Tung Tung Tungurungutung .... tutung rututung
![]()
Tung Tung Tungurungutung .... tutung rututung
![]()
7-0 ...shpresat ...skandal...
Do zoti i mbaruan fisheket sot danezet ...
Lidhur me debatin me siper...
dodoni ...ke te drejten tende te parashikosh cdo rezultat ...vetem mos harro qe zhgenjimi eshte shume me i madh , kur nisesh me rezultate fantastike ...
Asnje shqiptar nuk i uron humbjen ekipit kombetar...
Por te gjithe jemi mesuar me keto ulje-ngritje ne loje te kombetares tone ...sapo presim nje rezultat tjeter pozitiv , na e ulin koken keta trimat...
Ne shancin e kishim ne keto eleminatore ...duhej te rrifnim Ukrainen ne Tirane...
Bogdani ka bere ndeshjen e tij me te mire me kombetaren ...Te shofim nese do vazhdoje keshtu ....
Une vazhdoj te shpresoj per nje barazim , qe do ishte sukses per ne ...
Synimi yne eshte te leme Gjeorgjine poshte nesh ne renditje...kjo do na jape shancin qe te kemi 2 ekipe te dobeta ne shortin tjeter ne grup......
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ku te falin Danezet ne shpin e tyre dhe sidomos ne renditjen qe jan i duet fitorja sesben. Barazimi per ne do ishte mrekulli, pasi e kemi ekipin te lodhur dhe Danimarka vjen fresh.
Mjerez te tille qe largesia e njohurive futbollistike eshte sa ajo e Tokes me Henen,te bejne te qeshesh,dhe mos kesh kurajo te lexosh e jo me te shkruash.Postuar më parë nga dodoni
Qe te arrish nje dite te marresh pjese ne ndonje eveniment te madh futbollistik,qofte europian apo boteror nuk te mjaftojne endrrat dhe fantazite.
se pari duhet te krijojme kulture futbolli,kushte per akademi dhe rritje talentesh te rinj,fusha dhe stadiume,e mbi te gjitha njerez qe e duan sportin dhe flasin me kembe ne toke jo si ty qe akoma ne ajer.
Shqiperia dhe munt te barazoje,edhe munt te fitoje ndaj Danimarke anemike qe vec emrin ka te perbashket nga lavdia e dikurshme e Simonsen,Elkjer,Soren Lerby,vellezerve Laudrup,por jo dhe endrra me sy hapur per kualifikim per ne boterorin e Gjermanise.
Heshtja eshte me vyer kur nuk ke apo nuk di cfare te thuash.
Qashtu.
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 07-06-2005 më 22:36
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Eh, Dodon, shiko mor djale takatin kaq e ka ky ekipi jone. Dy mbrojetesa i morren Hasan Likes dhe morri fund. Ne shqipeir ka shume talente, mirepo ne shqiperi mungon stervitja, mungon ana atletike dhe mungon disiplina. Gjer me sot asnjeri nuk i ka vene dot ne rresht keta lojtaret tane. Realiteti eshte qe kaq e ke takatin per sot dhe mbase per nje pese vjecar tjeter nese nuk behen investime sic bejne vendet e tjera. Ne Danimarke e kudo ka ekipe zinxhire, ka trajnere jomatrapaze, ka federate qe edhe sikur te jete e kompromentuar me pislliqe sic jane zakonisht shef gjithmone interesin e vendit te vet, qe do te thote se nese ndonje bithzi di me lujt futboll shume mire dhe eshte nga nje vend pabuks duhet me i dhene pashaporte. Ne nga ana tjeter as geget tane nuk arrijme dot t'i pajisim me pashaporte dhe i shesim ata si mall shkembimi tek federatat e tjera.
Mikrobin e kemi brenda dhe keto humbje duhet te na bejne te vetedijeshem per kete gje, dhe jo te bejme fajtor bazen e piramides, dmth Hasan Liken, por majen e saj.
Un do isha shume shume shume i lumtur me nje barazim neser, por Danimarka nese nuk fiton bindshem( te pakten diference 3-0) nuk ka shpresa te dali per ne gjermani, ndersa ne duhet te rrafim te gjithe qe na mbeten qe te kualifikohemi per ndeshjet eliminatore ne vend te dyte. Pak si e pamundur.
Postuar më parë nga kolombi
lol Heshtja thuj te pakten ta fsheh budallallekun.
Uje uje Dodon se u dogj lumi.
Ore po ca prisni ju te fitonin shpresat tona? A e dini qe 90% e ekipit behet me miqesira e me pare. Ne jemi akoma tek bishti ures. Dallavere gjithanej. Por edhe nese futeshin ata qe e meritojne perseri nuk do habitesha ngan je 7 me 0. Se ne s'kemi impenjim, s'kemi shtytje per te fituar. Je ekip qe je mesuar me dajak dhe hyn ne fushe me mendimin qe te hash sa me pak gola te jete e mundur.
Neser s'kemi shpresa sado animike te jete Danimarka. Ne jemi ne gjendje kome per ate pune.
Megjithate i uroj komtares me gjithe zemer nje rezultat sa me pozitiv qe mos te felliqemi si shpresat.
HOLLAND...
Qe kombetarja s'do fitoje neser kjo eshte e qarte.
Pse eshte e qarte? Sepse te gjithe lojtaret (edhe trajneri) deklarojne qe shkojne per barazim. Nese objektivi jot eshte te barazosh, shanse te mira ke qe te rrihesh keq.
Si nuk i degjova njehere te thone "Shkojme per fitore, te dale ku te dale, duam te japim shpirtin ne fushe dhe do vdesim atje, po do provojme te marrim 3 pike, prandaj do bejme loje sulmuese. Po humbem te pakten do themi qe provuam". Hic, shkojne per barazim e do hajne 4 petlla e s'do japin me deklarata po do shperndahen neper Evrope te marrin rrogat e fundit te vitit.
Ajo Shpresa qe rrifet 7-0 ka domethenie te madhe. Futbolli ne Shqiperi ka marre fund. Xhavit Demneri e Aurel Verria nuk lindin me qe te formojne futbollista. Ju kujtoj qe Shpresa e Shqiperise para 25 vjetesh doli ne 8 me te fortat e Evropes (rrifte Rumanine, Austrine, Turqine, Qipron, barazonte me gjermanet e dilte ne vend te pare te grupit, para Gjermanise se eliminuar, e theksoj).
Une shpresen e vetme e kam te kampionati unik bashke me Kosoven, keshtu do kete me shume konkurence e do lindin me shume talente e jo te ikin te luajne jashte.
Ignore List: Den Bossi
Une per veten time, gjithmone i kam parashikuar dhe uruar gjithe te mirat, si vetes sime ashtu edhe kombit e kombetares sone. Dhe do vazhdoj keshtu, per sa ta kem jeten.
Danimarka - Shqiperia 1-4
Forca Shqiperia
PS: Kampionati unik, do forconte shume futbollin shqiptar
Shpersa vdes e fundit qe keshtu jam plotesish i mendimit qe kesaj rradhe "SHQIPERIA" do te luai karten e fundit dhe shpresojme qe te luai mire dhe ti lejne tngellikun si gjithmone te bejne GOOL dhe jo te bejne lojen dhe te humbin .
Futbolli e ka kush ben GOOL dhe jo kush ben lojen. Fitore
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Ja ketu qendron e keqja e nje traineri te huaj.
Lexova intervisten e tij te fundit para ndeshjes, dhe kuptova midis rrjeshtave se per te Danimarka eshte fqinji verior i Gjermanise , eshte nje ekip i madh, nje vend i mrekullueshem, qe duhet te fitoje, dhe jo te mundet nga keta rrjepacake.![]()
Krijoni Kontakt