Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 97 prej 97

Tema: Ora e dorės

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kam pasur nje ore BREIL, por nuk e kam me ( ose e kam humbur, ose ma kane vjedh , mundesia me e madhe eshte kjo e dyta )
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Une zakonisht preferoj oren me rrip lekure, por fatkeqesisht me keputet rripi per nje cik e prandaj i thash lamtumire ores Seiko, qe me te vertete eshte shume elegante (me rrip lekure) e tani perdor Morellato (me zinxhir, me hekra qysh i thuhet), edhe kjo e bukur fort eshte shyqyr edhe se rendon icik... nejse kur e tha edhe hapesi i temes ora, me teper se mik i njeriut per t'u orientuar gjate dites, po kthehet me teper ne mjet bukurie...
    La vita č bella...

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Une i kam fiksim fare oret e bukura! Urrej ato me rip metalik alla Rolex.... pffff
    vetem lekure! Per momentin mbaj nje Axcent of Scandinavia-designed by Daniel Jakobsson,ngjyre kafe.
    Endrat ama....oret automatike te lluksit..
    Vdes per Breguet (per mendimin tim eshte me e mira ne menyre absolute)... ma shpif Rolex, dhe me pelqen jashte mase Greubel Forsey!

Sa keq qe sdo kemi kurre te tilla
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    une kam pasur nje plastike qe e kam blere ne rruge ne Tirane, ishte 10 000 lek(te vjetra) ai burri qe shiste ma la per 8.000 leke. ehhhh e humba te shkreten, e qaj me lot edhe sot
    Per te me ngushlluar me dhuruan nje D&G, modeli fundit gjasme, me ca kuadrate me ca gur, e ku di un car.
    por jo jo se dua...se mbaj kurre
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Ma ka blere burri oren sa "frengu pulen" po tre here e kam vene nuk i mbaj dot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Postime
    70
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Kam pasur nje ore BREIL, por nuk e kam me ( ose e kam humbur, ose ma kane vjedh , mundesia me e madhe eshte kjo e dyta )
    toglietemi tutto ma non il mio Breil

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    nduket eshte seiko kjo e fundit ne dollap e mbaj , kurr se vej ne dore , jom msuar ne tele... e shikoj oren , ose kur jom te ndonje kish veq shikoj latr e shof oren hahaha , me bezdis edhe ora , nje mbremje kur e vej mi ngrit nervat them ta jeku ta gjuj diku : p

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •