Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 145
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Postime
    5
    Well if i could understand this it would be great. Seeing as it's all about me and my father. Unfortunately you all write funny words without the proper letters or slang and my dictionary doesn't understand it at all.

But anyways albania was cool and Acid_Burn is a great man and did so much in finding me and helping our family reunite so i had to write my thanks here for everyone to understand how much i appreciate what he did.

i madh falamenderit acid_burn.

Richie flas pak shqip.

i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Pershendetje Richie (Arben), edhe neve te tjeret jemi gezuar me takimin tend, me ngrohtesine tende qe tregove ndaj gjakut dhe fisit.
    Falenderojme Zotin por i jemi mirenjohes edhe angazhimit dhe mundit qe dha Enisi ne kete drejtim.

Shpresoi se shpejt do te vjen festa e vitit te ri dhe jetes se re.
    urtësia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Postime
    5
    Ta lutem mund unë pyes se ti ë e ç c kohë shkrimi. është vështirë si mua te kuptoj
    pa korrigjoj letërsi.

nga çfarë unë kuptoj të falënderoj dhe përshëndes unë si afrim tepër kjo forum.

falmenderit urtesia.

njësi orë përkthej tënd hu dhe përgjigje. vetëm ai vendos lehtëson unë mësoj shqip

i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Tugatjeta Richi,

falemnderit që me shkruajte, mbetesh i përshendetur dhe me vjen mirë që po shkruaj me ty.

te fala,
    urtësia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Postime
    5
    lol Falemnderit Urtesia unë kuptoj tënd shqip tani. Unë drekë shumë i lumtur te ndohem këtu dhe që acid_burn gjej unë.

Duket shumë popull shikoj dhe asistoj në gjë e gjëtur unë. Ju falemnderit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Edhe pse jam e vonese ne kete teme pasi jam dhe anetar i ri kam lexuar cdo postim ne kete teme.sheqerka me vjen jashtezakonisht mire qe ia arrite qellimit te qetesosh veten,gjyshen dhe te gjithe te afermit e tu.
    sa per ACID BURN do te thosha se je nje legjende nuk te njoh personalisht por ate qe ke bere ti ne kete rast zor se e ben njeri.kam ndjekur cdo postim dhe i pergezoj te gjithe postuesit dhe vertet qe edhe pse jam krejt jashte kesaj teme e kam ndier veten krenar qe jam shqiptar jam ndjere krenar per te gjithe ju se vertet shqiperia paska njerez paska vellezer e motra te cilet pa asnje lloj interesi perjetojne cdo moment me vellezerit apo motrat e tjere sic ishte ne kete rast sheqerka.nuk di cte shkruaj se jam vertet i emocionuar por uroj me gjithe zemer dhe shpirt qe ne shqiperine tone te kemi njerez te tille si ACID dhe si gjtih ju te tjeret me radhe.ZOTI ju ndihmofte ne cdo hap te jetes.
    Me Respekt ERION

Armandoboni.com Maska e White_Shadow:)
    Anëtarësuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    Duke ikur ne hene per te dale nje xhiro nga MArsi me EMInene
    Postime
    248
    O Enis ...

keto lajme dergoji dhe ketu se ke nje popull qe po rri me SY e VESH nga ty dhe nga lajmet e tua.

Nuk eshte vetem Sheqerka ajo qe do te dije per lajme te reja, ke shume persona te FSH qe po interesohen per mbarevajtjen e kesaj cfare ke bere ti ( si zor ta bej cdokush )

flm edhe nga une per cfare ke bere per sheqerken

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Kullaman
    Well if i could understand this it would be great. Seeing as it's all about me and my father. Unfortunately you all write funny words without the proper letters or slang and my dictionary doesn't understand it at all.

But anyways albania was cool and Acid_Burn is a great man and did so much in finding me and helping our family reunite so i had to write my thanks here for everyone to understand how much i appreciate what he did.

i madh falamenderit acid_burn.

Richie flas pak shqip.

hey mate

me no time now ... gtg to hospital ... me Richie brother ... me speak English small ... thx 4 coming lol

Richie speak Albanian shum bukur ... I really have to go now ..... Albanian hugs
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Postime
    5
    ska problem Enisi. shpresë tënd miratim? unë vendos nuk shkruaj shumë është i vështire për më tek përkthej.

Take care brother

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    i gja po vë re unë.Richie përdor më mirë se ne gërmën [ ë ] ndërsa ne se përdorim fare.

Richie mirë se na erdhe vëlla mes Shqipeve.

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja Topuzi varroset, policia shoqëron disa bashkëfshatarë
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-12-2005, 09:05
  3. Familja Boletini
    Nga CEZARND në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  4. Familja Prelocaj
    Nga Arbushi në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 18:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •