sheqerka ashtu sic ke nikun ashtu dukesh edhe ne komunikim.une e thash ne pergjithesi edhe sikur te jete ashtu sic eshte shprehja ai perseri duhet ta bej,as nuk e mendoj qe ti do ta harrosh kete gje.te uroj fat perseri.
sheqerka ashtu sic ke nikun ashtu dukesh edhe ne komunikim.une e thash ne pergjithesi edhe sikur te jete ashtu sic eshte shprehja ai perseri duhet ta bej,as nuk e mendoj qe ti do ta harrosh kete gje.te uroj fat perseri.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Acid Burn une te kam pershendetur ne nje teme duke te konsideruar shok tek Hija e Lisit po ti meritoke shume me shume se kaq.
Qenke nje njeri me shume se i mire.
Pershendetje.
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Lajme te Reja
Nje gje shum e cuditshme ndodhi mbreme. Teksa rrija me shoke pinim caj (si u beme dhe ne mer jahu te cajit ahhhh kta anglezet) ra muhabeti i Islamit. Njeri po me thote se disa shqiptare nga Prespa i paskan thene prinderve te ketij te fundit qe ish gruaja e Islamit qenka gjalle. Jo vetem kaq po merrka pjese edhe ne aktivitetet e organizuara nga Komuniteti Shqiptar i ketushem madje sillka me vete edhe disa vajza. Me then te drejten nuk i besova vesheve. Nese kjo eshte Walton jo vetem qe neve e zgjidhim problemin, por nga ana tjeter qetesohemi qe pasardhesit e Islamit akoma jane te lidhur me vendin e origjines, me Shqiperine dhe shqiptaret.
Qe mos pesojme me 'zhgenjime' te tipit : Une nuk kam pasur shume shoqeri me Islamin. ose Islami nukka pasur femij etj etj une do t'i ndjek te dyja platformat e kerkimit. Do vazhdoj te kerkoj ne menyre institucionale e njekohesisht duke pyetur shqiptaret e ktushem.
-----------------------------------
Ju nuk e merrni me mend se sa po diskutohet ky problem ketu ne Auckland. Ju falemnderit per fjalet e mira ne adresen time te cilat me japin kurajo qe ta permbush premtimin e dhene.
Rrespekt dhe te Fala
RIPPR
Pershendetje Acid,
qe gruaja e Islamit mund te jete gjalle, kjo nuk do me cudiste edhe aq. Ajo me siguri ka qene me e re se ai. Nese keto qe ke degjuar, jane te verteta, mua me cudit fakti se perse kjo zonje organizohet me shqiptar te tjere dhe nuk eshte interesuar per njerezit e Arbenit.
Ajo gjithsesi nuk mund dhe nuk duhet t'ja mohoje kete te drejte djalit te tyre. Them nuk mund, sepse fakti qe ne kerkojme te dime dicka me shume rreth tij, tregon interesimin e vendosur nga ana jone dhe nje dite shpresoj shume qe e verteta te zbardhet. Panvaresisht se si kane rrjedhur ngjarjet me ta, une do te mundohem te gjej te verteten. Do te ishte nje e vertete sa e dhimbshme aq edhe e bukur sepse nje femije sado te mundohesh nuk mund t'ja mohosh origjinen, babain dhe njerezit me te njejtin gjak. Meqe shpresa jone e fundit eshte djali i Islamit, une do te doja ti beja te ditur nje dite ketij njeriu se ekzistojne ende njerez me te njejtin gjak qe duan te dine rreth tij. Ai nuk eshte i harruar.
Nese interesimit tone Arbeni (eshte ky emri me te cilin ne e njohim djalin e tij) do ti pergjigjet pozitivisht apo jo, kjo eshte dicka tjeter. Uroj qe deri atehere pike se pari tu jete dhene fund gjithe ketyre pikepyetjeve.
Te uroj ende shume fat ne kerkimet e tua dhe sa me pak lodhje...
Acid, te lutem mund te me japesh ndonje email adrese tenden? Nese po, ma dergo ne MP.
Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!
Sheqerka besoj se do arrish ti kontaktosh njerzit e gjyshes tende dhe neqoftse nuk e arrin kete gje rendsi ka qe e bere nje perpjekje.
Histori te tilla kan pasur shum familje shqiptare dhe fatkeqsish gjat regjimit komunist shum njerez i humben pergjithmon lidhjet me te dashurit e tyre. Ka dhe nje ne familjen e mamas time, nese dikush eshte afer johnson city, tennessee do doja ta pyesja.
Anyway thnx
Vivian, friendlyboy1 faleminderit.
friendlyboy1, uroj qe edhe ti te mund te gjesh ate qe kerkon.
Nuk paska te reja keto dite nga Zelanda.
Ishalla sa me shpejt merrni nga haber Acid, Sheqerka.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
pershendetje te gjitheve
jemi ne peritje te certifikates se marteses dhe certifikates se vdekjes. ketej njerezit shum te angazhum me problemet e veta dhe jo vetem kaq, por disa here jan kan fut shum kot ne lidhje me kete problem.
Sheqerka me pate kerku emailin dhe ta kam dergu me MP besoj se e ke marr.
RIPPR
Pershendetje,
une po mundohem te te le te qete te vazhdosh ate qe ke ndermend te besh, se duke te te pyetur perhere, edhe pse kurioziteti eshte ne maksimum, me duket sikur do te te bezdisja. Megjithate une e di qe edhe ti je ne pritje te cerftifikatave dhe i gjithe informacioni varet nga ardhja e tyre.
Une me 28 qershor nisem per ne itali dhe do te qendroj atje per 24 dite. Nuk e di ne do te mundem ta shoh nese me ke sjelle dicka apo jo...gjithsesi do te bej te pamunduren per te hyre ne internet. Ndaj te lutem nese gjate kesaj kohe do te kesh ndonje te re ti gjithsesi me informo (perhere kjo kerkese vlen po munde dhe po pate kohe).
Era1 kam harruar te te falenderoj per postimin tend ne shkrimet e mia te meparshme. Pa dashje natyrisht. Flm!
Kalofshi mire te gjithe!
Krijoni Kontakt