Postuar më parë nga
TITI
m'fal shoku msus per shkronjat e m'dhoja do mundohem ti zvogloj me kalimin e kohes hajde menje albanezi hajde edhe ke shkronjat kapen,,le mo te thush noi muhabet tjeter se te hudhen si ujqrit n'kope !!!
nigjo shoku zombie ,ne venin e 5te e zejme kur te dush ,gjeorgjia max 2 fitore do mori me kazaket kshu qe e con ne kuoten e 11 pikeve ,kshu qe ndeshja e fundit nqf se turqve do tu nevojitej 1 pike ose 3 pike per tu kualifikuar pse mos ja lejme ,une personalisht do preferoja TURKUN ne botror qe luan nje futboll te bukur sulmus ,sesa grekt qe i kom hal ke syte ,me nji futboll defensif ,pa pike bukurie + pas asaj qe i ndodhi kombtares sone ne ndeshjen e fundit qe zhvilloi ne greqi ku e nxorren vete se cer malli jane (rracista me licence ),,pranaj ti ose une ose tjetri nqf se dum qe te shkojme 1 dite ne botror nuk duhet te bazohemi t'na bije san marino apo malta ,se mos harrojme qe ne nga ekipe si andorra jena shkep 2--0 shoku ,,pranaj boll me pallavra te kota ,se akoma nuk e kemi nje ekip te denje per te triumfuar ne arenen nderkomtare ,,boll me fantazite e luxemburgut e te linchestejnit ,,shifi kroatet apo boshnjaket me 10 vjet pavarsi ku ka arrit futbolli i tyre ,neve na mungojne talentet e ekipeve zinxhir ,sic jan 18 vjecaret ,21 vjecaret,qe shkojne e rrifen 7--0 nga danimarka ,ndersa 18 vecaret 7--1 nga jugosllavia ,,ndersa ti me thua mua do majne ktoj lloj futbollistash komtaren mbas 5 vjetesh ,ik er plak amon ,se komtarja jone gjithmone 80 % te talenteve i ka pas nga jashte ,po nuk lujte ne nje kampjonat te denje jashte vendit nuk mund te presesh talente nga super liga shqiptare me buk e voj ullini !!!
ika tashi se e bona roman
hajt shnet
Krijoni Kontakt