA pra une them qe jo nuk blihet
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Shume absurde kjo,dhe shume patetike per ata qe kan kte mendim.Dashuria nuk blihet,nuk shitet,nuk falet por ndjehet.
================================================== ============
[U]Duaje ate qe do,urreje ate qe urren,por kurr mos e urrej ate qe doje.
================================================== ============
EDHE UNE DAKORT ME EMMEN DASHURIA NUK BLIHET ..... AJO LIND ATEHERE KUR TI SE PRET![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Shume absurde kjo,dhe shume patetike per ata qe kan kte mendim.Dashuria nuk blihet,nuk shitet,nuk falet por ndjehet.
================================================== ======= :
Duaje ate qe do,urreje ate qe urren,por kurr mos e urrej ate qe doje.
================================================== =======
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 19-09-2005 mė 05:08
behu me specifik ne pyetjen tende....sa lek?A blihet dashuria me lek?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar mė parė nga Noerti
Njerzit jane te ndare ... ca jane te dashuruar me lek, ca jane te dashuruar me dashurine, ca me karieren, ca me jeten dhe jane mese te kenaqur vetem sepse jane gjalle - sic ka dhe ca qe i eshte merzitur jeta, dhe mezi presin te vdesin!
Dashurine me lek e blene vetem ata njerez qe jane te dashuruar me lek!
Po mos te behemi hipokrit ... nqs na del perpara nje i dashur me shume lek do ti provonim edhe ne nje here ato anonime :P, edhe pse nuk do ishim te dashuruar me ate person - do dashuroheshim me jeten (life-style) dhe leket dhe do zgjaste nje cik para se ta kuptonim se leket nuk jane cdo gje ne jete!
Mendimi im
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
A Blihet Dashuria me lek?
mendoj qe ka persona qe dashurin e e duan per lek dhe kur them e duan e kam fjalen qe e blejne
por eshte dicka qe duhet konceptuar,ti mund ta blesh dike por jo se ke blere dashurine e personit
pra mendoj qe ky fakt te blesh dashurine eshte mekat eshte i padrejte
sepse dashuria as blihet as shitet
dashuria eshte nje ndjenje qe nuk vdes kurr..
Eduardi..
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Seksi mund te blihet me leke...dashuria nuk blihet jo me leke po me asgje tjeter!
Dashuria fitohet!!!Sikur te bije bingo me pak fjale!
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
![]()
Haha, o mistrece, na gajase fare!
Blihet me leke dashuria? Varet nga shitesi!![]()
If I Only Could....
Blihet dashuria me lek????
ncncncncncncncncncncc me lek mund te blesh trurin, trupin e ku ta di una se ca tjeter, po asnjehere dashurine, pasionin e aq me teper zemren e dikujt.
Ja qe ca mendojn qe dashuria blehet me lek, ehhhh problem per ta se u rren mendja kot![]()
PS: Sa romantike qe jom apapappappa![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt