Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 79
    Your wish Maska e Faik Konitza
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Jo ratesishte shkruaj sonte kete shkrim, eshte nate kur theva nje akull te ri, bera nje hap para.... Une theva misterin tone, u bera e sinqerte- nuk me shkon per fytyre te aktroj anad kerkoj sinqeritet per nje shkrim te pakte- nese jo nepermes fjaleve atehere kerkoj yjet te jene deshmitare....
    sa poshte zbres, e humb dhe natyren time, jam makiavelistja e vrare qe beje gjithcka per te sinqerten qe sipash engjellit o te ishte e kote ta kerkonja..
    "Liria eshte e drejta e ............................... askujt" faik Konitza

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Nita(Faik Konitza) te adhuroj menyren qe shpreh ndjenjen tende , sado te vrazhda dhe dhimbese qe jane nganjehere kujtimet( dhe vete jeta), Ti i sjell ne nje fryme qe te ben te lexosh si nje veper artistike,te thurur aq bukur dhe te shprehur aq sinqerisht.
    Te deshiroj shume fat ne shkrimet e metutjeshme, me shprese qe do te kene me shume rreze lumturie ne shkrimet e ardheshme. Mbase eshte e tepert ,megjithate kerkoj nga Ti te jesh krenare me veteveten, se e meriton( edhe pse nuk te njoh personalisht, por jam me se e bindur per kete).

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    Nita(Faik Konitza) te adhuroj menyren qe shpreh ndjenjen tende , sado te vrazhda dhe dhimbese qe jane nganjehere kujtimet( dhe vete jeta), Ti i sjell ne nje fryme qe te ben te lexosh si nje veper artistike,te thurur aq bukur dhe te shprehur aq sinqerisht.
    Te deshiroj shume fat ne shkrimet e metutjeshme, me shprese qe do te kene me shume rreze lumturie ne shkrimet e ardheshme. Mbase eshte e tepert ,megjithate kerkoj nga Ti te jesh krenare me veteveten, se e meriton( edhe pse nuk te njoh personalisht, por jam me se e bindur per kete).
    falminderit foleja-gezohem qe pelen si shkruaj- faleminderit shume dhe shpresoj se nje dite do ta gjej ate krenari qe po ma uron
    une do te vazdhoj te shkruaj keshtu ose ashtu me shprese se do te liroj veten dhe do t'i kenaq lexuesit e forumit
    prej kur shkruaj ndjej nje ndryshim pozitiv ne veten- a me shume gezohem kur dikush me perkrah
    faleminderi edhe nje here Foleja

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nje dite do te jete me mire.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga CheLives
    Nje dite do te jete me mire.
    Nje i urte nga Kina ka thene : Ate dite kur do te perfundosh ecjen ate dite do te arrish... Jeta ka qene aq dinamike aq sa nje e hapur dhe e mbyllur e qerpikut te tejkalon e une nje femi pak me trazovaq se tjeret jo vetem qe kam ecur por kam vrapuar, kam rendur shpejte e gjate pa marre fryme e pa kuptuar nga ku nisem dhe ku shkoj.. Ne kosove thone : Mos shko si pula pa koke... Une lere qe isha kokoshke(pules maqedonisht) pa koke, po isha dhe pa kembe te forta ( pa qendrim) pa flete dhe pa trup.. une isha nje hic dje, jam dhe sot nje hic po me shume se dje sepse kam filluar t'i ngadalsoj hapat e te shoh ne te kaluaren si dicka qe ka ngjare- nuk e mohoj ate qe bera- perkundrazi kerkoj me te sinqerten timen per te vazhduar me tej e ndoshta dhe per t'i lare gjynafet... Jo se te humba por se me humbe nga budallakite dhe mos pjekuria jote.. Aq dallim ne moshe aq gabime te pa tolerueshme... I=Une kerkoj perehje ne qetesine e shpirtit djesra ti iken si zakonisht..
    Nejse.. Boll u mundova te zbuloj misterin e gabimeve tona (tuat me detaisht) kete e bera per te vazhduar me tej si embrion te ri por nuk gjeta perkrahjen e Alltenit..
    Fatkeqesisht une vazhdoj udhetimin vete pa mos kerkuar sqarim nga ty (te dhash shansen nuk e pranove) e ti "i pjekuri "qe je vazhdo numeroj ditet se mire e ke filluar.. shpresoj se ndjenja e re ( me padurim pret ditet e marteses) eshte e sinqerte po edhe nese nuk eshte them : S'me ha palla

.........
    Qellimi eshte te kesh qellim, ta kultivosh qellimin, tia arrish qellimit e nese nuk mund ta besh asnjeren nga keto, mjafton te rrosh qellimisht- skam gabuar ne kete fjali kur bera autoportretizim - shteta qe nuk te shkon kjo fjsli ty (ose ndoshta te shkon po se di)

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Paramendo se si do ndjeheshe te t`i kisha shkruar une gjithe keto...e me shume, disa dite perpara se te martohesh ti.

Ju nuk keni shpirt, vetem mendoni se keni. Ti ne fakt...me kembet e tua neper litar, ma hudh litarin mua neper koke, e une e pranova. Po nejse, e di ti me mire punen tende. Plus qe e gjitha nga ty nisi.

Nqs vetem te kujtohet, une asgje nuk kerkova nga ty, apo jo?
    Tre dite perpara se te fejohem ishte hera e fundit kur kerkoja send nga ty. Te kujtohet? Me siguri qe po, prandaj edhe i nxjerr te palarat ne forum, duke menduar se je e drejte, je e paster...e sinqerte e blla blla blla.

Sa mire qe nuk te haka palla, gezohem. Do te haj nje dite, me beso.
    Aq shume, saqe edhe vet nuk do e dish sa.

Kur te mendoni...mendoni pak me mire, shifni ku i keni kembet. Nuk hahet gjithcka qe fluturon.
    Po prap se prap, e din ti me mire c`te duhet. Je me e pjekur se une.

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga CheLives
    Paramendo se si do ndjeheshe te t`i kisha shkruar une gjithe keto...e me shume, disa dite perpara se te martohesh ti.

Ju nuk keni shpirt, vetem mendoni se keni. Ti ne fakt...me kembet e tua neper litar, ma hudh litarin mua neper koke, e une e pranova. Po nejse, e di ti me mire punen tende. Plus qe e gjitha nga ty nisi.

Nqs vetem te kujtohet, une asgje nuk kerkova nga ty, apo jo?
    Tre dite perpara se te fejohem ishte hera e fundit kur kerkoja send nga ty. Te kujtohet? Me siguri qe po, prandaj edhe i nxjerr te palarat ne forum, duke menduar se je e drejte, je e paster...e sinqerte e blla blla blla.

Sa mire qe nuk te haka palla, gezohem. Do te haj nje dite, me beso.
    Aq shume, saqe edhe vet nuk do e dish sa.

Kur te mendoni...mendoni pak me mire, shifni ku i keni kembet. Nuk hahet gjithcka qe fluturon.
    Po prap se prap, e din ti me mire c`te duhet. Je me e pjekur se une.

Atehere edhe karboni eshte gjashte valent.... Me vjen keq qe mohove te verteten e din ate fjaline: u habita kur kuptova qe edhe peshku ne uje qenka i etur....
    Une prisja nje cike sinqeriteti ti me thua nuk kerkova asgje prej teje- sipas teje une qenkam stimuli i lidhjes tone- ti vetem robi im - hahahaha
    Nejse them shpesh tash Allten me vjen keq qe sillesh keshtu- nuk prisja kete pergjigjge prej teje- ashtu si nuk pres pendim per gabimet e bera- Mos me fol ne shumes se je ne temen Une dhe Ti- ato sjane ketu....
    Te te kujtoj vetem disa data qe ndoshta do te kujtohen apo do ti mohosh si rendome dhe fjalet qe i ke then apo i mori era ato.. 18.03.2005; 25.03.2005 ..... me me rendesi 22. 05.2005 dhe 26.05.2005.....
    Nuk ta zbuloj fytyren tende Allten vetem kerkoj ti ta zbulosh ate... Nuk ke qejf-ok as u like it.....
    Moho te verteten- kjo eshte ikja qe e ben rendom po cti besh nese nuk arrita te te bind atehere ku kam te drejten dhe arsyen ta bej sot..
    Ditete e marteses i ke afer (vete i afron) e une sillem keshtu se dua me gjithe zemer te vazhdosh me tej me ndjenje te sinqerte, me dashuri te vertete, me realen-por kur nuk don nje gje te ketille ti pse te dua une...
    vazdoj shkrimin ne ditar-
    Njehere pash nje njeri ne terr, pash nje pak me te larte se une, pash nje qe sulej dhuntise natyrore tiemes... Ai ishte ne terrin e nje dhomeze pas nje lokali- ai ishte atje per te me ndihmuar ne ndjenje por seshte me- une ika nga ky terr- ai me fajsoi per kete gje....
    Apo s'eshte keshtu?

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mare t`kijesh mi, Vullneti te lexon.

nc nc nc

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Nje memec don te behet

I holle si lopa
    I gjate si mini
    I mencur si Mr. Bini
    I embel ne goje si limoni
    I keq si Carsl Darvini
    I bukur si majmuni
    I pasur si Engelsi
    Sportist si Mocarti
    Kompozitor si Xhordani
    I pasur si i varferi
    I prapambetur si Versaēi
    I paqeshur si Beni Hilli
    I varfer si princ Carllsi
    I shpejte si skraja e shiut
    I ngadalshem si Fleshi
    me goje si memeci

p.s. poezi kushtuar njerezve qe nuk din cka duan
    p.p.s. Jeta eshte shume interesante, me batica dhe zbatica ... Nese ndodhesh ne njeren hudhu ne te dyten se ashtu je "kenguri" i shekullit- a nuk eshte ekuivalente kjo

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga Faik Konitza
    Nje memec don te behet

I holle si lopa
    I gjate si mini
    I mencur si Mr. Bini
    I embel ne goje si limoni
    I keq si Carsl Darvini
    I bukur si majmuni
    I pasur si Engelsi
    Sportist si Mocarti
    Kompozitor si Xhordani
    I pasur si i varferi
    I prapambetur si Versaēi
    I paqeshur si Beni Hilli
    I varfer si princ Carllsi
    I shpejte si skraja e shiut
    I ngadalshem si Fleshi
    me goje si memeci

p.s. poezi kushtuar njerezve qe nuk din cka duan
    p.p.s. Jeta eshte shume interesante, me batica dhe zbatica ... Nese ndodhesh ne njeren hudhu ne te dyten se ashtu je "kenguri" i shekullit- a nuk eshte ekuivalente kjo

ahahahaha..Nita, ke dhunti
    When in Doubt, Act Stupid!

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •