Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    te guri i shqipes
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Un s'jam vene asnjeher ne te tille pozite po edi mire qe familjes time s'do ti pelqente..A do jepte miratimin sedi , as per kete si kam pyetur..po edhe un s'do beja lehte dicka qe e di se atyre nuk i pelqen.Sidoqofte ato qe lidhen e martohem me te huaj s'i paragjykoj aspak..Cdokush eshte i lire!
    Me pelqen ky shkrim.
    Deshta te shtoj se dardha ka bisht prandaj duhet te mendohet mire se sa do te jeshe i/e lumtur nese familja e jote apo e atij/asaj nuk te pranon.
    Ne qofte se jeni fese se ndryshme femija cfare emri do te kete ?Shiptar?musliman?Katolik?Apo etno te atij vendi qe i takon aji/ajo.Si do te deklarohet aji femi?
    A je I/e gatshem te jetosh ne vendin e tij pergjithmone dhe te flasish vec gjuhen e tije ose a eshte aji/ajo i gatshem te jetoje ne vendin tend.
    Ka edhe shume per te shkruaj por skam kohe me shkruaj per provojat e mija.
    Ne qofte se i pranoni keta kushte dhe jeni te gatshem te paguani cfaredo cmimi martesa me tjeter ska problem.

Ju pershendes
    Fjala e urte,eshte fjale e zjarte

Djal i poshter Maska e Varjant
    Anėtarėsuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    6
    Kjo teme sipas meje eshte e komplikuar sepse eshte e vertete qe prinderit do pranojne ate qe eshte mire per ne por nqs ne e dime qe atyre nuk ju pelqe njeriu qe kemi afer 100% atehere sipas meje nuk ndjehemi mire brenda vetes. Dhe me besoni nuk eshte nje sensacion i bukur perkundrazi e ndjen veten keq se ne fund te fundit prinderit sipas meje jane gjeja me shtrenjte qe nje njeri ka dhe duke e ditur se dicka nuk ju pelqen atehere ndjehet ne morse. Sdq kur dashuria eshte e vertete nuk ka njeri ta ndaloje dhe po ju them qe nuk ka rendesi mentaliteti ose emri ose sic thonte me siper Nico 11 qe a eshte e gatshme ajo/ai te beje sakrifica per ty besoj qe po se ndryshe nuk do pranonte te martohej me ty ose ti me te.

Pershendetje
    Fat te mbare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Nico....neve tham te huaj dmth...ti na fute dhe "fene" ne mes...uffff...per mua s'ka rendesi...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga strawberrygirl_
    Pyejtja eshte kjo :
    Ne qofte do te dashuroheshit me nje njeri qe nuk eshte shqiptar, si do te vepronit? Supozojme qe kjo dashuri ishte me nje te ardhme? Si do te ndjehen prinderit tuaj? Familja?
    Nuk do kishte nevoje te veproja une per shkak se babi do me kishte varur nga e prapa(me ndihmen e nenes) per ndonje largpercuesi.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Kuptohet, nuk mund te paragjykoj asnjeri, secili ben zgjedhjen e tij/saj vetjake edhe i ka marre masat per pasojat e kesaj martese. Nese flas personalisht, nuk do ta lejoja, thjesht ne vetvete, asnjehere se kam menduar te lidhem me nje person qe nuk di te me flasi shqip, fjalet me elementare, do te me dukej si fallco. Pastaj nese mendoj per prinderit akoma nje arsye me teper qe nuk do ta lejoja. Me vjen keq kur shoh shqiptare te martuar me te huaj/huaja, se di me duket sikur jeta e tyre nuk eshte reale, ketu ku jetoj kam pare shume raste ku djemte jane martuar me amerikane, shumica e tyre per letra (dmth nga e keqja) edhe martesat e tyre jane nje deshtim i plote, njeri perfundoi ne burg sepse i bertiti te shoqes, edhe humbi edhe kujdestarine e femijes nga gjygji "cfare mund te ndodhi me keq" flasim realitetin.... edhe shume raste te tjera

Nuk do kishte nevoje te veproja une per shkak se babi do me kishte varur nga e prapa(me ndihmen e nenes) per ndonje largpercuesi.
    lol so true...

Ku ka si gjuha jote, apo traditat tuaja.... Familja shqiptare eshte shembull, me te vertete ka vlera te medha
    eshte per tu ardhur keq qe po e prish vleren e saj...

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Njeriu dy here gabon ne jete:
    Kur zgjedh profesionin dhe kur zgjedh fatin e jetes(qofte shqiptar-e,apo i-e huaj).
    GEZUAR
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kęrlighed : 18-06-2005 mė 21:54

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar kęrlighed pėr postimin:

user010 (15-09-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    ca the re???? s'jam dakord fare me kaerilghed...waww...pse duhet te jete "gabim"???

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Po pra, e futi ne burg e huaja, i lumte. Se nusja Shqiptare rri si hu gardhi e shkon qan tek mamaja.
    Le qe ai robi nuk vajti ne burg se bertiti, whether they call it verbal abuse or not. Aq me teper sikur te ishte nje rast. Keta s'fusin ne burg meshkuj qe abuzojne fizikisht (flasim per nje here, dhe pa deshmitare), jo me ky qe "vetem bertiti."

S'qenka "reale" jeta me nje te huaj? Cfare u bene ata, fantazma?

Bah, cfare arrogance! Te vika "keq" per personat te martuar me te huaj. Tjetri eshte i lumtur per hesap te vet, juve me keto komente holier-than-thou. C'ben megalomania per Shqiptaret.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 18-06-2005 mė 23:58
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    undefinedE dashur Fiona.
    Po them se eshte gabimo nga pervoja ime personale sepse kam qene e dashuruar dhe jam e martuar me shqiptar(do te thote se nuk kam te drejte te them ne eshte gabim martesa me nje te huaj,derisa vet nuk e kam perjetuar nje gje te tille),por nga fakti se vet jam femije i nje familje te perzier shqiptaro-gjermane.Dhe edhe pas shume perpjekjeve maksimale me qellime te mira,kur nuk arrita te perjetoj lumturi optimale,as un as te tjeret.Gjithashtu njoh shum te tjere te martuar me te huaj,por te rralle jan ata qe ja kan dal ne krye.
    Tjeter eshte me gjeneratat e reja,jam e vetedijshme per kete,por pasojat jan aty ku jane dhe te pashmangeshme,ashtu sicu tha edhe nga shume te tjere.
    Pra ne fund do te thoja:nese nje femer apo mashkull hyn ne martese me te huaj me mendje te shendoshe dhe eshte i-e vetedijshme per pasojat qe vijojne,skam asgje kunder,si i thone ATE QE MBJELL-E KORR.
    PERSHENDETJE.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kęrlighed : 19-06-2005 mė 09:02

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Nga dashuria qe ai i " Huaji " do kete per ty .... do i mesoj ca fjale dhe ne shqip !
    (Kjo per ato qe do i marr malli te flasin shqip )
    So mos i merrni kaq tabu keto martesa .. nese ka dashuri te forte .. pse Jo ?

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pohimi mbi tradhėtinė.-
    Nga MaDaBeR nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 28-04-2012, 11:58
  2. Si do vepronit???
    Nga alproud nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:49
  3. Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-11-2008, 23:03
  4. Mė do apo s'mė do, si do tė vepronit?
    Nga FRANKO^^AMC nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 20-02-2007, 08:25
  5. Si do tė vepronit nėse i dashuri ju dashuron marrėzisht?
    Nga BOY_Michigan nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •