Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    Your wish Maska e Faik Konitza
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115

Sa pėr adet, ta prezentoj veten

Pershendetje te gjitheve
    Kam ca jave qe shkruaj ne forum por jaqe nuk jam prezentuar dhe sonte e vendosa me ne fund.
    Quhem Nita (kam emer pa kuptim ose ndoshta ka po sja kam gjetur akoma-kuptimin) dhe kam nje mbiemer karakteristik Kaprolli (mjafton ky kuptim dhe per emrin)
    Jam nga Gostivari-qytet ne Maqedonine perendimore dhe jam 17 vjec. sapo mbarova maturen dhe pergatitem tanime per provimin pranues- dua te regjistrohem ne medicine ne Shkup. Kam nje histori interesante shkollore- kam kryer 12 vjet shkolle per 10 sepse me eshte dhene mundesia te avansohem vite me lart per shak te suksesit te treguar... (d.m.th. klasen e tete dhe vitin e dyte te shkolles se mesme i kam kryer brenda veres)
    Rrjedh prej nje familje intelektuale gostiarase duke filluar nga gjyshi, ai ka qene nje nder mesuesit e pare ne qytetin ku banoj tani, te dy prinderit i kam me fakultet ndersa qeni qe sapo me ngordhi kishte diplome ne mundje kafshesh.....
    kam provuar shume gjera interesante deri me tani....kam qene udheheqese ne nje radio lokale, gazetare gjithashtu ne nivel komunal, kryeredaktore ne revisten shkollore..........
    Gjeja me karakteristike qe kam eshte ajo qe ndjej per Faik bej Konitzen- e kam mani te vertete prej momentit kur lexova shkrimin e tij “Kater perrallat per Zullulandin” dhe kjo semundje sa vije e shtohet... fatkeqeisht ai nuk ka shume punime, ne fakt ka po jane shkrime gazetareske te humbura dhe te gjitha ato qe kam gjete i kam “mesuar permendsh”. Me pelqejne te gjitha te thenurat e tij, me pelqen menyra se si mendon ai, me pelqen qendrimi i tij aq i larte, me pelqen edhe nga pamja e jashtme bile.... thjesht eshte njeriu ideal per mua a kete e konstatova pasi lexova monografine e tij nga Jup Kastrati.
    E lem anash Konicen se i flihet................
    Gjate kohes se lire lexoj vepra dhe shkruaj poezi. Mirrem me poezi prej moshes 7 vjecare por deni tani i kam publikuar vetem ca, akoma nuk kam botuar liber
    Degjoj muzike qe me ben te ndjehem mire ne moment. E pelqej Vangelis- nje kompozitor grek ky qe ka melodi te hatashme, Gasparianon-rus ky shume origjinal dhe pelqej shume muziken polifonike te Shqiprise a nposacerisht kengetaren Irin Qiriaku.
    Filim qe me ka lene mbresa te thella: “Gone with the wind” dhe (sjaj u travu)“Shine in grass”
    Ushqime ka shume qe pelqej por me shume adhuroj kuzhinen kosovare. (kam gjyshen nga Kosova) edhe ate ja disa ushqime karakteristike:
    Kerlane e pervlume
    kerlane me duca
    laknur me purri
    dhe Fli (me ne fund ua mesova emrat)

Dhe Nita eshte koha t’i thuash vetes boll me(mjafton)

p.s. kam qejf te madh te shkruaj ne forum ngase kembimi i ideve me paraqet nje ide shume te qelluar dhe jam e qejfit te flas me shqiptar ane e mbane botes

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    ahaha Nita...nuk do prisja nje prezantim tjeter nga ty (kam lexuar shume nga shkrimet e tua )

Mireserdhe,

Nausika

P.S. ngushellimet e mija per qenin
    When in Doubt, Act Stupid!

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga nausika

P.S. ngushellimet e mija per qenin
    te falemenderoj Nausika dhe gezohem qe je e para qe me pershendete
    a sa per qenin....rrofte maca (edhepse eshte nje cike tupe nuk pres diplome prej saj)

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    prezantim u bukur
    mir se na gjete
    bofsh qef dhe suksese ne jet

qashtu
    o-le-le firma

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    qeke me e pjekur se mosha qe ke
    mirseerdhe midis nesh. Nje i zgjuar me shume eshte gjithmone mire ktu, sepse budallenjte i kemi me bollek.

p.s. emri jot ka kuptim per mua, sado qe eshte kuptim i keq

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Hmmmm edhe nje margaritare neg Gostivari, edhe nje poete po na prezentohet ne forum...

Mire se na vjen, por shihe mos e ke rastesisht Stormin komshi, njiheni valle?...
    Nese nuk priton me trego ne cilen radio ke punuar?
    Caste te kendshme ne forum...do gjeshe gjithmone mbeshtetjen tone...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 08-06-2005 mė 06:14
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    -----------------------------------------

Mire se vjen!

-----------------------------------------
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Nese nuk priton me trego ne cilen radio ke punuar?
    flm per mikpritjen...
    kam punuar ne Radio Gostivarin per 2 vjet e gjysem si usheheqese e emisionit per femi "cicerimat e para"; emeisionit "Takimet e se shtunes mbrema" dhe "spfra kulturore"

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Mireserdhe nita

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Mire se vjen midis nesh, Urimet e mia te perzemerta per shkrime sa me te kendshme ne te ardhmen dhe kenaqesi te reja midis nesh.

Dito.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •