Mire se erdhe
hahah kezohem qe adhuron konicen por mos shume se ai eshte burrrri im..Postuar mė parė nga D&G Feminine
![]()
kam nenen me prejardhje kosovare dhe shpesh shkojme ne Kosove-atje i kam provuar keto specialitete.
eshte nje lloj ushqimi ne forme persheshi qe ka shije kornfleksi por eshte i gatuar ne menyre shume interesante dhe permban miell gruri.
ndersa purri0- i thone qepes (nje lloj qepe qe nuk dij si te ta peshkruaj-qepe e re)
shume ushqime te mira keto
p.s. faleminderit te gjitheve
Nita Mire Se Na Ke Ardhur.
Purri -dmth -prasČ
FAKTET JANE KOKEFORTA
Mesa shikoj ne kete avatar si i thinjosur duke...eshte "pak" i vjeter per ty moj vajzeme pelqen edhe nga pamja e jashtme bile
Prezantim i bukur, vec pershtypje te mira na ke len ^_^. Per moshen qe ke dukesh shume e ditur, biles edhe nga fotoja dukesh me e madhe, por simpatike.
Te uroj suksese dhe befsh qejf ne forum![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Mir se erdhe midis nesh Nita!!
Faleminderit te gjitheve- tash e ndjej veten si nikoqire (edhe kjo nje e mire ashtu?!!!)![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Faik Konitza : 11-06-2005 mė 21:10
degjo ti Faike..
Faik Konica eshte nje burr i madh i Kombit.. dhe nuk eshte mire ta perdoresh ti ketu si Nick..
Gjej nje nick tjeter e ne qofsh trime a Trim.. mundohu te behesh si Konica..me pune..studime e atdhedashuri..
Moderatoret duhet ti kushtojne rendesi Nickave..
Ato nicka qe kan dicka qe nuk tingellojn mire tja sugjerojne mbajtesve ti nderrojne..
Postuar mė parė nga Faik Konitza
pse s'thu ti se na knaqelol purri i thone prasit nikoqire edhe krelana me duqa eshte nje specialitet shum i thjeshte per tu gatuar, zihet brumi si per buke dhe shtrohet holle ne tepsi me shum yndyre dhe pasi te piqet gervishtet lart duke shkaktuar duqat ... mund te haet me djath, ose te behet pershesh me kos.
qashtu
RIPPR
Prezantim i bukur dhe ideal , por mos te ngelet hatri meriten me te madhe e ka Lopa, me pelqeu fotografia ishte fantastike.
LA VIE LA VRAI
Mire se erdhe Nita! Goxha prezantim, sikur edhe ato te moshes tende te prezantoheshin ne kete menyre, sdo kish vend per moderator ketu. Mjaft te lezetshme dhe fototUrime per me tej!
Macho
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Krijoni Kontakt