Close
Faqja 21 prej 119 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1190
    Jam bir i atyre qė duke valėvitur simbolin kuq e e zi kanė luftuar pėr liri e Shqiptari dhe e kanė njomė me gjakun e tyre ēdo cep tė Trojeve tona tė Shenjta.
    Babai i yt Qosja mirė e ka pjekur zanatin duke studjuar nė Beograd. Nuk kam faj as unė as shumica e shqiptarėve tė Kosovės pse Qosja (qė dikur i kanė thurur edhe i kanė kėnduar kėngė), nga egocentrizmi i madh e ka pru veten nė kėtė gjėndje. Ai ka miqė antikombėtarėt me nė krye Nanon, dhe tė gjithė tė kuqtė tanė nė tė gjitha trojet, por shyqyr qė nuk janė shumė, dhe gjithnjė do pakėsohen!
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    e paske gabuar adresen, se ti duhet te jeshe o bir i te kuqve o i te zijve - apo ndoj laraman, me shume baballare, sikur thua vet. Te flasesh keq e fshehur nen nje nofke, per personalitete te rralla shqiptare, qe njihen boterisht, eshte zakon i zogjeve te shtrigave
    qe nuk u mbeti tjeterkund ku te vjellin vrer e helme. Na i trego dy tjere te derisotem, e t'i vejme ne vend te tyre!!!

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

Permbajuni Temes

E mos e ofendoni njeri-tjetrin. MEndimet respektohen,por sulmet kunder anetareve jane te papranueshme.

ME cdo respekt,
    Ari
    An unexperienced life is not worth living. Socrates

Nėn nofkė po flasim tė gjithė edhe zotrote. Nuk ėshtė faji im qė dikush si idoli yt, me fajin e vet bie nga maja nė humnerė. Besoj se kam tė drejt tė shfaqi mendimet e mia, pėr ēdo personalitet publik. Ėshtė pa, dhe dihet se ke ka miqė e kush e pėrkrahė mjekrroshin tėnd. Pėr fat tė mirė nuk janė shumė. Ai e ka edhe nga smira e zezė qė flet kundėr presid. Rugova. Atė e kanė lutur pėr poste por nuk i ka pranuar...

Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    Rexhep Qosja, nuk eshte maske, po ti je maska e kur flet per te del perlendine, se ti nuk ke vlere as sa nje qime e mjekrres se tij. Per mua ai e cdo shkrimtar shqiptar i mirefillte jane idol, e per zogje shtrigash nuk eshte askush idol. Ti je i fundmi i humneres, tok me te gjithe ata qe vjellin helme e vrer per koloset e letersise e kultures shqiptare! Ja ku e keni vendin ju shkizofen forumesh!
    Idolet e kultures se tyre i njollosin vetem zogjet e shtrigave! politika eshte jeteshkruter o ti mastiko dhe arti eshte jetegjate sa vet populli e atdheu!
    Ju keshtu vetem krijoni huti e mosbesim ne rinine tone, se pa veprat e Qosjes e Kadarese, letersia e kultura shqiptare eshte e manget! As keto fjale nuk vlejne per ju disave... Ju shfaqni mendimet e juaja (dhe ne emer te demokakise , pretendoni te jeni te plotefuqishem a? Shpejt do ta tregoj koha te verteten!
    Po ti sikur nuk more vesh, a je ti bir i te kuqve, apo i te zinjve, se vetem kuq e zi, i kemi dy ngjyrat e symbolit tone kombetar!

Nuk e di ku e lexove se kam shkruar se Z. Qosja ėshtė maskė!!!
    Si kritik letrar i pėrulem dhe e nderoj. Si intelektual i mirėfilltė e politikan aspak nuk e nderoj, sepse nuk e ka nderuar veten! Sikur tė mė lavdėroje Ti e shqipfolėsit tjerė apo tė kuqtė, atėherė isha shqetsuar, por shkrimet tua mė tregojn se jam nė tė drejt!
    Kadareja ėshtė mė i madhi shkrimtarė ndėr ata qė janė gjallė, por ka vjellur helm kundėr kolosit Gj. Fishtės, dhe i ka kėnduar dhe shėrbyer E. Hoxhės. Nuk e kam fajin unė!

Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    po ti ē'ke bėrė
    derdhe ujė nė rėrė?

Eh sikur tė tregoje ti se ē'ke bėrė
    nuk do tė binte nd[rmend tė flasesh pėr eliten... ti flet fshehur ėn maskė pėr Rexhepin e hapur...pse nuk thua - ja jam unė, zbritni poshtė o Rexhep e Kadare!

Kėnga e zogjėve tė shtigave s'ka tė ndalur...

Iliriani01 Ndoshta kam derdhur ujė nė rėrė! Nuk dėshiroj ti pėrdhosi, as tė ngris veten. Ata qė mė njohim e dinė ēka kam bėrė. Kontributin tim shumė modest e kam dhėnė dhe kam sakrifikuar. Akad. Qosjes rreth 1995 (nuk mė kujtohet data)i kam thėnė nė njė tubim se dėshiroj ta shoh nė foto duke u pėrqafuar me Rugovėn! Tė dėshiroj shėndet e suksese, por jo nėse vepron nė dėn tė Kombit qė tė ka lindur!

Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    a nuk iu duket vetja tė vegjel bre mistik, ta pezulloni eliten kombetare...po sikur te iu pyet kush juve? Po ti me Qosjen a je pėrqafuar nė foto, mbase paske dashtė ta shohėsh me Rugoven?
    Haj menēuri demokakike haj! Hajde mjeshtri hajde!

Nuk e pezulloj. Secili e ngritė dhe e ulė veten. Nuk jam shtyrė as nuk jam fotografuar as me Qosjen, as me Rugoven me tė cilin jam takuar. E pranoj qė nuk kam mjeshtri, por sikur tė kishte qenė mirė me Rugoven, kishte qenė mirė pėr Te , dhe kishte qenė mirė edhe me Shqiptarėt (shumicėn) e Kosovės.

Faqja 21 prej 119 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 21:51
  3. Akademik REXHEP ISMAJLI:Zhvillimet...e gjuhės standarde
    Nga Harudi nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •