Kam pasur nje ore BREIL, por nuk e kam me ( ose e kam humbur, ose ma kane vjedh , mundesia me e madhe eshte kjo e dyta )![]()
Kam pasur nje ore BREIL, por nuk e kam me ( ose e kam humbur, ose ma kane vjedh , mundesia me e madhe eshte kjo e dyta )![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Une zakonisht preferoj oren me rrip lekure, por fatkeqesisht me keputet rripi per nje cik e prandaj i thash lamtumire ores Seiko, qe me te vertete eshte shume elegante (me rrip lekure) e tani perdor Morellato (me zinxhir, me hekra qysh i thuhet), edhe kjo e bukur fort eshte shyqyr edhe se rendon icik... nejse kur e tha edhe hapesi i temes ora, me teper se mik i njeriut per t'u orientuar gjate dites, po kthehet me teper ne mjet bukurie...
La vita č bella...
Une i kam fiksim fare oret e bukura! Urrej ato me rip metalik alla Rolex.... pffff
vetem lekure! Per momentin mbaj nje Axcent of Scandinavia-designed by Daniel Jakobsson,ngjyre kafe.
Endrat ama....oret automatike te lluksit..
Vdes per Breguet (per mendimin tim eshte me e mira ne menyre absolute)... ma shpif Rolex, dhe me pelqen jashte mase Greubel Forsey!
Sa keq qe sdo kemi kurre te tilla![]()
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
une kam pasur nje plastike qe e kam blere ne rruge ne Tirane, ishte 10 000 lek(te vjetra) ai burri qe shiste ma la per 8.000 leke. ehhhh e humba te shkreten, e qaj me lot edhe sot
Per te me ngushlluar me dhuruan nje D&G, modeli fundit gjasme, me ca kuadrate me ca gur, e ku di un car.
por jo jo se dua...se mbaj kurre
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Ma ka blere burri oren sa "frengu pulen" po tre here e kam vene nuk i mbaj dot.
nduket eshte seiko kjo e fundit ne dollap e mbaj , kurr se vej ne dore , jom msuar ne tele... e shikoj oren , ose kur jom te ndonje kish veq shikoj latr e shof oren hahaha , me bezdis edhe ora , nje mbremje kur e vej mi ngrit nervat them ta jeku ta gjuj diku : p
Krijoni Kontakt