Postmodern, keto jane krijimet tua origjinale me ndonje program, valle nese do ishin tuat te lumte atehere!
Respekte nga Une.
Postmodern, keto jane krijimet tua origjinale me ndonje program, valle nese do ishin tuat te lumte atehere!
Respekte nga Une.
My silence doesn't mean I am gone!
E pa mundur, cka eshte e pamundur sot?Postuar më parë nga Jost*
Plastika mund te lakohet dhe me te te krijojme c'fardo forme, metalet e buta mund te modelohen ne c'do forme...do te postoj disa detale dhe studime te hollsishme per kete kiosk...
Mungesa e guximit dhe mosnjohja e materjaleve eshte dobsia me e madhe e nje arkitekti...
Dite te kendshme
It's the end of the world as we know it and I feel fine.
Punim i imi eshte, e punuar ne Architectural Desktop dhe 3dStudioMAX...
Postuar më parë nga Postmodern
Nuk eshte forma ajo qe te jep kete pershtypje por funksionaliteti i vete objektit.
Ka vetem nje hyrje mesa kam pare, nuk ka hapesire te bollshme.
Nuk qendon problemi i mosnjohjes se materialeve apo mungeses se guximit por ajo qe eshte kryesore e parimore qe ti nuk e ke marre parasysh eshte klasifikimi midis reales dhe fiktikes.
Nje ndertese arkitektonike bashkekohore studiohet terthorazi para se te dilet ne versionin perfundimtar.
Me kete projekt shoh qe ti ke studiuar me teper formen dhe ke lene ne harrese detajet e rendesishme sic jane funksionaliteti dhe karakteri arkitektonik i zones.
Megjithate behet fjale thjeshte per nje restorant.
Jam ne pritje te detajeve te tjera te ketij projekti.
Postmodern ideja eshte e bukur dhe fantastika.por ti sarrin ta kuptosh ku e ka fjalen ky fare josti.ky thote se nuk do jete mire ne Prishtinen me kasolle qe edhe pse kurre ska qene ia han mendja.edhe pse prishtina eshte shume here me e mire se shume qytete tjera qe ka pare ky.prandaj thote karakteri arkitektonik i zones.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Ja ke fut kotPostuar më parë nga miki_al2001
Jost,Postuar më parë nga Jost*
E shof se e ke huqur, ky eshte kiosk, e jo restorant, nga ideja per restorant!!!
Ky eshte nje kiosk, ku shiten gazetat, libra dhe kondomat!
Detalet do ti postoj te henen, se tash jam larg shtepise....
Kiosk, me siperfaqe dikund 3.7 m2...
Dite te kendshme
P.S e di qe funksioni eshte primar ketu , po kisoku mundet me qen nje promovim i se res ne nje tersi urbane, pershkak te kostos jo shume te shtrenjet dhe ndryshimit qe sjell ne nje tersi urbane me frekuentim te madh ditor...
E bukra eshte ne detale!
Pershendetje,
tung Postmodern,
me pelqyen keto fotot e "kiosqeve per Prishtinen".
Mendoj se do te ishte nje mrekulli per qytetin tone nese do te realizoheshin ne kete forme, e t'i heqim me ne fund ato te kuqet qe na kane mbetur qe sa kohe.
Te lumte!
Por, pse nuk provin te besh llogaritjet e te formosh edhe nje cmim per keto si propozim per "kiosqet e reja te Prishtines".
Vetem ide prej se largu.
Tung,
Leka nga Prishtina
Ti Shqipëri më jep nder më jep emrin Shqipëtar.
Postuar më parë nga Postmodern
pun e shum e bukur per mendimit tim
do te kishadeshire te postoja nje foto qe se kam eshte nje kjosk qe gjendet ne elbasan [nuk e di ne se eshte me] ne formen e nje kanace koka kola
pershendetje nga rudi
skyline
Po na dini te vizatoni edhe ndonje kantenere per plehra se ato kjoskat ishin teper futuriste...
Krijoni Kontakt