Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 145
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Thumbs up Misioni perfundoi me sukses !!!!

ok .... e mbani mend kur ju pata thene qe akoma nuk kemi ardhur te finalja? me siguri qe e mbani mend. arsyeja qe e ju pata thene ishte se akoma Richardi nuk ishte takuar me hallen e tij. po ja qe gjaku nuk u beka dot uje. me 26 korrik 2006 Richardi zbriti ne aeroportin e Tirones edhe u takua jo vetem me hallen e tij, por me te gjithe farefisin e vet ne Tirane dhe Korce.

besoj qe dhenien e ketij lajmi ne forum tashme e kam merituar dhe shpresoj qe Sheqerka te me kuptoje kshu kshu pra ju qe e lexuat kete teme dhe na dhate kurajo ne permbushjen e premtimit. Jo vetem qe Richardi u gjet, por cfare eshte me e rendesishme brenga e Gjyshes u fshi ... arriti te perqafoje djalin e vellait te saj te dashur Islamit.

Richi qe thoni ju ja kishte kaluar mrekullisht ne Tiron... sa per ne Korc nuk e kom pyt me ju rrejt kot loooool ... Tirana i kishte pelqyer shum. Njerzit atje e kishin pritusr shum shum mir ... (jemi te mir mer jahu) kishte mesuar edhe pak shqip edhe ma solli kshu si rreth e rreth qe t'ja vazhdoj une kursin loool

ca t'ju them tjeter? nuk e di jam jashtzakonisht i lumtur qe cdo gje u realizua ne formen me te perkryer. tashme mund te them qe vertet misioni perfundoi me sukses. Sheqerkes i kerkoj falje per publikimin e fotos me poshte, por besoj se lexuesit e kan merituar te njohin fytyrat e protagonisteve te kesaj historie.

Gjyshes dhe Nipit te saj te dashur
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Acid_Burn për postimin:

angmokio (01-07-2022)

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Shume historie bukur.Tek foto duket qe eshte i nipi.Serjozisht qe ngjakan.
    Acid_Burn te pafte zoti vella dhe ta shperblefte tek njerzit e tu.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Postime
    48
    Eshte historia me e bukur dhe me interesante qe kam lexuar ndonjehere. Te lumte acid per inisiativen dhe kurajon qe pate per ti shkruar gjer ne fund kesaj aventure. Disa gjera duken si enderra ndonjehere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-08-2006
    Postime
    4
    vertet shume interesante kjo histori,,,shume e prekshme,,,,,,te lumte acid_burn

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    me ne fund

shume kenaqesi te degjoj perfundimin e kesaj historie ne kete menyre, takimi i halles me nipin

urime per punen e kryer nga ti acid dhe paç mirenjohjen dhe shperblimin e merituar.

ka edhe nje moment tjeter, kur te takoheni, ju dhe familja e sheqerkes, do keni shume per cfare te flisni ,do te jete nje moment prekes dhe i bukur
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

i/e regjistruar Maska e brigada138
    Anëtarësuar
    06-06-2005
    Vendndodhja
    ZÜRICH
    Postime
    89
    ACIDO per mua je legjende fare,ZOTI qofte me ty kudo qe te jesh ,ja vlen te mburret njeriu me njerez sikur ti .
    FAKTET JANE KOKEFORTA

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Sot kam lexuar temen pas lajmerimit qe ishte ne fillim te forumit per kete nenteme
    Kam lexu cdo shkrim,cdo brenge te Sheqerkes,cdo lajm te Acid,cdo urim te anetareve tane po eshte dicka me permasa super te medhaja.
    Nga nje ane nje zemer nene qe vajton,nje familje me koken pas dhe nga ana tjeter misteri i larget.
    Enis apo Acid si deshiron me te therrit nuk te njoh por kjo qe ke bere per kete familje te lenduar duhet te te beje te ndjehesh krenar.
    Zoti te prifte ne jeten tende dhe famljen tende.
    Nje perqafim vellazeror per cka bere per nenen tone te vuajtur.

Sdi ca te them jam i prekur dhe une nga tere kjo histori tere mister

Sheqerka i uroj familjes tende vetem gezime pas tere ketyre vuajtjeve.

Klodi

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Acid me ke lene pa fjal.. dhe nuk e besoja qe ka ende njerz te till ne shk..21 te mundohen dhe te ndihmojn dike kaq gjat..

Lexova edhe postimet e Sheqerkes dhe Acid dhe gjith atyre qe paskan shkruar ketu dhe me besoni qe me beri te qaj kjo histroi e dhimbshme..

Ahh cfar do te thot jeta ne Gurbet..

Skam fjal me shum..

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Acid_Burn ke bere nje pune te shkelqyer.. Te uroj me gjithe zemer:"Pac vetem te mira ne kete jete"

Ishte nje ngjarje shume e dhimbshme por e rendesishme eshte qe ka arritur te zgjidhet me sukses

Sheqerka pergezime.. kushedi sa e gezuar je tani.. qe te eshte realizuar endra jote..

Sinqerisht.. urime dhe njehere acid_burn .. ke bere pune te shkelqyer..

ps. a te pyes i her ata pleqte e mi se mos kene ndonje person andej nga zelanda e re e :P (shaka.. )
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Acid ke bere nje pune te mrekullueshme

Kot nuk hyn te punosh per interpolin
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja Topuzi varroset, policia shoqëron disa bashkëfshatarë
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-12-2005, 09:05
  3. Familja Boletini
    Nga CEZARND në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  4. Familja Prelocaj
    Nga Arbushi në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 18:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •