Kosovari kishte shkruar kete fjali qe meriton te riperseritet. Ky tradheton dinjitetin e tij nese mirret me Qosen! Kjo fjali nuk len dyshime se ky njeri e konsideron vetem me te madh se Qosen dhe ky njeri eshte i dashuruar ne vetveten! Kete te drejte e ka, narcizimi nuk eshte saknsionuar me ligj, por urrjetja dhe etiketimet e pabaza, po, si dhe shpeptujet e fjalive ne menyre tendencioze. Une akoma shpresoj se ke dinjitet dhe shpresoj se do t“i sjellish 13 faqet nga jane shkeputur 5 fjali. Une e kerkoj tekstin integral dhe ky hesht sepse e din se fjalite jane nxjerre me nje qellim te caktuar. Dhe ky burre me dinjitet nuk do ta sjelle se para botes do te tregoje fytyren e vete dhe , ajo qe eshte me me rendesi qellimin e vete!"
1. Shėn Alban, unė njoh me qindra njerėz mė tė mėdhenj se unė nga ana fizike dhe mendore, por qė nuk kanė kurrėfarė dinjiteti. Por, njoh edhe mė tė vegjėl se unė fizikisht por edhe shumė mė pak intelegjent, por qė kanė mė shumė dinjitet.
Kush ėshtė nė kėtė rast tip narcisoid? Sipas teje prap unė qė gjindem nė mes. Aq mė bėnė, se ēfarė mendon ti pėr mua!
Unė prap tė nuk ta marrė lezetin e ofendimeve.
2. Sikur njė ditė tė funksionojė ligji nė Shqipėri shumė nėna qė hmbėn bijtė e tyre nė vitin 1997, pėrveē rrebelėve tė tipit tė Xanit, do ta akuzojnė edhe inspiruesin inkurajuesin e "revoluciont demokratik tė vonuar" - Rexhep Qosjen.
3. Sa pėr atė qė ti kėrkon me ngulm nga unė sjelljen e 13 faqeve tė librit, mos po mendon se kam farė borxhi ndaj teje, mos po mendon e ky Forum ėshtė satcion policie ku merren nė pyetje tė gjithė ata qė guxojnė tė thonė njė fjalė kundėr idolėve tė rrejshėm tė kombit. Unė nuk do ta sjelle as njė faqe, sepse ti nuk e ke hallin aty, por kėrkon mbulesė pėr faktin qė u dogje nė sharjet tua.
Ty nuk ta ndalon kush, nėse do sjelle edhe librin komplet!
Krijoni Kontakt