Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 79
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    lol
    e di si eshte puna? ti nje here me dukesh 17, dhe heren tjeter 27. Ne fakt, pjesen me te madhe te kohes te shoh 17

ps. kur do vesh nje nick te sakte? How about "four seasons in one day"

ika te fle gjume une se ti vuake nga insomnia (j/k)
    Summertime, and the livin' is easy...

Your wish Maska e Faik Konitza
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115

Ok nese mendon ashtu

Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    lol
    e di si eshte puna? ti nje here me dukesh 17, dhe heren tjeter 27. Ne fakt, pjesen me te madhe te kohes te shoh 17
    ps. kur do vesh nje nick te sakte? How about "four seasons in one day"
    jo rastesisht kam zgjedhur nickun Konica- ai ka qene i pazakonshem- a sa jam e pazakonshme brenda nje dite shihe vete!
    nje poezi qe gjeta ne vete

Pėrpara modernes (kali)

Nuk....
    Mos prit lopėn nė
    livadh
    ajo iku se ishte e njė
    shqiptari
    e e la bojaxhiun
    tė mashtrohet me
    ngjyrėn jeshile.
    Doli,shėtiti, kėrkoi,
    e nė vend tė kalit
    gjeti njė copė
    tė lėngshme.
    Dalė-ngadalė mundohet
    tė rrėshqas
    avitet kah kjo
    e larg yhyhyh nga ajo
    Gojėn e dhėmbin-
    i humbi gjatė rrugės
    po atė tė zezėn
    me vete e ka (mė duket)
    Dielli lind si
    pjellė e tokės
    E kap, don ta thajė
    - eu matufi zgjėnjehet.
    Ajo ndrit e shkon pas
    saj
    Nuk ėshtė sperma (jo)
    e as edhe strofulla
    e as edhe pisoari magjik
    Nuk- mos u bė edhe ti
    diell i krisur
    Nuk ec (jo) s’fluturon
    s’noton, s’lundron
    po as edhe s’qesh(jo)
    Nuk enigmė plotėsisht
    mister.
    Pse don tė shoh si
    ai kali
    kur edhe ka
    dy ulli?!!!!
    Plasshin qė tė dy
    qė i polli ajo
    pėr tė cilėn
    pėrtypja
    atė qė del nga pas
    por kėsaj rradhe pa speca.
    Njėra e madhe
    tjetra e vogėl
    a jo (JO) e kundėrta
    ...........
    Para se tė bashkohen
    takohen nė lėngun e madh
    e humben
    nė pėrjetėsi
    Takohen-takohen(jo me tė vėrtetė)
    nė mėngjesin e kuq.
    Piktori
    fat(mirė)-keq-sisht
    s’ka ngjyrė tė kuqe
    A do tė shkosh t’i blesh?

p.s. ca ti bej vetes mi xhan -ashtu jam une....

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    haha, ok! nderrova mendje. Ti s'je e vockel, dhe pike! madje edhe seksin (ketu gender) po ta ve ne dyshim, per mos te te thene qe me dukesh me shume "hermafrodite" sesa...e di vete ti; ose te pakten, keshtu e ke portretizuar veten (lol)

Ika pe verteti; kete rradhe per te mos u kthyer me. Edhe mos i bej gje vetes; mire je dhe keshtu
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Faik Konitza
    cikrimet e bejne jeten interesante - thone- po nuk e dija qe ky detaj qe paske vu re do te me ndryshonte aq disponimin
    flm Stormi
    Faik Konitza,

Ja dhe unė tek ti nė sofėr!
    Cikėrrimat e bėjnė jetėn dhe me kėtė edhe ato cikėrrimat e hidhura qė nuk e lėnė jetėn tė jetė tepėr e ėmbėl, por qė nė njė mėnyrė na detyrojn tė prekim tokėn dhe tė mos fluturojmė nė pafundėsi!
    Jeta vet si e tillė ėshtė tragjikomike, ėshtė gotė e mbushur ma mjaltė dhe helm, ku nė tė shumtėn e rasteve helmi ėshtė ai qė i jep shijen sado qė tė jetė nė sasi tė vogėl!
    Dua tė tė jap njė kėshillė tė mbėshtetur nė veprimet qė unė ndėrmarr kur jam i stresuar apo kur nuk ndjehem mirė, shkruaj, shkruaj dhe vetėm shkruaj (jo tė gjitha qė i shkruaj gjejnė vend kėtu nė Forum, por njė pjesė e mirė po), dhe kjo mė ndihmon qė tė zbraz helmin e mbledhur nė mua, qė tė shpreh ndjenjat e mia, por kjo ndodhė edhe kur jam shumė i disponuar (vėrtetė pakės mė rrallė, por sidoqoftė ndodhė).
    Nė pėrgjithėsi ata qė shkruajn nuk mund tė jenė nė gjendje tėrėsisht "normale" (tė tillė-normal, hahhaha, ka sa tė duash nė jetė, por nuk shkruajn), ngase sipas mendimit tim, ne duhet tė jemi (dhe besoj se jemi) nė nje gjendje ekstaze, nė njė gjendje gadi-gadi tjetėr aggregate nė momentet kur thurrim vargje apo kur shkruajm ato qė i postojmė kėtu apo gjetiu!! Ndoshta edhe a kam gabim kush e din?…
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 11-06-2005 mė 09:42
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    "Loosing my religion"

Eshte interesant, me te vertete interesant.
    Nje magji shuhet vetem me nje...realitet.

me falni! e di qe do e lexoni kete, me falni.
    Nuk duhej qe engjujt te perzihen me dreqin, nuk duheshte. Por dreqi ate pune dhe ka. Te vras, te perdhunoj, te masakroj dhe te peshtyj ne fund.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    ka shume gjera te vogla qe te bejne te ndjehesh i madh, ka dhe ca akoma me te vogla qe te fusin ne nje rruge "mejtimesh" por jane aq te vogla qe nuk te hune ne udhe fare - edhe po don te ndikojne kane fuqine e vogel gjersa ti je gjigante, titanike......
    Edhe engjujt ndonjehere i gjen ne ferr- por per ti shpetuar "mekataret" dhe "TY"
    Ti sje ne ferr, ti sje engjell, ti sje aq me pak ne parajse, ti je pa lokacion shpirti im....
    Me mungon nje ndjenje sinqerisht-nje qe se kam perjetuar moti kohe - ndjenja e sinqerte e dashurise....
    Sot e kerkova lumturine ne shume gjera po se gjeta dot, ndoshta se me sakatose Ti dhe ma humbe kete shqise....
    Kerkova gezimin ne tjeret, lumturine , haren- kete e kerkova dhe ne TY kur me qendroje karshi-po te gjithe me injoruan- sa kafshe ka ne kete bote qe nuk e ndjejne veten ashtu- po e din mi xhan cka gjeta-gjeta lumturine ne vete.....
    Sot lendova ligamentin e dores, qava dhe ndjeva dhimbje. Ndjeva nje dhimbje si kurre me pare... Dhimbje kjo konkrete-lendova doren....
    Ajo qe me mori frymen kur kuptova te verteten per TY mendova se ishte kulmi dhe paskam gabuar... Dora me dhemb akoma.... Ajo qe ndodhi me dhemb ne perjetesi por jo dhe sonte se nje fjale e jotja e shaujti ate dhimbje....
    Shpirt ke pruar veten me fjale te me sherosh plaget por asnjehere te me sherosh teresisht... Di te matesh? Kesaj i thone pika e ujit ne oqean....
    Naten shpirt...... ta them une fjalen magjike... U LOVE ME

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Dhimbja e dores pakesohet e zemres njashtu... te ndjej aq larg a te kam aq prane, vetem disa metra na ndajne pos?!!!
    mu versul nje i ftofte tash kur pash si kishe transferuar informatat personale prej meje ne nje te re (ne ate qe skisha qejf ta kalkuloj)
    sot do te bej perjashtim, do tia them emrin ne vete dhe do te qaj per Ate, me dhimbset sinqerisht se do te kete pune me nje diletant si Ti......
    Ate e shihja ne enderra shpesh, se shoh me, ndoshta pse nuk e maltretoj shume veten me gjum dhe ty dhe ate... ndoshta
    si do qe te jete, sot e lyva doren me mastin dhe pastrova ndjenjen me lot....

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    prap kujtime, ndjenje e re, Ti dhe Ato jo vetem AJO.....
    me vjen keq qe u perlyva nga "e keqja"; ti kerkove lirine une ta dhash edhe nje therrje me sepate ne plage...sbera te keqe sipas meje-tregova te verteten.... por nuk jam kjo....ashtu me mesove Ti..Be yourself-just B U,,,,,,,,,,,,,,,,,kjo jam UNE -Ky je ti....

Je diēka

Je pikė gjaku nėpėr venėt e njė
    trupi sportiv....
    Je rruzė gjaku nė gjakun e njė
    njeriu nga natyra aktiv....
    Je ngjyrė kuqi nė rruzėn e gjakut
    tė trupit tė njė njeriu tė ligė...
    Je grimcė nė tė.....
    Je gjithēka por i padukshėm.
    Lėvizėn lirishėm nėpėr lėngun e tij,
    nganjėher e pickėton me trupin tėnd
    kthjetra kthjetra nganjėherė
    e lėmon nėpėr kėmbė e nėn sqetulla
    aty ku ai qesh nga nevoja.
    Je grimcė qė lėviz pėrplot dėshira.
    Ke liri pa kufi...
    Je plotėsisht i hapur nėpėr venė, nėpėr gjak, nėpėr
    tėrė trupin.
    Ti je aty kur ai lėshon spermėn.
    Ti je nė spermė e prej aty kalon nė vezė.
    Je pėr pak kohė i izolura e pastaj
    ti del jasht....
    Ti sėrisht je i lirė.
    E sheh si valavitet nėpėr stomak krijesa qė u krijua
    me ndihmėn tėnde.
    Hyn sėrisht ti aty, e me krijesėn qė
    nuk dij tė qesh, nuk dij tė qan-ti loz-
    je tutori i tij.
    Ti shkon lartė, pėrpjetė dhe ndalesh
    nė kapakėt e syve...
    Ti sheh gjithēka.
    Ti drejton kokėn ,nėpėrmes gjakut, tė njeriut
    e pastaj fluturimthi kalon nė vesh.
    Aty dėgjon fjalė tė bukura dhe tė shėmtuara.
    I zgjedh vetė ti ato qė dėshiron ti dėgjosh.
    E pastaj kthehesh sėrisht te foshnja....
    Ajo tu ka hidhėruar e dėshiron tė del jasht.
    Ti i kėrkon falje dhe e lut qė tė tė pranoj
    nė trupin e saj por mė kot.
    Ajo refuzon, del jasht e tė harron.
    Dhe haron se tė njeh, tė haron ngase je shumė
    i vockėl dhe i shėmtuar.
    Je i kuqi nė tė ziun e e zeza hudhet jasht...
    Ti je pėr jasht....
    Je i kuqi i shkretė nė trupin
    e ligė.
    Ti po pėrfundon e tė tjerėve
    nuk u dhem shumė zemra../.
    Po ti vdes tė tjerėt nuk mėrziten...
    Ti je qelizė dhe e ke tė shkruar
    tė vdesėsh pa mos i lėnduar tė tjerėt.
    Ti vdiqe, ne tė tjerėt pėr pak kohė rojmė
    Jemi inde............

p.s. tash jemi te lire_ e hudha nga vetja te keqen(te verteten)...............

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Faik Konitza,

Ja dhe unė tek ti nė sofėr!
    Cikėrrimat e bėjnė jetėn dhe me kėtė edhe ato cikėrrimat e hidhura qė nuk e lėnė jetėn tė jetė tepėr e ėmbėl, por qė nė njė mėnyrė na detyrojn tė prekim tokėn dhe tė mos fluturojmė nė pafundėsi!
    Jeta vet si e tillė ėshtė tragjikomike, ėshtė gotė e mbushur ma mjaltė dhe helm, ku nė tė shumtėn e rasteve helmi ėshtė ai qė i jep shijen sado qė tė jetė nė sasi tė vogėl!
    Dua tė tė jap njė kėshillė tė mbėshtetur nė veprimet qė unė ndėrmarr kur jam i stresuar apo kur nuk ndjehem mirė, shkruaj, shkruaj dhe vetėm shkruaj (jo tė gjitha qė i shkruaj gjejnė vend kėtu nė Forum, por njė pjesė e mirė po), dhe kjo mė ndihmon qė tė zbraz helmin e mbledhur nė mua, qė tė shpreh ndjenjat e mia, por kjo ndodhė edhe kur jam shumė i disponuar (vėrtetė pakės mė rrallė, por sidoqoftė ndodhė).…
    Cudi si me ka ikur nga syte postimi jot.... vertete e ke qelluar nickun- ke shume bote interesante poetike, poet nuk je vetem ne poezi por edhe ne "poezi"(keshtu e quaj une jeten-poezi)
    faleminderit per keshillen por te njejten e bej edhe une-p.sh. kur ndodhem ne ndonje "ngushtice zemre" e hap komjutorin, dhe shtyp shkronja ne tastiere-keshtu me shpesh me dalin poezite me interesante-budallalleqe qe me vlejne.
    flm edhe nje here dhe me fal qe skam shkruar me heret... ( cudi si nuk e kam lexuar kete postim-kujdes heren tjeter Nita)
    "Liria eshte e drejta e ............................... askujt" faik Konitza

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Sot nuk jam e forte-jam e zbrazur, e thyer e thare....
    Nuk kisha kohe te mendoj per Ty sonte nje kenge palidhje me coi te te fusja ne kujtime- "sa afer ishim e tash aq shume larg"...
    Sot nuk jam amazone jam nje e fyer, nje e permbysur, nje e lenduar qe rin prane komjutorit dhe sheh foto dhe kujtime dhe te shef TY
    Cdo dite te urrej me shume kur me kujtohet sa artificial dhe sa i pa zemer na dole- A ishte patjeter ta benje ate qe bere - se paku keto dite te fillimit te veres do te flladiste loti im i sinqerte, do te te defrenet buzeqeshja ime akoma me e sinqerte- e ti deshmove veten se je tipik "DUPLEX"-me vjen keq qe ndjehem keq sonte-asnje pike loti, asnje mall, asnje kujtim se meriton Ti shpirti im anad e urrej veten qe shkruaj sonte, te urrej TY, e urrej ndoshta dhe Engjellin shpetimtar qe me nxori nga kjo krize kur une e dij qe jam njeri pa qendrim dhe kthehem ne vendin e krimit-jam aq e pavendosur, aq pa qellim, aq pa inat....
    Engjell, me shpeto sonte se plasa e tera- me duket e renede edhe lekura e trupit tim....
    "Liria eshte e drejta e ............................... askujt" faik Konitza

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •