jo une ti e di qe e them shqip s'e kam problem:S'DUA TE VRAS MENDJEN![]()
jo une ti e di qe e them shqip s'e kam problem:S'DUA TE VRAS MENDJEN![]()
E kuptove tani, helene, se pse e kisha shkruar ate?Postuar mė parė nga helene
.. Jane disa njerez, si SG-ja, qe pergjigjen menjehere dhe nuk i le shans te mendohet ndonjeres si puna jote, qe i pelqen te vrase trurin e t'u shkoje gjerave deri ne fund...
![]()
Po kete te librave do e gjeje njeri apo jo?... Kush e gjen kete eshte me te vertete i madh.
Suigeneris, e fitove nje kola dhe nje atlete (jo nje pale!)...
P.S. Ate punen e tejdukshmerise e ke kape mire, helene. Bravo!... S'eshte shume llogjike ajo qe kam shkru, vetem se ne ato momente mendoja diēka tjeter...
Po aman mo shkruani emrat kur me jepni pike se rri dhe vras mendjen.
Kush me ka dhene pike per kete pergjigjen kot qe kam dhene ketu?
Sa modest qe jeni, me shume se flm nuk ju them mos kini merak.
Xeni kur eshte shtypur nje liber nuk ka pasur boje tipografia![]()
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Duhet ta kuptoje, Era, se reputacionin ta kam dhene une... Nga permbajtja domethene......(Po e them qe te mos mbetesh ne merak, se e di sa te sikletosin keto reputacionet qorre...lol...)
Era, arsyetoje pergjigjen, qe te fitosh piket e mundshme...![]()
Postuar mė parė nga [xeni]
Xeni e kuptova qe mi ke dhene ti prandaj shkruajta buzeqeshje mbas por, e vazhdova dhe per te tjere .
Persa i perket pergjigjes me jep nje here piket minimale pastaj te mundshmet se sot nuk eshte dita e mire per arsyetim.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Merr me shume se piket minimale, sepse e ke shprehur shume bukur pergjigjen e sakte...Postuar mė parė nga Era1
Presim prej teje, ose prej ndonje tjetri, ndonje arsyetim...![]()
po kete nga xhepi e nxorre?? eeeeeeeeeeqe i pelqen te vrase trurin e t'u shkoje gjerave deri ne fund...![]()
e thashe duke u nise nga perfundimet e lojrave te shahut.....Postuar mė parė nga helene
![]()
definish per publikun fjalen nentanjakeE para ..ata qe e dine nuk duhet te pergjigjen
E dyta...te mendohem
E treta...jane nentanjake...si i thuhet, kete se di ja futa kot...9 cope sikur ska mundesi
P.S E dua ate Kolen. Do te te thosha dhe diēka ne privat: Duku...
ky KOLA kush eshte??
sa per ato librat , quhet liber po qe bosh ????
se une te dyten tani e lexova, ngaqe kushtoj shume vemendje![]()
kola>>Coca-Cola...hape syte tek sponseret...Postuar mė parė nga helene
Per pyetjen qe ben...Kete e ke si pergjigje ti apo po kundershton pergjigjen qe kane dhene?:-)
Krijoni Kontakt