Shyqyr Bledaro....Postuar mė parė nga Bledari
Harrova fare qe jane zgjedhjet afer...lol...
p.s
une do shof nga halli Turqi - Greqi ... do nderroj kanal ndonjehere te shof se ca ben Italia me Norvegjine...
Shyqyr Bledaro....Postuar mė parė nga Bledari
Harrova fare qe jane zgjedhjet afer...lol...
p.s
une do shof nga halli Turqi - Greqi ... do nderroj kanal ndonjehere te shof se ca ben Italia me Norvegjine...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ca degjova une ...ka bere Tare gol ????
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Sipas LiveScore.
38' Albania [1 - 0] Georgia
6' [1 - 0] I. Tare
PS:
Ndeshjen s'kam ku e shiqoj...
My silence doesn't mean I am gone!
Shqipėri - Gjeorgji 2-0
33' [2 - 0] E. Skela
Ndeshja vazhdon...
My silence doesn't mean I am gone!
me sa duket ska shpresa se mund te shohim sonte dicka.po nejse e rendesishme eshte rezultati.si duket tifozat ju prishin pune futbollistave.ose mbase futbollistat luajn pa stres mbase.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Hallall ekipit.
sipas komentit online ne faqen e tifozave kuq e zi, shkruhet se Lika nuk ka patur asnje shqetesim nga sulmi gjeorgjian.
Jupi ka qene shume aktiv ne kete pjese te pare. edhe Bogdani gjithashtu. shpresojme qe rezultati te mbetet i pandryshuar edhe ne perfundim te pjeses se dyte.
FORCA KOMBTARJA
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Pjesa e pare e dominuar nga ne 2-0. Kemi dominuar vetem qe te vjen qe ska tifoz, shume i shkrete stadiumi.
Nejse Forca Shqiperia ēuna !!!!!
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
Mund ta shikoni ndeshjen ne linje tek www.tv.hapesira.org
O CUNA PSE LODHENI MER SHIFENI NESHJEN KE MEDIALB SE UNE ATY PO E SHOH NE INTERNET DERI TANI ATY PO I SHOH NDESHJET DHE U KNAQA
Shqiperia deri tani po fiton 2-0 ka shenuar tare ne minuten e 6 dhe skela ne minuten e 33.
urime ishalla luajme mire dhe pjesen e dyte dhe i bejme ndonje gol tjeter.
Krijoni Kontakt