Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 91
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    Po te fitojme ne Danimarke, do te kualifikohemi ne kampionatin boteror.
    E ke thene ne menyre figuarative kete ti?... Domethene qe rrafja e Danimarkes nga Shqiperia eshte po aq e pamundur sa kualifikimi...
    Qerim nese kete e thua sinqerisht, te pergezoj per optimizmin, por nese kemi parasysh renditjen dhe ndeshjet tona (sidomos jashte) athere duhet ta dime mire se kualifikimi eshte diçka shume shume larg...krejt e pamundur...

Sa per ndeshjen do thoja se do rrifemi me rezultat shume te thelle...
    Une parashikoj nje 3-0 ose 4-0...

Ndersa per grupin ne pergjithesi duket se Ukraina doli. E dyta me shume mundesi, nese nuk ndodh ndonje mrekulli, do jete Greqia...

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Po t`i shohim me kujdes ndeshjet qe kane mbetur jane Danimarka, Ukraina, Turqia dhe Kazakistani. Ukraina nuk eshte e motivuar keshtu qe mund t`i marrim 3 pike, Kazakistanit po ashtu. Turqine mund ta mundim ne Qemal Stafa ndersa i gjithe celesi eshte ndeshja me Danimarken me 08.06.05. Megjithate shume gjera varen dhe nga ecuria e Greqise e cila luan me Ukrainen kete te merkure dhe eshte 6 pike para nesh. Aq me teper une lexova dikur ne saitin e uefa-s se ka mundesi qe te dale nje ligj i ri, ku edhe ekipi i vendit te trete mund te luaje per kualifikim.Ja renditja

1.Ukraina 21 Pike
    2.Greqia 15 Pike
    3.Turqia 13 Pike
    4.Shqiperia 9 Pike
    5.Danimarka 9 Pike
    6.Gjeorgjia 5 Pike
    7.Kazakistan 0 pike

Shqiperi-Greqi 2-1
    Gjeorgji-Shqiperi 2-0
    Shqiperi-Danimark 0-2
    Kazakistan-Shqiperi 0-1
    Shqiperi-Ukrain 0-2
    Turqi-Shqiperi 2-0
    Greqi-Shqiperi 2-0
    Shqiperi-Gjeorgji 3-2
    Danimark-Shqiperi
    Shqiperi-Kazakistan
    Ukraine-Shqiperi
    Shqiperi-Turqi
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Kemi shansa per tu kualifikuar por na duhet edhe pak fat. Ne duhet ti fitojme te kater ndeshjet qe na kane mbetur. Dhe kjo mund te realizohet. Danimarka nuk eshte ekip i pathyeshem dhe poashtu ka shume lojtare te demtuar per ndeshjen e neserme. Edhe Bosnia e ka mposhtur Danimarken vjet ne Kopenhage. Pastaj, edhe Ukraina, nuk eshte e pathyeshme, ne Tirane, kemi luajtur shume me mire se ta, dhe vetem fati ju dha fitoren atyre. Keshtu qe, mund ti rrafim ata edhe ne Ukraine, natyrisht edhe me pak fat. Kazakistanin dhe Turqine, i kemi rrahur edhe me pare, dhe per me teper edhe luajme ne Tirane, keshtu qe, kjo nuk eshte dicka qe po e bejme per here te pare.

Gjeja me e rendesishme ketu, eshte rikthimi ne forme i lojtareve tane kryesore si Tare, Skela, Hasi etj., lindja e nje ylli te ri si Bogdani qe shpejt do behet edhe yll boteror i futbollit, fitimi i disa lojtareve te ri shume te mire si Lika, Osmani, Hidi etj., shto ketu edhe lojtaret e kalibrit boteror ne kombetaren tone si Murati, Cana, Lala etj. Pra, eshte kombetarja me e mire qe kemi pasur ne te gjitha koherat.

Pervec, kater fitoreve ne kater ndeshjet e ardhshme, per tu kualifikuar, ne na duhet nje humbje e Greqise nga Ukraina neser, gje qe besoj qe do ndodh neser, sepse Ukraina do luaje fort qe ta siguroje kualifikimin qe neser. Pastaj, Greqia duhet te mos marre me shume se 5 pike ne tre ndeshjet e mbetura te saj, pra nje fitore me Kazakistanin dhe dy barazime ne dy ndeshjet tjera. Poashtu, Turqia duhet te mos marre me shume se shtate pike ne keto kater ndeshjet e mbetura te saj. Urojme per nje fitore te Kazakistanit si ndaj Turqise neser, ashtu edhe ndaj Greqise me vone, sepse kjo do na rregullonte shume pune. Shpresat e Kazakistanit rrahen shpresat e Turqise sot. Keshtu qe, edhe kjo mund te ndodh fare lehte.

Keshtu pastaj, ne do te mbledhim 21 pike, kurse Greqia e Turqia 20 pike ose me pak, dhe ne do dalim ne vend te dyte.

Danimarke - Shqiperi 1-4
    Greqi - Ukraine 0-1
    Kazakistan - Turqi 2-1

Forca Shqiperia
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 07-06-2005 më 10:30

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Kemi shansa per tu kualifikuar por na duhet edhe pak fat. Ne duhet ti fitojme te kater ndeshjet qe na kane mbetur. Dhe kjo mund te realizohet. Danimarka nuk eshte ekip i pathyeshem dhe poashtu ka shume lojtare te demtuar per ndeshjen e neserme. Edhe Bosnia e ka mposhtur Danimarken vjet ne Kopenhage. Pastaj, edhe Ukraina, nuk eshte e pathyeshme, ne Tirane, kemi luajtur shume me mire se ta, dhe vetem fati ju dha fitoren atyre. Keshtu qe, mund ti rrafim ata edhe ne Ukraine, natyrisht edhe me pak fat. Kazakistanin dhe Turqine, i kemi rrahur edhe me pare, dhe per me teper edhe luajme ne Tirane, keshtu qe, kjo nuk eshte dicka qe po e bejme per here te pare.

Gjeja me e rendesishme ketu, eshte rikthimi ne forme i lojtareve tane kryesore si Tare, Skela, Hasi etj., lindja e nje ylli te ri si Bogdani qe shpejt do behet edhe yll boteror i futbollit, fitimi i disa lojtareve te ri shume te mire si Lika, Osmani, Hidi etj., shto ketu edhe lojtaret e kalibrit boteror ne kombetaren tone si Murati, Cana, Lala etj. Pra, eshte kombetarja me e mire qe kemi pasur ne te gjitha koherat.

Pervec, kater fitoreve ne kater ndeshjet e ardhshme, per tu kualifikuar, ne na duhet nje humbje e Greqise nga Ukraina neser, gje qe besoj qe do ndodh neser, sepse Ukraina do luaje fort qe ta siguroje kualifikimin qe neser. Pastaj, Greqia duhet te mos marre me shume se 5 pike ne tre ndeshjet e mbetura te saj, pra nje fitore me Kazakistanin dhe dy barazime ne dy ndeshjet tjera. Poashtu, Turqia duhet te mos marre me shume se shtate pike ne keto kater ndeshjet e mbetura te saj. Urojme per nje fitore te Kazakistanit si ndaj Turqise neser, ashtu edhe ndaj Greqise me vone, sepse kjo do na rregullonte shume pune. Shpresat e Kazakistanit rrahen shpresat e Turqise sot. Keshtu qe, edhe kjo mund te ndodh fare lehte.

Keshtu pastaj, ne do te mbledhim 21 pike, kurse Greqia e Turqia 20 pike ose me pak, dhe ne do dalim ne vend te dyte.

Danimarke - Shqiperi 1-4
    Greqi - Ukraine 0-1
    Kazakistan - Turqi 2-1

Forca Shqiperia
    Dodono , me gjithe respektin qe kam per opinionet e anetareve une mendoj se ti nuk ja ke fare haberin futbollit.
    Si qeka Bogdani nje yll i ri qe se shpejti do behet yll boteror?
    Po Danimarken si do e rrafim ne Kopenhagen 4-1 ne? ... pse mer plak Brazili jemi ne keshtu?
    Je shume i modh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga dodoni

Danimarke - Shqiperi 1-4
    Greqi - Ukraine 0-1
    Kazakistan - Turqi 2-1

Forca Shqiperia
    O Dodon mire futbollin s'e merr vesh, po hajde vrite pak mendjen. Futu ne nje sit bastesh dhe bej ca llogari...qe te shohesh me pas, dodoni, se sa larg je...

Nuk po jap info nga sitet, po tregohem edhe shume bujar e po ja fus pak kot ne lidhje me ato qe them per probabilitetin se jane shume me ndyshe... Ja te shohim se ku do dale.

Danimarke - Shqiperi 2
    Probabiliteti < 1/5
    Greqi - Ukraine 2
    Probabiliteti< 1/2
    Kazakistan - Turqi 1
    Probabiliteti< 1/5

Po t'i bejme llogarite mbi leter, i bije qe probabiliteti qe te ndodhe ashtu siç thua ti dhe qe ne te kemi fat eshte< 1/50...pra me i vogel se %2....

Nuk kualifikohet Shqiperia, vlla!....Here tjeter...!

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Na diskretitune fare Shpresat , 5-0 po rrifen minuta 73' ........

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    NA FULLIQEN FARE PLEHRAT

Denmark 7---0 Albania

GOALS
    Martin Pedersen 23
    Jonas Kamper 44
    Thomas Sorensen 49
    Morten Rasmussen 51
    Leon Andreasen 63
    Simon Bramer 85
    Leon Andreasen 87

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Turp 7-0. Mund te themi qe Danimarka esht ekipi me i for i grupit per U-21 po me humb ne ket menyr nuk esht e pranushme. Lika duet ta heqin se me keq po e ben ate ekip.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Keq pasha Zotin...
    Inshalla behet me mire se keshtu nuk shkohet askund
    My silence doesn't mean I am gone!

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Ky Lika, jo vec qe duhet me lane futbollin menihere, po edhe me harru futbollin pergjithmone.

Marre per ta, e per krejt ekipin e shpresave, pervec kesaj humbjeje, vec 5 pika i ka grumbullu deri tash.

Duhet me marre nje trajner te ri per shpresat, dhe poashtu me rinovu komplet, vecanerisht duhet me i pru keta talentat qe lujne jashte.

Disave ketu per punen e kombetares A
    Une jam tifoz i kombetares sone, dhe perderisa jam tifoz, i besoj kesaj kombetareje, i besoj atyre qe luajne per kete kombetare, dhe per mua kjo kombetare eshte me e forte se edhe Brazili, e se cilido ekip tjeter.

Ato rezultate jane rezultatet qe une i deshiroj per ndeshjet e neserme.

Une e kuptoj qe disa ketu, nuk jane tifoza te kombetares sone por te atyre daneze, turke etj. , dhe prandaj ju dhemb kjo pune. Por pikerisht per kete fakt, pra qe disa nga ne, historikisht nuk kane qene tifoza te vetes sone (pra kombetares sone) por te kombetareve tjera, prandaj edhe i kemi keshtu punet, jo vetem ne futboll por ne cdo aspekt.

Edhe boshnjaket i kane mundur danezet ne Kopenhage 2 me 0 vitin e kaluar, kur Bosnja dihet se cfare ekipi ka, edhe cfare shteti artificial eshte, qe vec sa ka dal nga lufta me e madhe ne Europe qe prej L2B. Pse te mos i mundim edhe ne?

Po e perseris edhe njehere:

Danimarke - Shqiperi 1-4
    Greqi - Ukraine 0-1
    Kazakistan - Turqi 2-1
    Keto jane rezultatet qe une i deshiroj per ndeshjet e neserme sepse keshtu eshte interesi jone me i mire. Dhe poashtu, per mua si tifoz i kesaj kombetareje, kjo kombetare jona eshte kombetarja me e forte ne bote, me e forte se edhe Brazili e cilado kombetare tjeter, dhe ata lojtare te kombetares sone, jane lojtaret me te mire ne bote, per mua, sepse eshte kombetarja ime..

FORCA SHQIPERIA

Tung Tung

PS: Besoj se u kuptuam
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 07-06-2005 më 18:01

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  4. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •