Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 79
    . Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774

deshira e fundit e nje te denuari me vdekje

...pse vallė ia jep xhelati njė dėshirė tė fundit tė dėnuarit? Ėshtė vallė per ti dhėnė tė dėnuarit shijen e fundit e tė qenit i lire [ēa ironie], tė mendojė, tė besojė, tė zgjedhi, tė ndihejė? Mendoj qė ėshtė jo-humane, nqs. je ne vendin e tė dėnuarit, sigurisht.

Kurse unė sot e ndihej veten nė vėndin e xhelatit. Nuk e kėrkova kėtė gjė, por dashur pa dashur ma dhe ti. Dhe ti je i dėnuari im. Nuk ėshtė bėrė gjyqi akoma, por tė gjitha gjurmėt tregojnė drejt teje, i kam tė gjitha kėtu: armėn goditėse, planet e krimit, edhe shenjat e gjishtrinjve, biles tani po ndihej edhe disa pikėza gjaku qė po rėkejnė nga zemra ime. Tė gjitha provat e vrasjes janė ketu, vetėm dy gjėra mungojnė: Motivi dhe pohimi nga ty.
    Do tė lė tė kesh edhe avokat mbrojtės, dua tė tė jap ēdo lloj rasti nė botė qė tė mė provosh gabim. Dua tė jesh i pafajshėm dhe i pastėr ne zemėr, ashtu siē tė kam njohur dhe tė kam dashur...
    Mezi pres tė mė thuash qė arma goditėse ėshtė e remė, qė planet e krimit janė thjesht shresa tė koduara tė dashurisė qė ma ke shprehur kaq herė, qė shenjat e gjishtrinjve janė nė qafėn time tani jo pėr tė mė mbytur, por ngaqe doje tė mė pėrkėdhelje...vetėm rėkenė e gjakut ne zemrėn time nuk mund ta justifikosh dot. Por do ta harroj edhe atė nqs. ti je i pafajshėm...

Ka kohė qė ka ardh nata kėtu, por veē tani po ndihem nė terr...ndihem e verbėr, e tradhėtuar, e dhunuar nga cdo puthje jote, ndihem e ngurosur dhe lakuriq sa here qė kujtoj vėshtrimin tėnd. A ėshtė e mundur qė bota tė jete aq e reme? A ėshtė e mundur qė ēdo ndjenjė e bukur tė pėrēudnohet aq lehte, edhe kur ajo quhet dashuri?

nuk e di si do ta shtyj kėtė natė, asnjėhere nuk e kam pritur me kaq ngulm mėngjesin...
    When in Doubt, Act Stupid!

Your wish Maska e Faik Konitza
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115

Nuk ka me NE

e lodhur si e vrare vrapoj ne nje shkretire plote zalle... jam vetem dhe vetem vrapoj se kam frike mos dikush me ndjek pas ndonese e dij qe jam vetem.. dhe heshtem e vrapoj, degjoj vetem frymenxjerjet e mia dhe melodine e heshtjes...
    me ne fund jam e heshtur por nuk i nadl vrapimet.... jam e shqetesuar ndonese e heshtur.......... jam vetem pa zemer pa tru, pa ndejenje e vetme.....
    kerkoj hijet qe me ndiqnin pas.... jam pa to...i kerkoj ndonese vazhdimisht me ndiqnin dhe me frikesonin i kerkoj... sme vine dot ... jam e vetme.... por jo... nuk jam edhe aq vetem... kam nje engjull me dy emra qe me jep nje pike uji ne shkretire te mos shoh mirazhe.... pi nje pike uje dhe vazhdoj rrugen... vrapoj per tu arratisur nga shkrtira.... dhe nuk shoh pas vetem vrapoj....

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    sa jo e sinqerte qe jam kur bisedoj me veten nojhere...
    I bi troc sonte se jam me e vrare se kurre..........
    sa zemer qe kam, sa e cilter qe jam sa e kristalte dhe rash ne duart e nje gjeodezi qe me theu, me vrau,me flku....
    sa pa shprit qe paske qenw Ti sa pa zemer sa pa zemer, sa pa zemer...
    jam nje femi qe kam ecur neper rruge me gjemba e ti ne vend qe te me largosh nga aty ti me shume me ngule, e me gjakose....
    me doli ne ndihme nje engjull i Perendise qe ia dergon Zoti vetem nejerzve te paster e te sinqerte si une (kete engjull ske per ta pare me kurre) per te me nxjerur nga kjo rruge...
    Ti dhe me engjujt kishe flertuar, dhe atio i kishe mashtruar?!!!!
    Cpretendimi ke more shpirti im i vrare- tia zaeshe vendin perendise?!!!!!!!!!!!
    Ti nuk je ne vete dhe nuk ke per te qene kurre.
    ne nje gazeet lexova- shkalla me e larte e vetedijes eshte ndjenja kur te vjen gjynaf per ndonje njeri- ky je ti shpirti im, locka ime
    Sot nuk desha te zgjohm nga gjumi se nje enderr ma pershkoi krevatin e me helmoi mua... Pash duplexin tend ne ernderr dhe nje femi te vogel.. mu ishin gjunjezuar te dy dhe kerkonin te qaja me to... Ai duplexi me kapi per fyti dh deshi te me mbyste (nuk ishte i dyti ishe ti po keshtu i thash vetes une) gjersa femiu me preku ne dore dhe me dha force... perfundoj enderra.
    nuk desha te zgjohem.... fola me vone me nje engjull rastesiht ne msn dhe me pyeti tia rrefeja historine tone... une i rrefej engjujve se ashtu duhet pos?!!!
    thash ne mos engjujt te jane sulur ty dhe kerkojne prej meje ty rrefej sa i mire je?!!!
    une e sinqerta u rrefeve dhe leshova nje bare te rende qe krijuam ne dy.....
    engjulli sme tha gje vetem me tregoi se kane vendosut te te perjshtojne nga parajsa... une qava per ty duke fajsuar engjujt... a jo se qava per veten me vone...
    Une edhe pasi me treguan engjujt (shume vone) qe pse je i debuar nga parrajsa une qava... jam shume njeri i dhimbshem dhe i sinqerte, nje femer perplot ndjenja qe nyuk do=iti te te shante njehere per te gjitha mekatet qe kishe bere...
    nuk te shava por lejova te me denosh me fjale dhe kerkova prej teje ta gjesh veten po nuk besoj te besh nje gje te ketille se zemer ndonese engjujt ne krye me engjullin (ajo qe me shpetoi nga djalli) me thane te hy ne grupin e tyre por ne kusht te jem e mire, une do te hy se skam faj per gabimet tua dhe ndac me nxjershin nga parajsa- Zemer ti je pa piken e karakterit....
    Ska me ne po une do te shkruaj serisht ne kete ditar per veten dhe ty , ate serisht nuk do ta llogaris, por ne ditar e fus edhe nje te trete qe do e quaj Engjulli shpetimtare- qe do ri afer meje e mos prit te te rij siper ty...
    Sonte do ti lutem Zotiti te me jep fuqi amazonesh e ta perballoj dhimbjen e neser do ti lutem serisht per veten, pasneser e pas pas ca kohesh noshta dhe per ty
    Cao zemer ne dallim prej teje une kam zemer dhe shpirt dhe emocion te sinqerte- e Ti lock ke vec ego te tepruar dhe nje ... te vogel
    p.s. nuk ishe ne gjendje as fjalen magjike ta thuash per ne fund - luajte rolin e te lenduarit -hahahaha
    p.p.s. I falemenderoj Zotit qe me tregoi rrugen e vertete para se te kapja skiat me thelle
    after p.p.s. falemenderoj engjullin me dy mera qe me mesoi si te dua veten me shume se veten (sepse dikur Une isha Ti pos?)

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Faik Konitza
    shkruaj dhe qesh dhe serisht shruaj e nuk pushoj.
    Duhet te dal... nuk dal dot... kam nje mike te zemres qe me hap ndjenje te re ne shpirt ( e di ti kete pune) , une shkruaj me nje mike qe frymon "trent" si frymoj une dhe mendon si femer ashtu sic mendoj une ...
    kam shoqe dhe shkruaj dhe do te dal nga ketu me fjale te bukura qe mi jep ti, me mbrojtjet tua dhe me nje shoqe te re, nje drite e re, nje fryme e re- nje qe zbulon ngapak Niten mitake te sulmuar nga bota e shpejte, e vrullshme, e vrare...
    Edhe Ne jemi te vrere pos?!!!
    Ajo me jep drite mua per te kuptuar qe sjam aq e vrare....
    Mos u ngaterro jo AJO nga Une dhe Ti(Ate s'e llogarit dot) por nje e re- kupton ti
    ika une se kam gjum qe do te me zhys ne enderra dhe do te me vjedh nje cope Nite
    zemer aq pa zemer je a?!!!! e lexove kete shpirti im nepermes qilelit dhe nuk tu dhimbsa?!!!! E din si eshte puna?une do te te mbaj ne kujtime si TI i vjetri e jo si TI i vertete ngase me vjen turp ndonjehere vetes t'i rrefej per dashurin time te pare e te deshtuar pas se ciles fshihesh TI?
    deh do te bi te flej me nje ndjenje te re- duaje veten me shume se te tjeret- eh ateher do te jesh ne gjendje ta kuptosh cfar vlera ke

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774

seanca e fundit...darka e fundit

...u krye sot. Asnje zhgenjim, asnje te papritur, asnje surprise nuk kishte. Ti ishte krejt sic te parashikova se do ishe. Ne fillim ia nise nje te qeshuri prej te tremi, si i cmenduri kur meret ne pyetje dhe nuk po e kupton se c'po ndodh...
    Por ti nuk ishe thjesht i cmendur, jo...se te cmendurit nuk jane te vetedijshem per ato qe bejne se u mungon nje derrase mangut ne tru...kurse ty te mungojne shume derrasa mangut ne zemer (nuk e di shpirt ke apo te ka abandonuar edhe i shkreti...e ke tradhetuar ndoshta edhe ate...)

A te ben te cmendur jo-aftesia e ndienjave? ...jo, edhe per ata ka nje titull: psychopath (rrofshin shkencat shoqerore).
    Ashtu je pra. Tani me nuk do cuditem hic nga lajmet sensacionale neper revista e gazeta per ata qe ngihen nje dite te bukur nga gjumi dhe vendosin te vrasin e te presin se jeta e tyre u duket banale dhe jo-interesante (ndoshta eshte). Tani qe njohta ty, i kuptoj se si mund te aryetojne edhe ata. Se edhe ti u perpoqe qe ta besh jeten tende me interesante duke vrare dhe prere zemra...

Sot, ne senacen tende te gjyqit, mora vesh se nuk jam une e vetjma qe doje te me beje viktime, por kan qene shume e shume te tjera para meje...ua mban mend emrat valle?..se per te tjera gjera rrofte email storage...
    sa me shume qe degjoja per bemat e tua, aq me lehtesisht po dukesh imazhi yt i ftohte i fshehur ne nje maske te shemtuar. dhe ti, nuk the asgje. ndoshta nuk kishe gje per te thene, ne raste te vecanta vije edhe buzen ne gaz...dhe atere me kujtoje ata te cmendurit e meparshem...

Atje, afer teje, ne nje stol te ulet pashe edhe nje vajze qe te shikonte me dhemshuri...nuk dukej si e aferme jote, por kuptova te njihte mire...qartasi...Ne syte e saj pashe nje embelsi te vecante, nje pasterti e tille qe vezullon vetem nga nje shpirt njome. Por dukej e brengosur. Edhe ate nuk e kurseve nga menyrat e tua te rendomta...dhe ai eshte krimi yt me i madh.

Te dhashe 100 menyra qe te pakten ta mbrohesh disi veten, te flasesh percart, te ulerish, te tregosh ndopak dinjitet...
    Jo per mua, por per ty.
    Te provokova me te gjitha menyrat, dhe arrita qe te te nxjerr nje pohim te reme per dashurine tende per mua...por a mund te besohet valle nje i trem? nje si ty?ehhhh...ca rendesije ka?

Anija u mbyt, tani degjoj vetem flluckat e fundosjes ne uje...do pushojne...
    per cudi, tani ndihem e shplodhur, nuk ndihej me asnje brenge as nje lloj bare ne zemer...nuk ndihej asnje urretje per ty dhe kjo gje me gezon. Nuk dua ta ndyj zemren time qe dikur i silleshe rrotull, me nje ndjenje te tille...

Te ofrova dashuri pa kushte, dhe e percudnove
    te ofrova nje mikeshe zemre, dhe ti e tradhetove
    te ofrova ndienjat e mija me te ciltra, dhe ti i masakrove
    te ofrova me shume sesa ti meritoje, dhe cdo gje e injorove...

S'ka gje, tani deti eshte i qete, dhe nga stuhia nuk jam une e vetme qe kam shpetuar, nuk jam e vetme...Jam mburroje per dike tjeter, per nje shpirt aq te pastert dhe ciltert, nuk besoj se do ta njihje dot ti nje krijese te tille...

Ti shikon vetem ne prismin tend te erret, ti e shikon nje ndienje te pastert si nje menyre manipulimi, nje rahje zemre si nje shenje dobesije, nje puthje te ciltert si nje menyre eksitimi...

Ti e shikon jeten si loje, dhe dashurine si sex...Ka fatkeqesi me te madhe sesa mos te dish ndryshimin?

Sic e do adeti, te ofrova edhe deshiren e fundit. Nuk kerkove gje. Me aq mori fund.

Lamtumire.
    When in Doubt, Act Stupid!

nutritional pariah Maska e Ildushka
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    Muzé.
    Postime
    17
    Do semureni me gjithe kete trishtim, amani. Njeri me keq se tjetri. He, t'u befsha kurban...

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Eshte e vertete..
    Ndoshta eshte nje periudhe kur trishtimi eshte cmendur dhe infekton pa meshire.
    POr ndoshta duhen te tilla periudha qe te kuptojme se kur jemi te gezuar, apo kjo gje ndodh kaq rralle saqe ne i harrojme shijen..???
    Por e di cfare eshte me e keqja ???
    Se ne e perqafojme ate si nje "MIK" qe na vjen nga larg e per te cilin na merr MALLI cmendurisht.
    A nuk jemi nga pak Meshirues te vetes dhe nga pak sadomazokist..????
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    pse lotet me shkojne curk?!!! a nuk ja dhash vetes fjalen se nuk do te leshoj me leng syri asnje cast, ne asnje sekond?!!! pse jam kaq lolo-aq shume saqe se noh veten- harroj kush jam pse jam kur jam -me KE jam?
    Sot me pe me ate shikim djallezor si me shikoje kur me shfaqeje ndjenja te nje engjelli dhe me lepije buzet si naten kur te thash qe me hamende nga puthjet -a ne fakt ti lepije buzet per tjetren... Pse me pe ashtu?!! pse nuk kuptoj? Kerkoje prej meje te kuptoja c'kishte ngjare, kerkoje te kuptoja qe me don ndonese ke bere shume sjellje qe deshmojne te kunderten- sot me kape faqen si femiun e njome (keshtu beje gati se cdo here) dhe me ftove ne kafe.... Une pranova pasi nuk perfunduam biseden jasht lokalit te pare ku na spiononte Ajo e Asaj...
    Nuk dij pse pranova- ndoshta se kam akoma me shume zemer se ti- dhe ndoshta se kam akoma me shume durim se ti- ndoshta se kam akoma me shume burrerei dhe besim ne vete se ti- ndoshta prandaj nuk mu dridh qerpiku kur ti zbraza te gjitha.... tek e tek e tek-ti je pa moral dhe pike... E dija qe me tradhetove- e ndjeva kete me intuitene e femres dhe me po te njejten por te koktejuar me guzim ti zbraza te gjitha e ti aktroje (ndoshta jo) kinse ndjehesh i penduar....
    Nuk dij nese deep down indide ja ke pranuar vetes gabimin dhe ke filluar t'i kuptosh vlerat e mija? Duke ndenjur me ty u transferova ne nje EGO-iste te pashoqe qe mendon vec per veten... (ka dhe nje te mire kjo)
    E moj zemer perfunduam biseden duke me treguar me shikime se me don (ndoshta jo) dhe une ika nga lolali per te kerkuar prehje tek perendia...
    Ai me doli ne ndihme dhe me ftoji ne nje bisede te re me ty- ishte dhe engjelli aty- po Ti nuk ishe- Ishte Ai duplexi jot (ose vete Ti) qe me thau zemren...
    Pse je aq ndryshe naten?!!! E din si me dukesh mi xhan?!!! Si nje njeri ne gjendje te zakonshme dhe i pire..... je aq i kerkuar diten, naten s'dua te te shoh asnjehere------ tash ne fakt nuk dua suratin tend ta shoh as edhe ne bardhesi..
    kam frike nga Ti e din kete?!!!!!!!!!!!
    Ke aq fytyre (ose ashtu me duket mua) ose po nuk ke zemer fare?!!!!!!!!!!!!!!
    Tash do perfundoj biseden ne menyren me te kote me ty e shkrimin per Ty me nje mendim filozofik te filmit tim "Gone with the wind"
    "Sonte jam shume e lodhur, nuk jam ne gjendje te mendoj dhe e dij se Perendia do me jap force neser, neser nje dite e re- fat i ri"(mire une e pershata fare)

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Sec kane dicka keto shkrimet e tua, edhe pse teknika eshte ca si e hallakatur. Ti shkruan sikurse te ishe nje vogelushe - e brishte dhe krejt spontane. Prandaj dhe me pelqen
    Summertime, and the livin' is easy...

Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce

Sec kane dicka keto shkrimet e tua, edhe pse teknika eshte ca si e hallakatur. Ti shkruan sikurse te ishe nje vogelushe - e brishte dhe krejt spontane. Prandaj dhe me pelqen
    Une shkruaj ashtu se ashtu ndjehem dhe ashtu jam---- (kam akoma 17 mi goce) por flm shume respektoj mendimin tend
    p.s. teknika quhet " C'desha te them"

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •