![]()
2048 MB FREE account
POP/SMTP Support
50 MB Attachments
SPAM/Virus Protection
15 Interface Themes
14 Different Languages
Unlimited Number of Folders
![]()
2048 MB FREE account
POP/SMTP Support
50 MB Attachments
SPAM/Virus Protection
15 Interface Themes
14 Different Languages
Unlimited Number of Folders
bashkimi sjell fitore.
bashkimi sjell fitore.
Kur ndonje kompani qe offron free mail do na jep ndonje dite edhe PC falas...
si dihet!!!![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Bukur shume...
E krijova por qenka edhe ne shqip...
Shume bukur flm shume alditirona...
My silence doesn't mean I am gone!
Une kam rreth 3 vjet qe e perdor dhe me thene te drejten eshte nje sherbim shume i mire, dhe gjeja me e rendesishme eshte se te ofron dhe POP/SMTP
bashkimi sjell fitore.
alditirona,sot kjo kuote eshte bere normale.
megjithate kjo varet per cfare/dhe si e perdore ate space.
une tek gmail kam 78% te zene,dhe po ashtu tek disa accounte te tjera me nga 2-3GB.
por per nje perdorim normal eshte goxa.
flm qe e ndave me ne kte mail,sa me shume space aq me mire,gjithmone hyn ne pune.
you cant choose to make art,art chooses you.
Kini kujdes me kėto shėrbime se u japin dorėn e u marrin krahun. Nuk mund tė dini sa i sigurtė e i besuar ėshtė shėrbimi. Mund tė ketė njerėz qė lexojnė emailet tuaj, ose njerėz qė vjedhin fjalėkalimet, etj, etj. Kompanitė qė ofrojnė shėrbime falas zakonisht nuk kanė asnjė detyrim ndaj pėrdoruesve dhe mund tė bėjnė ēfarė tė duan me emailet.
Edhe Yahoo, Hotmail, e Google qė janė firma serioze duhen pėrdorur me kujdes tė madh, e jo firma tė reja si kjo Gawab.
Edi
S'kane c'na duhen kaq shume accounte e-maili, bile na pengojne disi. Kur ke shume adresa behet me e veshtire per t'i kontrolluar te gjitha dhe ndodhin ngaterresa kur u jep te tjereve kontaktin tend. Eshte me mire te kesh nje adrese te vetme ose e shumta dy qe e kontrollon here pas here dhe e perdor si kontaktin tend personal. Aman ajo nje adrese te jete me shume hapesire dhe te perdoret sa me lehte.
Gjuha jone sa e mire,
sa e embel sa e dlire...
Krijoni Kontakt