Sa me mberriti me DHL " ZH.U.L.S" prodhuar nga fabrika e sapunit te Rogozhines .
Sa me mberriti me DHL " ZH.U.L.S" prodhuar nga fabrika e sapunit te Rogozhines .
Une perdor DURU dhe VENUS para ca kohesh perdorsha MILVA
Momentalisht perdori Escada.
10 parfume qe pelqej, si per meshkuj ashtu edhe per vajza.
Boss Soul eshte parfu per meshkuj e krijuar nga femer, Ursula Wandel.
Baldesarini eshte parfumi me prestigjioz i shtepise se modes BOSS.
Shishja e parfumit eshte i bere nga alumin kualitativ dhe special per kete parfum.
Burberry Brit for Men eshte i fresket, pikant, me arome orientale. Parfum elegant me arome te mandarines se gjelbert, bergam, rozes se eger, arres etj etj.
Lacoste Red eshte gjithashtu nje nder parfumet me te mire per meshkuj.
Gucci for Men eshte teper elegant dhe perdoret per cdo eveniment.
Per femra:
Escada Rockin Rio
Valentino V
Max Mara
Gucci Envy Me
dhe
Lacoste Touch of Pink
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StormAngel : 14-06-2005 mė 19:19
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Mua s'me ka len ket pershtypje. Eshte shume provokativ per seksin tjeter si parfum (hello I'm here kinda deal) por s'me eshte dukur si kanelle.Postuar mė parė nga D&G Feminine
If I Only Could....
MAC ka pasur nje lloj vaji vite perpara (Nirvana quhesh) qe kishte arome vintage-hemp-punk-ish e joshese. Sh. i mire, por nuk e prodhojne me, mgjte une kam pas blere tre shishe dhe me ato mbahem akoma. Ne pergjithesi aromat e fresketa, te lehta dhe te pastra i kam qejf. Te rendat (ex. givenchy, dior, armani-mania, etc) me lene me dhimbje koke.
I can relate to that.Postuar mė parė nga Kuqalashja
Mac shumicen e gjerave e ka klas....
If I Only Could....
Edhe mua edhe muaPostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Parfumet me ere deti ose pemesh me pelqejne. Sa per Givenchy ka parfum "Into the blue" (shishja eshte bojqielli) edhe eshte shume i lehte, sidomos me pelqen per vere dhe plazh. Ka mami im Ysatis nga Givenchy, i embel eshte po kur femrat arrijne nje certain age i shkon.
Rosamor
per femra really nice
What about the "naughty ones"?Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Ca parfumi perdorin ata?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt