Parfumin me te ri te kompanise LR, Kurkova! Shume i mire!
Parfumin me te ri te kompanise LR, Kurkova! Shume i mire!
Love nga Coach eshte fantastik. ose me mire ishte per veretani s'eshte me sezoni
per kete sezon qe vjen Lady 1 Million ende ne me te mirat e vjeshes. nga Paco Rabanne
What goes around---comes around
Paco Rabanne po perdor dhe une per momentin por Ultrared
Paco Rabanne sjell fragranca te kendshme. jo te bezdisshme , ndonese nuk mund te kapin dot klasin dhe efektin mbreslenes te firmave te tjera prestigjoze franceze si Chanel apo Dior.. etj.
Ultrared eshte lehtesisht spicy si ai per femra edhe ai per meshkuj. Ndjell kuriozitet dhe zhvillon fantazine tek dikush qe e nuhat .
zgjedhje e bukur karamele- zANe
What goes around---comes around
zANė (11-09-2013)
Kte nuk e dija...
Jan disa tipe te njerezve qe gjithmone mbajn te njejtin parfum,dhe qe ne ere i dallon kush eshte,une sjam fare keshtu kam qef te eksperimentoj.
Dhe nuk eshte se kam qef te beje koleksione,kam shoqe qe sju rezistojn dote,sa shofin nje parfum duhet ta blejn se zben,qe as vete se dijne nga sa i kan....Une gjithesej tre kam,dhe nuk blej me deri sa te mbarojn,lol,kur te mbarojn ju hap rrugen te tjereve
Kte qe te thash,M.Dior cherie qe eshte drejt fundit...dhe Diesel 'Loverdose' qe nuk ben fare per ditet e ftofta.....Keshtu qe me duhet te investoj cik,po ja sa te shkojm ne ndonje aeroport se jan pa taksa![]()
i lehte dhe i kendshem...
![]()
Arvima (15-10-2013)
Krijoni Kontakt