Jashte teme!
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 14-06-2005 mė 15:15
TBD
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 14-06-2005 mė 15:13
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 14-06-2005 mė 15:11
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 14-06-2005 mė 15:09
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 14-06-2005 mė 15:07
TBD
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 14-06-2005 mė 15:06
hmm se kam degjuar kete por jam e sigurt qe babi do ndjeki kete tradite me shume kenaqsi lolLool ke degjuar per shepullen qe ha dhendri nga vellai ose nje nga djemt e shtepise se nuses? Kam qejf ta shoh![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 14-06-2005 mė 14:53
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
kjo tema ka te fortaHidhet motra nga ana e dhendrit:
Koqemadhi i motres o![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ate punen e shuplakes e kemi dhe ne, po nuk e rrahin njerezit e nuses (se prishen familjet dhe nuk kane aq miqesi) po shoket ose kusherinjte e vete dhenderrit. Mbaj mend dhe djalin e tezes dhe te halles diten qe u martuan...i hoqem menjane dhe bjeri ti biem kush nga qefi kush nga inati![]()
Djalit te halles psh. i ra djali i tezes se vet (pra djali tjeter i halles sime, can you follow me?) nje shpulle te forte fare ne faqe...dhe ai nuk nxorri ze fare. Duhet te kete menduar "lahemi ne dasmen tende". Sikur nuk i mjafton martesa, po i fusin dhe dajak.
Mu kujtua dhe nje tradite tjeter ne lidhje me dasmat, ne kepucen e nuses fusin pare 5mij lekshe, 10 mijlekshe dhe kur vjen tek shtepia e dhendrrit ai qe ia heq kepucen mer paret.
Zakonisht caktohet qe me pare nje djale i vogel i familjes.
Njehere i kam mare une ato leket, dhe mi kujton akoma nusja e kusheririt.
Keto jane tradita interesante.
Por tradita me e rendesishme e me vlere qe kemi, si e kane permendur dhe me siper, mbase eshte BESA.
Per fat te keq si shume tradita te tjere po humbet dhe ajo.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 14-06-2005 mė 15:22
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Nuk e kisha fjalen per mikpritjen por per besen! Ka humbur fare.Postuar mė parė nga s0ni
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Krijoni Kontakt