Përshendetje
Cilën Kombëtare e urreni me së shumti,dhe dëshironi që të eliminohet qysh në fazen e grupev
Përshendetje
Cilën Kombëtare e urreni me së shumti,dhe dëshironi që të eliminohet qysh në fazen e grupev
Mua smë pëlqen Serbia&Montenegro,sepse jon faca Negative e shum sene të tjera te kqija,por hiq larg tyre nuk osht edhe Franca...
Mos ngatarror futbollin me politiken o lum miku. Serbia/Montenegro luan futboll simpatik edhe ka talente.
Mua ma shpif Italia. Gjithmone me catenacio. Po te shenoi nje gol mbron me 9 veta edhe le vetem nje sulmues te avancuar. Te thyejne kembet me mbrojt rezultatin, te grisin bluzat edhe ngrene brrylat. Te ndigjosh komentatoret italiane qe i quajne tipa si Gatuzzo, njerez me zemer te madhe te vjen per te vjelle.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Francen e urrej jashte masesme pelqen hic.
po ashtu edhe futbolli Francez
Jeta ime, mban emrin e saj..
Jo nuk e lidh dot me politik Futbollin po si ty që stë pëlqejka Italia as mua smë pëlqen Serbia&Montenegro
Postuar më parë nga ylber1998
Une dhashe arsyet e mia pse nuk me pelqen kombetarja Italiane. Ti ku i ke te tujat?
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Sporti bashkon kultura apo shtete dhe nuk thellon edhe me shume hendekin e urrejtjes midis popujve, keshtuqe vendosem te ja nderrojme titullin temes!
Une mendoja se duhet te "urrejme" nje kombetare ne anen sportive e jo ne anen tjera me prapavija politike apo dicka tjeter ashtu...
Nejse, une kam nje antipati te thelle per Hollanden!
My silence doesn't mean I am gone!
Pajtohem me ty Davius mirpo nuk e pata as një qëllim që te lidh diqka me politik sepse as që qaj koken ne kët drejtim...
Ja pse smë pëlqen Bayern kombtarja e Serbis..
Ndoshta loja e tyre nuk osht monotone mirpo,nuk qëndron edhe fort larg monotonis,së dyti reagimet pas nje gole kur luaj në ndonjë ndeshje me inat jon të idhëta,ka lojtar me qehre jo të mir qe nuk mund ti shikosh sepse nuk ti ban organizmi...
Kët tem e hapa sepse deshirova ti marr mendimet tuaja e jo te lidh me politik apo diqka tjetër e dua sportin dhe nuk më intereson politika kur te jon ma të mir ja jepi dorën atij qe ështe me i mir...
Sepse një sportist i mir qe ka zemër e bon kët gjë...
Të përshendes Bayern
ou ou ou. Kush po ma sha mu Francen. Rrofte Franca Poshte Italia
Kampionati francez dhe kombetarja e Frances ndryshojne!Postuar më parë nga ClaY_MorE
Krijoni Kontakt