Giorgio Armani.... lei /she ...jua keshilloj![]()
DHE CMIMI VARION NGA 90$$ DERI NE 150 VARET NGA MADHESIJA .....KENDSHEM MMMMMM KY LLOJ PARFUMIPostuar mė parė nga Saphi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 24-01-2007 mė 23:36
Pėrshėndetėje tė gjithėve! po ju dėrgoj emrat e disa parfumeve sė bashku me qmimet duhet tė keni parasysh se jan nė sasi 50 ml apo edhe mė pak....
Midnight Charm Dior, 67,77 €.
Violette Précieuse Caron, 51,30 €
Miss Me, Stella Cadente, 62 €
Rose Absolue Secrets d’Essences Yves Rocher Parfums, 47 €
L’Air du Temps di Nina Ricci, 227 € 15 ml.
Les Caprices de Star Angel Mugler, 160 € ml.
ky MIDNIGHT CHARM DIOR ma prish mendjen .
egjen dhe per 45$
Kam nje 2 vjete qe perdore MALIZIA,nga qe kam kohe,sa futem diku,me nuhasin qe perjashta & thon,uaaaaaaaaaa po vjen Tao
PershendeTje !!
Feel the pump √
no no no taooooooooooooo
nuk me like hic ky parfum i jot !!
jash mode !!!
une kur te vij mot do te bej dhurat nje parfum te armanit te premtoj !dhe ateher sa te shkosh ti do thon uawwwwwww tao dhe do i bjer te fiket ....
ua ca thua moj? po un qe kam 3 vjet qe perdor D&G light blue? (dhe thon te gjith sa afrohem un...ja po vjen dudushi lol)jash mode !!!
varet dhe nga personi qe e vesh parfumin sepse nuk vjen e njejta ere i njejti parfum tek te gjith![]()
Nosaaaaaaaaa zemer e vogel flm,por duhet te dish qe vetem parfumi nuk del nga moda,ne te kundert kompania e keti lloji nuk do prodhonte me te till parfumesh.Postuar mė parė nga alnosa
Megjithate..Eshte akoma ajo oferta e asaj dhurates
PershendeTje -_ ^
Postuar mė parė nga FierAkja143
Emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm shikon tiiiiii,good![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-GabrieL : 29-01-2007 mė 22:10
Feel the pump √
Jam i apasionuar pas parfumeve perdor shum lloje si: malizia, 212, boss, Racine, tiger, hilfigher, Bvlgari Blue e shume te tjere
Por parfumin qe perdor tashme 6 vite dhe sbesoj qe do e ndryshoj kurre eshte Acqua di Gio
![]()
Barca
He per he keta kam
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Krijoni Kontakt