Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 145
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Emrin Richard dhe numrin e telefonit ma ka dhene personi i cili ka kontaktuar me djalin e Islamit. Eshte i vetmi qe deri tani (me sa kam zbuluar une) ka kontaktuar me te. E thene ndryshe asnje person tjeter deri tani nuk eshte pyetur ne lidhje me Islamin.

Sa i perket ndryshimit te emrit, ajo eshte nje procedure mjaft e thjeshte e cila behet shume shpejt. Duhet te kemi parasysh qe shumica e shokeve te Islamit kane vdekur dhe nuk kane qene shume ata qe kane mundur te vine ne Zelanden e Re gjate atyre viteve.

Ajo qe une do bej tani pasi jami sigurte qe djali i Islamit quhet Richard ose njeri nga djemte e tij quhet Richard, eshte kerkimi ne zyren e gjendjes civile zyre e cila leshon certifikatat e lindjes dhe ato te vdekjes. Kjo ndoshta do me marri pak kohe, por do zbardhe shume gjera. Pasi te kem arritur te gjej se sa femij ka pasur Islami ekzaktesisht dhe se si quhen ata, do te interesohem te gjej se sa prej tyre akoma jetojne ne territorin e Zelandes se Re. Per te gjetur kete do me duhet te kontaktoj me Ministrine e Puneve te Brendeshme.

Me pas me emrat e sakte te atyre qe akoma jane ketu nepermjet Zyres se leshimit te Patentave do perpiqem te gjej adresat. Dhe te kontaktoj me ta.

Nese asnje prej tyre nukjeton ketu, do te interesohem se sa prej tyre jan te martuar me Neo Zelandez dhe do kerkoj fmiljet e ketyre te fundit te cilet mesiguri do kene informacion se ku gjinden.

Nuk duhet te merziteni dhe as t'i humbisni shpresat. Do t'i gjejme patjeter. Lutuni qe t'ja arrijme qellimit sa me shpejt.

RIPPR

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Sheqerka uroj me gjithe zemer te gjendet personi qe ju kerkoni sepse eshte me te vertet e dhimshme .

Une kam besim se Acid_Burn do beje te pamunduren ashtu sikurse po mundohet te te gjej nje lidhje me personin qe ju kerkoni.
    Acidi forca se na ke lene edhe neve me syte nga kompjuteri.

Uroj gjithe te mirat.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

e poshter! Maska e Sheqerka
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Vendndodhja
    Ne zemer te tokes!
    Postime
    66
    Acid ke kohe dhe mundesi ti besh te gjitha keto? Kam frike se mos po te shqetesoj me shume nga c'duhet...

White_Angel faleminderit. Ndihem shume ngrohte kur shoh qe edhe ju jeni bere pjese e kesaj historie dhe prisni sikurse une te behet dicka, gjithmone me ndihmen e Acidit!
    Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    mu mu duk sikur ktheva pegjigje po nuk paska dal ktu

Sheqerka

Kam kohe me teper se kurre edhe mundesite ekzistojne. E vetmja gje qe une nuk mund ta bej eshte te kthej kohen mbrapsht e te ri cbej ate qe eshte bere. Gjithsesi jeta ka te perpjeta dhe te tatepjeta. Gjithe kete kohe juve keni qene ne pritje te nje lajmi, ne pritje te nje shprese dhe mendoj qe shpresa per t'ia arritur qellimit sot eshte me e forte se kurre. Une ju kam premtuar qe do ju ndihomoj dhe une premtimet gjithmon i mbaj.

Te fala te gjitheve andej.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Acid_Burn : 11-06-2005 më 07:32
    RIPPR

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Lajme te Reja

Pik se pari uroj te jeni mire. Tani sapo u ktheva nga Arkiva e Departamentit te Puneve te Brendeshme. Gjeta ne mikrofilm certifikaten e marteses se Islamit. Te them te drejten me lodhi pak sepse mbiemri i tij nuk figuronte Kulla, por Koulla. Tekstualisht ishte i regjistruar ne kete menyre:

Emri: Koulla Islam Xhemeli
    Martuar me : Walton
    Viti: 1966
    Nr. Cert: 3033

Porosita te ma dergojne nje kopje te certifikates se marteses e po ashtu nje kopje te certifikates se vdekjes. Keto mund te marrin kohe rreth 2 jave deri sa te vine tek une nga Wellington.
    Ne te paren do gjej emrin e sakte te se shoqes (emer mbiemer) ndersa ne te dyten tregohet se kush kan qene femijet e gjalle te Islamit nemomentin e vdekjes se ketij te fundit.

Ajo qe duhet te na gezoje eshte fakti qe per here te pare kemi ne dore emrin e sakte te Islamit ashtu si eshte regjistruar ne dosjet e gjendjes civile te Zelandes se Re.

Te fala te gjitheve.
    RIPPR

Anëtarësuar
    11-04-2003
    Vendndodhja
    Ne zemer te tokes!
    Postime
    66
    Hey Acid, ne jemi mire, me syte plot shprese drejt teje. Po ti si po kalon andej?

Sa mire qe paske gjetur dicka. Viti i marteses ne fakt korrespondon me ate qe ai thoshte ne leter se djalin e kishte rreth 4 vjec. Letra per te cilen flas ka ardhur diku ne '70.
    Cfare te te them, ne vetem presim...

Te pershendesim fort te gjithe!

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Sheqerka, me preku historia jote. Te uroj fat!

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Une nuk dal nga forumi asnjehere pa pare ne se ka ndonje te renga Acid per Sheqerken.
    I uroj kollajllek Acidit ne perpjekjet e tij per qetesimin e familjes se Sheqerkes
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    me te vertete rast interesant dhe i dhimbshem.shembuj si ky ka plot sidomos nder shqiptaret.por ndihma qe jep acid burn eshte vertete per tu pergezuar.if you do good today people will often forget tomorrow do good anyway acid.
    sheqerka uroj qe sa me shpejt te gjeni zgjidhje .
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Anëtarësuar
    11-04-2003
    Vendndodhja
    Ne zemer te tokes!
    Postime
    66
    Rebele, Hope31 & miki_al2001 faleminderit per postimet tuaja.

Citim Postuar më parë nga miki_al2001
    .if you do good today people will often forget tomorrow do good anyway acid. .
    Miki eshte shume e bukur kjo qe ke shkruar dhe vlen per ata qe vertete harrojne shpejt , por kam pershtypjen se nuk vlen per tu permendur ketu. Mendoj se Acidi po me ndihmon sepse ka nje zemer te madhe dhe deshire per te me ndihmuar, per te qetesuar zemren dhe mendjen e nje gjysheje plake dhe e kupton fare mire se cfare vlere ka ndihma e tij ne nje rast te tille.

Ketu ne forum Acidi po pergezohet edhe nga njerez qe nuk kane fare te bejne me kete histori, po une...si mendon...sa mirenjohje dhe respekt kam dhe do te kem per te...

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja Topuzi varroset, policia shoqëron disa bashkëfshatarë
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-12-2005, 09:05
  3. Familja Boletini
    Nga CEZARND në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  4. Familja Prelocaj
    Nga Arbushi në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 18:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •