Postuar mė parė nga AngelGirl
un kujtova se i thyshe para blerjes mi goc :P ... blej or xhepi ose kaloje diten te skenderbeu sa her te dush me dit oren fapppp syt nolt te Sahati
Postuar mė parė nga AngelGirl
un kujtova se i thyshe para blerjes mi goc :P ... blej or xhepi ose kaloje diten te skenderbeu sa her te dush me dit oren fapppp syt nolt te Sahati
LARGESIA PER DASHURINE
PORSI ERA PER ZJARRIN
E SHUAN ATE TE VOGLIN
NE QIELL E NGREN TE MADHIN
matteo po blej dhe une patatina te gjej nje ore ashtu
Kush ta hoqi Bann ty ju thafte dora![]()
tilonce nuk e di si e ke ti po keto me pelqyen shume .Une zakonisht mbaj ora te thjeshta,po s'do i thohsa kurre jo nje ore te tille.Te gjitha ngjyrat me pelqyen .Cmimet ishin mbi 1000$
http://www.aquacrown.com/storefront/...&categoryid=48
[strano] per ato orat e tua kontrollo tapat e shisheve te coca-cola-s( sipas matteo)
![]()
Joe Rodeo mo ... SnoW qeke me shije![]()
P.S ato jan per meshkuj ktu ke ca per femra
http://www.aquacrown.com/storefront/...&categoryid=55
Cmimet ? Kush pyt per cmimet mi lol
shum bukur e paskan qujt Websitin kto ncncncncnc
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Patkoi : 05-07-2006 mė 03:55
LARGESIA PER DASHURINE
PORSI ERA PER ZJARRIN
E SHUAN ATE TE VOGLIN
NE QIELL E NGREN TE MADHIN
Sa kam qeshur kur lexova qe jan Meshkujsh.Mua me pelqyen shume,dhe vetem meshkujsh nuk mu duken.Ne fakt po te shikosh keto te dyja,mua me duken pothuaj njesoj.
Kjo me rrip te zi eshte Femrash,dhe ajo e gjitha Silver meshkujsh.
Pastaj meshkujt me ato rripat blue dhe red se si me duken.
Nejse,se po dalim me te mencur se ata qe i bejne,po ceshtje gustosh eshte.
Ne fakt ketu ne usa nuk mi ka zene syri neper dyqane te zakonshme.Nese do te flisnim per ora te shtrenjta kryesisht shikon Movado ose Bulova
Personalisht, Movado-t nuk me pelqejne fare.Jane njesoj te gjitha ,me fushe te zeze,me nje gure diamanti dhe..asgje me teper.Kurse te meshkujve jane shume me te bukura.Bulova me pelqejne me teper edhe pse nuk jane aq te shtrenjta sa ato Movado
Une pyes ,dhe ca te pyeturi se .Te blej nje ore 1000$ duhet te mendohem 10 vjet.Cmimet ? Kush pyt per cmimet mi lol![]()
P.S. Disa nga keto orat e meshkujve se si me duken tek ky web-i .Shume Gay![]()
Une nqs do ve ore dhe kam deshire te vej me duhet komplet flori ose Silver sepse jam alergjike ne cdo lloj metali tjeter. Keshtu qe tani per tani s'kam me prish $1,000 per ore kur te kem do e blej nje se s'ben...
Oren qe momentalisht e mbaj quhet "A.Lange & Söhne", prodhim gjerman. Ndihem i vecant me oren e till.
Une,qe para 6 vjetesh,kur babi me dhuroi per here te pare nje ore,jam bere e fiksuar...nuk rri qofte edhe nje dite pa te ne dore....
neper shpi nuk e kam problem,po kur dal nese nuk e kam vene me iken truri...
ora ime eshte nje Quartz me sfond bojqiell brenda...vertete shume e bukur...
Mua me shkulin peach fuzz qe kam ne krahePostuar mė parė nga Rebele
![]()
Ora ime e tanishme eshte si kjo ne foto por me fytyren e majmunit aty brenda... Paul Frank. Nuk e vesh gjithnje se bie ne sy ca si shume.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Kur isha e vogel dhe me sollen nga jashte per here te pare nje ore roze me rrip limon, isha gati dhe te flija me te. Por pervec ores se pare, nuk i kam pasur shume perzemer oret e dores. Me duket sikur i kam duart e lidhura, aq me teper qe shumicen e rasteve harroj ti ve ose i humb.
Kur u fejova, me thane qe ishte zakoni te me blinin dhe nje ore dore. Si perfundim zgjodha nje ore dore qe mendova se me shkonte me unazen. Mu deshen shtate muaj qe te kujtohesha te vija oren te pakten nje here ne jave, plus sa here e ve duke pasur parasysh se eshte ore e shtrenjte atje e kam mendjen(dmth deri tani e kam marre dhe e kam sjelle ne shtepi, duke futur ketu te dy heret qe e harrova ne tavoline ne pune dhe nje here qe nuk e kisha mbyllur mire e me ra nga dora ne librari).
Nga shoqerite qe kam pasur ne pergjithesi kam vene re qe cunat i kane me shume qejf oret e dores. Kam pasur dy shoke qe i koleksiononin dhe kishin harxhuar leket e botes duke blere ore te vecanta, ndersa shoqet me kane rastisur si vetja ime.
kam nje ore te vogel MOVADO ,ME RRIP TE ZI DHE FUSHA ESHTE E ZEZE ME 2 GURE TE BARDHE ,qe kane nje perqindje te vogel diamanti . babi im ma beri dhurat kur mora rrogen e pare ne usa ....
KAM 5 VJET QE E MBAJ DHE NUK E HEQ NGA DORA .
Krijoni Kontakt