Postuar mė parė nga
StormAngel
26-01-2005
Njė pikė loti ra mbi kėmishėn time,si paralajmėrim pėr breshėrin qė po pėrgatiseshte tė zaptoj edhe atė pak diell qė kisha.Si njė letėr e bardhė qė isha,ti shkrove mbi mua dėshirat tuaja,shkrove ėndėrat tuaja,e mua nė ēdo sekond qė po kalonte mė dhembte fakti qė tė kam aq larg.Mirėpo kisha diellin afėr,diellin qė mė mbante me mendje e me zemėr tek ty,aq larg...mirėpo edhe aq pranė.
Nėqoftėse vetėm pėr sonte ndjej kėtė dhimbje dhe me kėtė i jap fund mallkimit tim 22 vjeēar le tė mė dhemb,le tė mė dhemb se dua tė ndjej ēdo pikė emocioni qė kam nė trup,sepse e di qė nga sot do ndjej mė ndryshe,do shof mė ndryshe.
Sytė e tu nuk do jenė mė sytė e mi,zemra yte do i takoj dikujt tjetėr,dikujt qė e meriton atė.Le tė mė dhemb aq shumė sa njė ditė edhe ti ta kuptosh kėtė dhimbjen time dhe tė ndalesh edhe pėr 5 sekonda tė mendosh pėr mua.
Fjalėt janė tė tepėrta,mirėpo janė e vetmja armė qė kam tani pėr tani dhe mundohem me fjalė tė pėrmbys dhimbjen qė mė kaplon kėtė trup qė kam.
Unė ky jam e ky do ngelem,shumė i afėrt me sendet qė duhet mbajtur larg...gjithmonė contra mendimeve qė kam.Gjithmonė vetėm.
Ja edhe dimri i ftohtė sė fundi tregoi dhėmbėt e tij,mė mbuloi me njė ftohtėsi qė rallė herė kam ndjerė,me njė lumenj fjalėsh qė shpresoja se asnjėherė nuk do i ndėgjoj,por jam i sigurtė qė dimri nuk e ka fajin.E kam fajin unė dhe vetėm unė.
Nuk e di se si tė tė them lamtumirė,nuk kam forcė pėr kėtė,dhe pėr atė shkak do iki i qetė,hap pas hapi...duke i shėndruar dimri nė kocka akulli lotėt qė mė pikojnė ndėr sy.Lot tė ftohta tė lamtumirės.
Nuk di mė,humba...si njė lojė e gjatė shahu.Duke bė njė gabim tė vogėl humba lojėn e madhe.Do vazhdoj tė jetoj...i thyer.Sot,neseėr e ēdo mėngjes qė do zgjohem pa duart tua qė do mė pėrqafojnė.
Si sot ditė e muaj mė parė flisnim pėr dashuri e lumturi,e si sot e ditė mė vonė do flasim pėr urrejtje e pikėllim.
Bardhė e zi,si tablla e shahut.
Nė mendje gjithmonė afėr,ndėrsa me trup,shumė shumė larg.
Mė theve! Si copė akulli...i pėrmbysur mbi borėn e bardhė.
Krijoni Kontakt