Edhe ora ime BURBERRY (mezi ja gjeta nje foto)
Edhe ora ime BURBERRY (mezi ja gjeta nje foto)
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Te bukura oret vertet, por une kam nje huq qe ose i thyej ose me keputen rrypat. Nuk duroj dot ti kemi duart te "roberuara"...lol, bile as zinxhira floriri ose varse si ata meshkujt qe shikon Kuqka neper rruge nuk mi pranon trupi...![]()
So ti Xhuxhumak ske asgje neper trup (lol )
Nje bracelet (si thuhet ne shqip kjo Byrzylyk lolol ) floriri ne dore duket Kool , dhe nje ore te docka tjater akoma me Kool ... ahh po mos harroj dhe nje unaze too
Sa per varse neper qafe dhe mua sme pelqejne ato .
Ja keshtu (lol)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
lool ore guys e dini ju ca kam degju un qe ata qe mbajn or(ose me mil te vem ora te numeron minutat e jetes)![]()
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
Te bukura fotot po s'maj ore. Me pelqen jeta kshu....free...pa harxhuar kohen kot duke ndjek minutat me sy.![]()
If I Only Could....
TAG HEUER
FORMULA 1
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DeuS : 10-07-2005 mė 03:21 Arsyeja: Varja...se shkon gjaku deri ne gju te pleshtit kur merr kot ky i biri i tetos lol
Une gjithnje kam pasur nje Calvin Clein por kohet e fundit i lejova vetes nje luks te vogel, Gucci with 2 diamonds, dhe sa here shof oren mendoj qe ia vlente cdo penny.
Mora nje Seiko 5, dhe jam me te vertete i kenaqur (edhe pse tek data ma tregon dy dite pas).
ore e re, kshu qe...derisa te bije ne terezi do mesohemi. lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Jam shum i lumtur qe nuk kam bajtur dhe nuk mbaj ende me besdis shume biles nuk mbaj as unazen per te njejten arsye.
Kohen e mas me diellin kur lind dhe perendon ndersa per te qene me i sakte shof hijen qe le shkopi ne nje reth ku jane numrat nga 1 deri 12.
Postuar mė parė nga dardajan
hahahahahaha ti jetoke ne epoken e gurit merr lal :P:P
:P J/K
Krijoni Kontakt