Postuar më parë nga dardajan
Se harrova pak me pare.
Kjo eshte e sakte dhe perdoret ne jug.
Se harrova pak me pare.
Kjo eshte e sakte dhe perdoret ne jug.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Ai mjeti qe perdoret per patatet i thone "kocajë" dhe as qe e luan topi.
Edhe shati perdoret po me pak.
Kjo fjala "kocaje" mund te jete sllave (maqedonase)
SI quhet ajo pesha e vogel me nje sfere ne fund te boshtit dhe me nje si disk ku vihen frutat per tu peshuar, nuk e di a perdoret akoma.
Dhe si quhet ajo tjetra qe peshon kecat apo delet e gjalla qe ka nje cengel ku i varin dhe nje bosht qe mbahet nga dy vete .
un e kam nje ide por nuk e di sa e sakt esht ..
Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 13-06-2005 më 18:17
I pari është kandari...ose si i kan pas thënë anej ka nohija jote "kanar" (lol)Postuar më parë nga dardajan
Where does a thought go when it's forgotten?
Kanarin e di un po anej ka jugu ka emer tjeter kurse ne veri nuk e di si i thon.
E para "Kanar" sic e tha dhe Corazoni, kurse e dyta "Vage" kshtu i thon nga veriu...lol...
Aha... e di kanarin ?! Po ça po kërko atëhere?
Se edhe Çajupi , që ish nga Jugu, kanar i ka pas thënë, me sa kam lexuar.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Une per te paren kam degjuar sikur i thone PALLENZE dhe te dytes ZIQ ose top ZIQI nuk e di po me kan ngelur ne mendje kurse KANARI si fjale esht me i perhapur.
Si i thonë spungjerit nga anët tuaja? Edhe atij të dushit.
Kjo është fjala më e përdorur, por me siguri duhet të ekzistojnë dhe të tjera që s'më vijnë ndër mend tani veç kësaj qe kemi huazur. Shpesh, sipas meje, duke ja përshtatur gabimisht shqipes për më tepër si sfungjer (sponge - anglisht, éponge - frengjisht, spugna - italisht, esponja - spanjisht, etj).
I keni parasysh sfungjerët e detit? "Sponge Bob" psh. Librat shqip të biologjisë përdornin "sfungjer" në mos gaboj.
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Kam degjuar qe perdoret dhe shtupe perveç sfungjer.Postuar më parë nga helios
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Krijoni Kontakt