Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44

Thirrje e deshperuar

Ju pershendes te gjitheve.E hapa kete tem me shpres qe do te gjej perkrahje nga ju pasi nuk po kam kurajo te bisedoj me shoqet e mia.
    E dua nje djal,kemi qen ne lidhje 1 vjet,ai me thoshte qe te dua,me dergonte mesazhe per qdo dite,por nje dite u fejua,por edhe pasi u fejua ai vazhdonte te me thoshte qe me don,dhe thoshte qe nuk e don te fejuaren por e kan detyruar familja e saj sepse ai ka qene ne lidhje me te ,por nje dite ai me tha qe nuk me ka dashur edhe gjithmon me ka genjyer.Se di pse por une po e ndjej qe kjo nuk eshte e vertet,ndoshta po ka frike nga hakmarrja.Qka mendoni per kete ju lutem jepni mendimin tuaj.
    ai eshte 28 vjeqar kurse une 19

i/e regjistruar Maska e Marinela_Greqi
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Ju pershendes te gjitheve.E hapa kete tem me shpres qe do te gjej perkrahje nga ju pasi nuk po kam kurajo te bisedoj me shoqet e mia.
    E dua nje djal,kemi qen ne lidhje 1 vjet,ai me thoshte qe te dua,me dergonte mesazhe per qdo dite,por nje dite u fejua,por edhe pasi u fejua ai vazhdonte te me thoshte qe me don,dhe thoshte qe nuk e don te fejuaren por e kan detyruar familja e saj sepse ai ka qene ne lidhje me te ,por nje dite ai me tha qe nuk me ka dashur edhe gjithmon me ka genjyer.Se di pse por une po e ndjej qe kjo nuk eshte e vertet,ndoshta po ka frike nga hakmarrja.Qka mendoni per kete ju lutem jepni mendimin tuaj.
    ENGJELLUSHE SHIKO PERPARA ZEMER SA DO E VESHTIRE QE TE JETE,DHE MOS E KTHE KOKEN MBRAPA SE NUK IA VLEN

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    shume falimiderit per mednimin e dhene marinela,e di qe duhet ta beje kete por nuk eshte e vertet,sikur te mund ta zbuloja se qfare ndjen ne te vertet ai per mua
    engjellushja

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Pershendetje Engjellushja
    Kam degjuar qe familja mund te detyroje vajzen te bej nje martes pa deshire por te detyroj nje mashkull me duket e pabesushme . Ti pate lidhje me ate cun 1 vite dhe thua se te donte

Mendimi im personal eshte ...mbrenda nje viti nuk mund te arish te jesh e sigurt per ndjenjat e tjetrit sepse (ka cifte qe jan per shume vite bashk dhe prap nuk jan te sigurt per asgje) do me falesh ne qoftese te merzit me kete qe do te them por un mendoj qe nuk te ka dashur me gjithe shpirte ashtu si mund ta kesh dashur ti. Je ne nje moshe shume te bukure kshu qe shiko perpara dhe harroje kete qe te ndodhi
    Te uroj me gjithe zemer fat dhe lumturi ne jet

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Engjėllushja degjo ktu degjo... Ai eshte fejuar me dike tjeter edhe te thote ty qe te do..!!!! Shif se shum femra kan perfunduar ne rruget e italise edhe mbare europes, prandaj ki kujdes, ai ne rast se te donte ty do te ishte fejuar me ty, prandaj vari teneqen atij se nuk te don ai ty, thjesht mendon se mund te beje seks me ty edhe pale ku te perplas ne rruget e europes, prandaj ki shum kujdes me kshu lloj tipash se sjan tipa per te qene..!!!

Edhe kur te dergoje prap sms edhe te thote qe te don, ti dergoja mrapct duke i then qe mu zhduk nga celulari im ate bej.

Shif perpara Engjėllushja mos u fikso te nje tip qe te thote qe te don sepse ai se meriton dashurine edhe asgje tenden, per arsye se ai eshte martuar me dike tjeter prandaj thuj te qerohet.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Ende e dua ( Nga engjellushja )
    --------------------------------------------------------------------------------

Ju lutem me keshilloni qka te beje
    Jam 18 vjeqare dhe me heret para dy mujave kam qene ne lidhje me nje djal i cili eshte 27 vjet. E kam dashur shume por une nuk e dij por edhe ai thoshte se me don,por u fejua me tjetren.Ai thot se nuk ka dashur te fejohet me te por kete e ka bere per hir te familjes,edhe pse ai ka qene ne lidhje edhe me heret me te.
    Tani vazhdon te me thot se me don,kam degjuar nga te tjeret qe ka filluar edhe te pij.Me therret qe te dalim?
    Qka te beje te vazhdoj apo ti jap fund njeher e pergjithmon?
    i mirepres mendimet e juaja

--------------------------------------------------------------------------------
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 29-10-2005 mė 01:46.

E dashura Engjellushe,si duket nuk te kane mjaftuar 40 e ca pergjegje ne romance,por edhe ketu kerkon keshille, dhe ate jo nga ndonje psikolog por nga te gjithe. Shpresoj qe do te ia dalish te e permbyllesh kete kapitull jete pa probleme,apo te te bie ndermend ndonje teme tjeter interesante.
    Paē fat !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    faliminderit per mendimet e dhena.O starano qe deshiron te bene seks ndoshta po,por ai nuk eshte tipi i tille qe ti hedh femrat pastaj neper rruget e europes,sepse nuk ka guxim,jetojm ne nje qytet,por ndoshta ai po me thot te dua sepse nese me thot nuk te dua ndoshta ka frike qe une mund te behem e keqe dhe ti hakmirrem
    flm shume per mendimin e dhene

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Engjėllushe po pse moj vajzat qe i kan nxjerr ne itali i kan marr nga vende qe i kishin me km larg??? Ne qytet i kan pasru te gjith madje ka qe kan nxjerr edhe komshijet e veta per ate pune po lere kte muhabet..

Qellimi i asaj qe thashe un eshte qe ti hic dore nga ai person, edhe shiko lidhu me ndonje qe eshte i pafejuar.. se nje djale qe pret ta martojn prindrit ca pret nga ai lloj tipi??? Per ca te duhet gjith jeten per te nderruar panolinat e bebes??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550

tani ai po te donte megjithmen ty ylli nuk ikte te fejohej me tjetren...............do thush ti e kan feju te shpis me zor me ate ai sqeka as i vogel , mashalla 29 kokrra paska mbi shpatulla!

ylli ka cuna te mire sa te duash, tani ti e ke dash edhe e doate, por jeta ka plot zhgenjime, nuk do te thot qe gjithnje te marrim ate qe duam ne!
    kshu qe bej si te besh harroje ate djalin edhe gjej noj tjeter qe ja vlen

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar mė parė nga [strano]
    Engjėllushe po pse moj vajzat qe i kan nxjerr ne itali i kan marr nga vende qe i kishin me km larg??? Ne qytet i kan pasru te gjith madje ka qe kan nxjerr edhe komshijet e veta per ate pune po lere kte muhabet..
    Shumica kishin qene komshie. Mor po dhe te dashurat i kane nxjerre.

Aman per cuna mami po behet gjithe kjo hata? Si s'ia ke futur vrapit akoma? Une do isha lemerisur.
    Edhe thoni qe s'ka djem te hajrit. Ashtu te mendoni se vetem keshtu djemte florinj ju shpetojne kthetrave.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Thirrje Per Shqiptaret E Maqedoni Ta Mbeshtesin -aksh-n.evetmja Alternativ
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2008, 00:32
  2. Thirrje urgjente pėr ti ndihmuar shqiptaret ne veri
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 23:26
  3. Celularet pergjues kane marre thirrje nga Shqiperia dhe SHBA-ja
    Nga YaSmiN nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:41
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-08-2004, 04:34
  5. Bajram Curr: Njė ushtri bėn thirrje pėr bashkim
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 20-01-2003, 12:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •