Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 145
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    pershendetje te gjithe juve qe me keni ururar me kaq e kaq fjale te mira. meqe kjo histori po zgjidhet per mire, kam deshire t'ju tregoj se si filloi. me fjale te tjera se si u inkuadrova une ne fillim ne kete histori qe u be per mua pjese e se perditshmes per muaj e muaj me rradhe.

si gjithmone edhe ate dit hyj ne forum edhe hap 'Sofren Tironce' qoshen ku me se shumti me pelqen me nejt shof kishte shkrujt Tilonce. ok hajt thash te shof ca ka shkrujt tjeter neper forum edhe kerkoj ne temat ku ka shkrujt Tilonce. Kur shof : Ka ne forum shqiptare nga Zelanda e Re... po kjo thash ? Klikoj edhe lexoj cfare kishte shkrujt Sheqerka. Edhe se ca kishte shkrujt Tilonce.

Citim Postuar më parë nga TiLoNcE
    ke Acid_Burn dhe xhemilja
    te dy jan ka tirona ene jetojn ne NZ
    shkruji MP dhe acidi te nimon patjeter

kshu kshu
    Noshta mu kurr nuk do me bite ne sy kjo teme... po ja qe dikush bohet sebep. une ndihem jashtzakonisht mire sot pas kaq muaj perpjekjesh, por nga ana tjeter desha me ju tregu se edhe ajo qe u bo sebep ka merita te pazevendesushme

kshu kshu
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Acid Burn kuptoj sa kohe dhe mund te ka marr kjo histori prandaj edhe urimet dhe levdatat ne adresen tende jane nje reagim normal por mua me ka terhequr me shume vemendjen nicku jot dhe i sheqrkes si dhe disa fraza

psh Acid te perfaqoj fort, Acid te kam xhan etj..

pra acidi qe djeg perqafohet nga sheqeri qe embelson perfytyro nje perqafim ndermjet acidit dhe sheqerit cfar krahasimi besoj se me lejohet kjo shaka tani qe cdo gje doli per mire.

Ndersa per menyren se si tja thuash Richardit mendoj qe kjo histori te shkruej qe nga fillimi deri ne fund me te gjitha problemet saj qe nga lindja e deri ne ditet e sotme ne te cilen ben pjes edhe ti dhe pastaj tja beje si dhurate ne forme libri qe do jete libri i jetes se tij .

Sigurisht duhet falenduruar edhe Tiloncja jote e cila dha idene per tek ty , por nuk besoj se o bone vetem , se te tha Tiloncja megjithse e ke pik te dobet .

(shaka jom tu bo e..)
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 25-03-2006 më 09:17

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    te ndihmoim njeri tjetrin...ne ditet e ngushta, nuk eshte pak...e kur shtrohet interesimi ne pran njeri-tjetrit,dhe me shum nxiton dashuria dhe mirekuptimi ne mesin e njerzimit veqenarisht per shqiptaret! qe aq shum i kafshoi kjo bote e pa meshirshme...! neper qdo skaj te botes, vertet eshte per te ardhur keq per ata qe nuk ndegjohen dhe njekohesisht per (familjen e shterruar) duke pritur per nje dit te madhe, per ti takuar bijet e bijet e tyre... qe nder vite nuk i shohin me sy dhe as qe ndegjoin ndoi lajm mbi ta/o si do qoft?me ne fund. Me lejoni dhe nga ana ime nje pershendetje qoft per acid_burn dhe per gjith,ata/o qe epin kontributin dhe tregoin veten qe kan "gjak shqiptari" sidomos ne raste te tilla,ndaj njerzimit...flm

Ps.thon, ben mir se gjen mir... e mira ne uje me qit, e gjen nje dite nuk humb, patjeter!

Pershendes, hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Histori e trishtueshme!

Respekte per ty Acid Burn!

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Acid Burn vetem nje fjal do te them HALLALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL VLLA TE QOFTE
    ZOTI TA BEFTE SA ME MBARE NE JETEN TENDE

student Maska e besarti
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    80
    Kam lexuar çka kam lexuar, por kjo temë i kaluar të gjitha!

Sheqerka ty të uroj fat dhe një jetë të lumtur e tani e tutje një jetë të qetë!

Kurse ty shoki "Acid_Burn" Zoti të ruajt nga çdo fatkeqësi në jetë! Të kthesh lotët e pikëllimit të një plake në lotë "gezimi" është një punë shum e mirë, jo e mirë por e mrekullueshme, magjepse! Të paktën gjyshja e sheqerkes tani e din pak a shum historinë e vertetë!!!

Acid_Burn, desha të shkruaj edhe ma shum, por më kan humbur fjalët! Punë të mbarë edhe në të ardhmen!!!

Me respekt
    Besarti
    Nese rrezikon mund te humbesh, por nese nuk rrezikon ke humbur gjithsesi!

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    u gezova qe kjo histori po gjen nje zgjidhje.shpesh here shikoja ne kete forum dhe shifja se skishte asnje gje te re dhe mendova se kaq ishte e gjitha acidi beri te pamunduren po thash se smundi te bej me teper,por sot kur lexova se cfare drejtimi ka marre u gezova te them te verteten.uroj sheqerken dhe gjyshen e saj qe me ne fund po gjejne dicka nga islami poashtu uroj acidin qe kurorezoi nje pune ,nje perpjekje te gjate dhe arriti te sjelli gezim dhe lumturi ne familjen e sheqerkes.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Kercimtari numer NJO Maska e cool_dancer
    Anëtarësuar
    03-08-2003
    Postime
    179
    pyetja duhet te jete a ka ndonje vend qe nuk ka shqiptar

sepse shqiptar ki ne qdo shtet te botes
    June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0

Larguar Maska e tironse_me_fiks
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    58
    S gjej fjal te them per Acidin po di vetem i gjo lum ajo non qe e ka dhe kush ka fatin me e njoft,

hallall buka misrit
    Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.

SuperKlub Tirona
    Gjithmon Bardheblu!!!

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Akoma nuk kemi ardhur te Finalja

E dashur Sheqerka, te dashur miq,

Jam shume i mallengjyer ne keto momente dhe kjo per faktin se sapo fola ne telefon me Richardin. Me ne fund ja gjeta numrin e telefonit cfare doni t'ju tregoj? U befasua. Mbeti pa fjale. Megjithate e mori veten shpejt ... kujtij qe tha - nje sec Enis te marr nje karrige- U gezua jashte mase. Nder te tjera tha qe qysh femij ka dashur te gjeje familjen e tij ... t'ju gjej juve gjyshja e Sheqerkes, por nuk ka mundur. Nuk e di se c'te shkruaj me edhe une jam i shokuar nga nuancat qe i merte zeri... gjithsesi te gjitha keto i prisja ne nje fare menyre dhe ndihem shum shum i lumtur qe cdo gje shkoi sikurse e kishim parashikuar.

Me poshte po postoj e-mailin e Richardit qe sapo e mora si pergjigje e e-mailit qe i dergova une para se ta merrja ne tel.

Hi Enis,

Thanks for the amazing news. Sorry if I seem a bit shocked. I am still stunned in the photo I took after the phone call with you. I spoke to mum and she verified the authenticity of the photo’s. She has the picture of dad as well a better copy. It’s my birthday on the 2nd of april I’ll be 40 to get this news it stunning. Hope you like the photo.

I don’t know what to say to you Enis but your welcome to visit and I give you a heart felt debt of gratitude for all you have done.

Richard

JA me ket rast e moret vesh edhe emrin tim
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gjallica : 31-03-2006 më 11:48
    RIPPR

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Acid_Burn për postimin:

angmokio (01-07-2022)

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja Topuzi varroset, policia shoqëron disa bashkëfshatarë
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-12-2005, 09:05
  3. Familja Boletini
    Nga CEZARND në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  4. Familja Prelocaj
    Nga Arbushi në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 18:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •