ok .... e mbani mend kur ju pata thene qe akoma nuk kemi ardhur te finalja? me siguri qe e mbani mend. arsyeja qe e ju pata thene ishte se akoma Richardi nuk ishte takuar me hallen e tij. po ja qe gjaku nuk u beka dot uje. me 26 korrik 2006 Richardi zbriti ne aeroportin e Tirones edhe u takua jo vetem me hallen e tij, por me te gjithe farefisin e vet ne Tirane dhe Korce.
besoj qe dhenien e ketij lajmi ne forum tashme e kam merituar dhe shpresoj qe Sheqerka te me kuptojekshu kshu pra ju qe e lexuat kete teme dhe na dhate kurajo ne permbushjen e premtimit. Jo vetem qe Richardi u gjet, por cfare eshte me e rendesishme brenga e Gjyshes u fshi ... arriti te perqafoje djalin e vellait te saj te dashur Islamit.
Richi qe thoni ju ja kishte kaluar mrekullisht ne Tiron... sa per ne Korc nuk e kom pyt me ju rrejt kot loooool ... Tirana i kishte pelqyer shum. Njerzit atje e kishin pritusr shum shum mir ... (jemi te mir mer jahu) kishte mesuar edhe pak shqip edhe ma solli kshu si rreth e rreth qe t'ja vazhdoj une kursin loool
ca t'ju them tjeter? nuk e di jam jashtzakonisht i lumtur qe cdo gje u realizua ne formen me te perkryer. tashme mund te them qe vertet misioni perfundoi me sukses. Sheqerkes i kerkoj falje per publikimin e fotos me poshte, por besoj se lexuesit e kan merituar te njohin fytyrat e protagonisteve te kesaj historie.
Gjyshes dhe Nipit te saj te dashur
Krijoni Kontakt