Close
Faqja 72 prej 119 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 1190
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Ore fegi
    Vertet Qose asht i MADH, por merre vesht se sa ma i madh te jesh aq ma te madh e ban M.UT.IN

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Asnje instucion nu ka qene per njerze nji telash me i madhe se sa parat-(Sofokliu)

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Sa ma i madh eshte Ati, aq me shume pluhur le pas!

Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    Ore fegi
    Vertet Qose asht i MADH, por merre vesht se sa ma i madh te jesh aq ma te madh e ban M.UT.IN

"Sa ma i madh te jeshe..."
    Eshte e vertete kjo qe thoni i nderuar,nuk jeni edhe i vogel per letrat shqipe dhe shihni nje faqe qe keni shkruar me lart,madje eshte pritur mire , ketu eshte dhembja dhe lendimi me i madh!(ose ne stilin e shkrimit me lart:e ben edhe me te qelbur!)
    Si mund te pritet mire nje shkrim kaq nencmues,fyes si shkrimi qe sa po lexova me lart,vertete nuk eshte per publik.
    Njeri kombetar dhe me pergjegjesi nuk shuan zjarr me benzine!
    Qendrimi yt personal besoj, edhe i atyre qe e kane pritur mire.

Ja une c'mendoj per shkrimin: nuk te shkon per ndere ty,me beso , dhe per ata qe te kane adhuruar si poet ke humbur shume tifoze, kuptohet nga ato qe nuk dijne te mbajne vecas personalitetin, pra personalen nga profesionalizmi, sa per info une e di dallimin !

Ne shkrimin qe nis me "dibran" dhe " qose": cinizem pa shije qe nuk mund ti aplaudoje njeri ,vetem ai qe eshte negativ apriori dhe injorant dhe i pandjeshem per te verteten dhe drejtesine.Se ndryshe si mund ti hyshe nder hak rilindasit te fundit.
    Ja pse: akademiku i nderuar nuk eshte dibran dhe as qose(pasi qysh i ri ka mbajt mjekerr)
    Pastaj: Beogradin i referon ti more zotri rilindasit te fundit shqiptar, te gjalle, me ngadal se vertete shqiptaret nga mohimi nga njeritjetri sa here kan dashur te shpallin vehten si joshqiptar, te ikin nga vetvetja nga mohimi i gjakut vet, ta leshojne lekuren ,si ne :" le ta di bota mbare..se."

Madje ,Regjepagic": mbase jam me kompetent per kete,mbasi kam jetuar ne Jugosllavi.
    Edhe sikur te kete pasur dikush ate "vic" mbiemer ,ka qene i imponuar me dhune, si provokim per te marre masa nese e kundershton ose si nencmim nga vete soji yt- pra rrenim reputacioni mbrendakombetar.Por, ai kurre nuk ka qene Regjepagiq, dhe nuk ka vile ne Beligradin qe ti permend, as athere kur shume shqiptare(shumica shqiptare) nga te dy anet e kufirit i ka aplauduar gjithe "vicave " te te gjithe botes qe nga Stalini-Krushovi dhe tito...etj.
    Tash tiparet njerezore jane univerzale, pra nuk lene pa infektuar edhe te medhenjt por, me besoni se shigjetat e qe drejtohen kah kombetarja jane ne drejtim te gabuar, kerkoj nga ju dhe nga te gjithe qe nuk e bejne kete dallim ta bejne ne te ardhmen , se fillimisht nuk mund te thuash per nje shqiptar qe ai eshte serb vetem e vetem pse ai "kruhet" me Kadarene.
    Me tmerron fakti se si mendojne shumica ,qe nje njeri te deshmuar per nje fushe jetsore apo fushe shumedimenzionale te fyhet per nje ves, per nje shprehje, per nje gabim.

Kete e kam verejtur edhe ketu ne forum: ta bej me te kuptueshme per lexuesit ne kete teme, me rastin e vete shkruesit dhe katalizatorit te ketij shkrimi poetit Agim Doci.Ja si vijon, vete poeti ne fjale po ne kete forum eshte fyer, nencmuar dhe biles i eshte marre krediti i te qenit poet i mire duke permendur te lara e te palara qe nuk kane pasur te bejne me vargjet dhe temat.Pra i eshte marre krediti i te qenit nje poet briliant(une mendoj).

Me duket se eshte pune e tyre kjo, nuk duhen as klane dhe as tifoze per dylutimin e titaneve, shpresoj dhe besoj se qe te dy do te krijojne paqe mes tyre perpara se te ndahen nga kjo bote.
    Rilindasi i fundit Rexhep Qosja eshte tipik shqiptar si shumica absolute: ka temperament , qe shpesh si personalitet publik qe eshte i shkakton probleme ne jete.... e njohur per ju o shqiptare nga jeni ?
    Kadare poashtu, me sa e kam verejtur dhe percjellur jeten dhe vepren e tij qe kur di per vetveten: nuk dallon shume nga Qosja- super ego si ai, vec se eshte me fin, me i lustruar, thumbat i ka edhe me te gjate biles.
    Shpresoj se tek e fundit do te krijojne paqe me ndergjegjen e tyre sic ka thene vete Kadare:
    "..vec ndergjegjes sate,prapa s'te ndjek kush", nuk ka shume rendesi se c'mendojme ne nese e bejne gjumin rehat me vetveten!!!
    Per debatin e idenditetit: pajtohem me te DY, pasi Kadare ka fakte reale valide, dhe Qosja flet per realitetin egzistues- ka vakum moskomunikimi, pra prape personalja shprehet tek e pergjithshmja.
    Ne kemi qene sic thote Kadare, dhe jemi sic thote Qosja, por si duhet te jemi!!?? me duket se ketu eshte ai moskomunikimi.
    Elita kombetare perpara se te na tregoje se duhet te kethehemi tek feja qe kemi pasur, apo te mbajme kete qe e kemi marre- kush e ka marre, duhet te flasin me njeritjetrin dhe me pastaj te japin udhet se c'drejtim do te marre kombi!!! Prape mendoj ,shteti mund te ndihmoje por, do te jete personale sic ne fakt feja eshte, une jam rehat nga te dyja! Dhe mendoj nje fe e vetme,nje fe shqiptare do me bente fetar!
    Perfundimisht, Kadare ka me shume te drejte pasi flitet per idenditet kombetar dhe jo per nje te qenme te sodit,por, edhe ai ia mvesh fene qe ka qene edhe katalizatori i debatit.
    Sqarim: tash isha duke permend personalitetet, se per faktin si shqiptare: jane Dy me te medhenjte qe jetojne sot,dhe me vjen keq per shqiptaret qe garojne per "piedestalin", dy vendet e para jane marre, konkurenca le te vazhdoje per te tretin dhe me rradhe,mund te zgjedhim por jo edhe aq shume,kjo eshte zgjedhja: duam te jemi kuaj apo pluhur!!?
    Perfundimisht pajtohem me ate thenjen por ta perfundoj shkrimin tim me nje thenje tjeter:
    "Sa me i madh eshte ati, aq me shume pluhur le pas"
    Paqe mbretroft mes nesh, kemi mjaft mohime nga te gjithe qe na rrethojne, le mos ta bejme me njeritjetrin.
    Une nuk mund te rri indiferent tek shoh kur pa asnje arsye hidhet kripa ne plagen e nje plaku,cilidoqoft ai! edhe sikur plaku ti kete hapur plage vetvetes.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 16-09-2009 mė 09:12
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    ]" Verba docent, exemple trahunt"
    (" Fjalėt mėsojnė, shėmbujt edukojnė").

Vetėm sa pėr fillim:
    " Ai qė nuk duhet pėrmend emrin e qė hėngri fiq e diq nė Gorazhdec me serbėt" e qė me kėtė rast do t'ja pėrmendė ngaqė ishte pėrmend Ibrahim Rugova temėn e doktoraturės e mbrojti pikrishtė para profesor Rexhep Qosjes sikurse qė profesorin e kishte profesor tė tij!

Mirėpo mė habit fakti, qė nė marrezin e gjetjes sė fajtorit, shkohet aqė largė - shumė largė dhe duke qenė, tė shkretit, ROB tė mednimit tė tė tjerėve, mbeten si tė tillė; pra rob!
    A robit i kanė thėnė qė " Rexhep Qosja u bė i njohur vetėm nė politikė"( sa thenje e mjerė dhe qyqare) ngaqė nė punėn Intelektuale ai paska qenė shumė i " panjohur" ani pse ishte ndėr pjesmarrėsit e Kongresit tė drejtshkrimit tė vitit 1972 dhe dhanė kontributin mė madhor sė bashku me Androniko Kostallarin!

Tė gjithė Intelektualėt shqiptarė gjatė viteve tė 80-ta, citonin dhe flisnin me fjALĖT MĖ TĖ MIRA pėr " intelektualin qė u bė i njohur vetėm nepermjet politikes"!

Rexhep Qosja e tha dhe ashtu ishte dhe s'ka ndryshe:"

Nė Shqiperi ndodhi REVOLUCIONI I VONUAR DEMOKRATIK" DHE PIKĖ!

Atė Revolucion e pėrkrahen gjithė bota demokratike dhe diktatorit tė ri tė atyre viteve i kėrkuan qė tė ikte!
    Shqiperia kontrollohej nga Serbia!
    Asnjeri s'tha ketu se " pėrse u shitej nafta Serbėve" kur e tėrė bota kishte vė embargo!
    Majat e ajzbergut kapen me punė dhe jo me sharje, shpifje, trillime!

Tani t'i kthehemi Vlorės:

Pas ēdo ngjarje, pak a shumė madhore, nė Shqipėri gazetat s'pari bėnin intervisten me Rexhep Qosjen ngaqė mendimi i tij ishte i rendesis sė veēantė pėr pjesen mė tė pastėr dhe mė kombėtare tė vendit!

Rexhep Qosja s'mund tė fyente njė qytet tė tėrė, siē donin pėr t'bėrė dhe dojnė pėr t'bėrė shumė tė tjerė!
    Rexhep Qosja u vu nė thumbė tė shpifjeve, intrigave, ndėrkamcave, nėpėrmjet agjenteve tė djeshem dhe tė sotshėm vetėm e vetėm se " kritikoj Salih Berishėn qė ishte bėrė nė njė diktator" dhe " Ibrahim Rugoven qė ishte bėrė nė njė nėnshtrues dhe puthador" tė okupatorit.

Por Intelektualėt e kohės dhe tė kohės sė sotshme dijnė tė vlersojnė dhe vlersojnė si ėshtė mė sė miri kolegun e tyre.
    Kur Rexhep Qosja i shkrojti letėr Salih Berishės duke ia bėrė me dije se" vendin po e dėrgon drejt shkatrrimit; se nuk duhet penguar pajtimin Kombėtar etj etj!
    (Pajtimin Kombėtar e qė u mbajt dy hera nė Tetovė e penguan qė tė mos arrihej Politika e nėnstrimit e prishtinės me atė tė Tiranės qė ishte shenderruar nė diktatur tė re!)
    NERMIN VLORA FALASKI NĖPĖRMJET SHYTPIT DHE gazetės " KOHA e JONė" BĖRI THIRRJE QĖ TĖ DĖGJOHET kolosi i letrave shqipe Rexhep Qosja dhe se i vjen shumė keq " qė dy kolosė janė nė konflikt me njėri tjetrin.
    " Ajo kėrkoj qė Salih berisha tė ulet dhe tė dėgjoj Kėshillat e Rexhep Qosjes!

Mė vonė nė njė Intervist, tė vitit tė ri 1994, Rexhep Qoses i thanė se Nermin Vlora Falaski konfliktin nė mes Jush dhe Berishės e quan si " konflikt dy kolosėsh" Rexhep Qosja duke qeshur tha:
    " Pėr njėrin po e di qė ėshtė kolos por nuk e di se cili ėshtė ai tjetri".

Shkojm mė radhė:

Pasi qė ndodhi pėr fat tė keq shumė-shumė vonė, Revolucioni i Vonuar Demokratik ( ngritja e populit do tė duhejt ė ndodhte gjatė vitit 1994-1995 kur Arkani dhe Bulatoviqi shkruanin kontrata pėr naften me Berishėn) dhe berisha u largua, Fatos Nano ishte nė burgun e Tepelenės dhe nuk deshironte tė dilte pa e nėnshkruar lirimin e tij personalisht Berisha.
    Berisha e nėnshkrojė!

Serish u bė njė Intervist me Rexhep Qosjen

E pyetėn se ēfarė mendon se duhet tė bėjė Nano pasi qė partia e tij fitoj zgjedhjet pėr mandatin e ardhshėm?
    Rexhep Qosja nė radhė tė parė u pėrgjegj kėshtu:

" fatos Nano nuk duhet ta bėjė gabimin e Presidentit qė ishte para tij ( berishės) dhe ta fus nė burgė - ashtu siē bėri ai me presidentin qė ishte mė herėt"!
    ( Berisha dhe kėlyshet e tij sė bashku me atė tė Rugovės donin ta linēonin publikishtė - teksa ky kėrkonte qė tė mos bėhet gabimi qė bėnė ata.)

Mjafton kjo fjali pėr t'parė se sa i madh ėshtė Rexhep Qosja!

Pra, ai bėnte thirrje qė tė mos ketė hakmarrje ndajė Berishės dhe tė tjerėve dhe tė mos bėhen gabime ēfarė i bėri ai duke dėrguar tė gjithė ata qė nuk pajtoheshin me tė, nė burg!
    Kujtojm ikjet e Gramoz Pashos, Eduard Selamit( qė doktorojė nė temėn " Estetika nė veprat e Enver Hoxhės")Alfred Sereqit, meksit, largimin dhe anatemimin e Pjetėr Arberorit ( Lexo: lakrorit) dhe ftohja e mardhenjeve me Azem Hajdarin
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Agim miku,
    Ti je herė me lalen por ma shumė me salen sepse e kishe mik Safet Zhulalin, ministrin e Mbrojtjes atė qė bėri namin me ushtri dhe qeverin e tė cilit e kritikonte Qosja!

Pas rėnjės sė diktaturės partia demokratike dhe vet Salih berisha folėn me fjalėt mė tė mėdha pėr Rexhep Qosjen si zėrin e shpresės!
    PD-ja themelojė gazetėn e saj .
    I kėrkuan Rexhep Qosės qė ta pagėzonte!
    Rexhep Qosja tha:
    Le tė quhet " Rilindja Demokratike"!
    Ashtu u tha - ashtu u bė!
    " Rilindja Demokratike" u pagėzua nga Rexhep Qosja!
    Dhe pikrishtė atė qė ai pagėzoj mė vonė shkrojti fjalėt mė tė ndyta pėr tė ( sikur djali kopil qė shanė babain) vetėm e vetėm se mori guximin dhe i shkrojti njė letėr tė hapur
    Presidentit tė kohės Salih Berishės!
    Ata qė e shanin mė vonė Tėrnava, mero baze etje s'po hargjojė shumė kohė pėr ta:
    " Mjafton pėr t'parė se u ėshtė sot Mero baze?!".

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Por duke kujtuar aforizmin e akademikut tjetėr Esat Stavilecit:
    "" vetėm nė politik askushi bėhet dikushi" dhe vetėm qyqaret anojn nė politikė " pėr askushin qė ėshtė bėrė dikushi" - mu kujtua qė:

Nė Politik mjafton tė bėsh edhe njė bandė hajdutėsh dhe s'bė pa ta, ngaqė nuk zgjedhesh askund ndėrsa pėr t'u bėrė akademik dhe tė jesh pjesė e akademis duhet pasur " qoke shumė t'mdhaja"!
    Kėshtu qė lereni rehat profesorin me stilin tashmė veē tė njohur e qė ėshtė; primitiv, i mjerė, tautologjik qė ngjajnė nė ato sharjet e njejta serbe.

Pra, Ju qė silleni qė shumė vite rreth profesor Qoses, sipas porosive, " sikur pordha nėpėr tirqi" si s'jeni ngopė akoma me hipnozen qė u ka bėrė " Ai qė nuk duhet pėrmend emrin ngaqė hėngri " fiq e diq" me serbėt nė gorazhdec me sharjet e panumėrta, pezhorativat banale pėr tė bėrė njeriun qė mė sė miri i bėri pėr t'folė naim Frasherin dhe Asdrenin me gjuhėn e kombit; si s'jeni lodhė tė bėni punėn e dreqit pėr t'a bėrė "kryearmikun e kombit"
    Atė qė tėrė jetėn e tij ishte miku i vetėm i kėtij Kombi!

Nė vend qė tė flisni pėr ato qė nuk dini tė flisni - do t'bėnit mirė tė flisni pėr:
    " Secili tė flasė pėr turpin e vet"
    ( bibla)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ja ca nga veprat e qose preng sherrave enveriste..

http://www.youtube.com/watch?v=D_Q5dLQ9qxg

http://www.youtube.com/watch?v=-SpTf...eature=related

ja dhe idoli i qoses si e flet greqishten bilbil

http://www.youtube.com/watch?v=VBs1q...eature=related

dhe kjo nuk eshte asgje..

ai..qosja perseri eshte mobilizuar qe te realizohet nje revolucion tjeter anti vote e anti demokraci e anti stabilitet qe do ta udheheqe miku e padroni i ri i qoses , edvin hoxh ruc asfali rama.. . qe mund ta bejne vendin darfur..
    athere do te qetsohet hijena qose.. dhe falangat e tije prengiste demagogjiste ..

..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 16-09-2009 mė 17:08

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    bili99
    Doja te dija prej jush: a mundet nje RILINDAS ta quaj nje grusht shteti REVOLUCION DEMOKRATIK TE VONUAR?!...
    TE REKOMANDOJ TE LEXOSH "dITAR I SHKRUAR ME GJAK..." ME AUTOR R.Qosen. Mbasi ta lexosh do krijosh mendime te qart5a se sa sherraxhi dhe ambicioz negativ asht ky Qosja.
    Gjith te mirat dhe pergjithshisht jame dakord me shume nga mendimet tuaj te mesiperme.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar mė parė nga Agim Doēi Lexo Postimin
    bili99
    Doja te dija prej jush: a mundet nje RILINDAS ta quaj nje grusht shteti REVOLUCION DEMOKRATIK TE VONUAR?!...
    TE REKOMANDOJ TE LEXOSH "dITAR I SHKRUAR ME GJAK..." ME AUTOR R.Qosen. Mbasi ta lexosh do krijosh mendime te qart5a se sa sherraxhi dhe ambicioz negativ asht ky Qosja.
    Gjith te mirat dhe pergjithshisht jame dakord me shume nga mendimet tuaj te mesiperme.

I nderuar dhe i preferuar nga une si poet,z. Agim Doci !
    Pasi me je drejtuar me pyetjen "a mundet", te provoj te pergjigjem.

Pergjigje: mundet, pasi edhe e ka bere .dmth nje rilindas mundet edhe te gjykoje gabimisht,edhe te flase gabimisht ...por mveshja e '97 qe e bejne dashakeqes ska kurgje me realitetin, nuk do deshte Rexhep Qosja te vdesi Shqiperia,kurre JO! por a ishte afer te vdesi Shqiperia me '97? pergjigja eshte PO,per mendimin tim.

Tash a duhet te thote nje rilindas ,ate cka ka thene? kjo eshte nje pune tjeter: Une mendoj se kurre JO, pasi e ben te pandjeshem per rrethanat kombetare ku ai mban titullin si"Rilindas" apo si njeri nga "kreret e kombit"....por , sic i dini te tjerat, ai e ka bere.

Mendimi im per motivin: Une mendoj se asgje nuk e ka renduar me shume Rexhep Qosjen se nje deklarate aq siperfaqsore dhe e pandjeshme!
    Por, per motivin: une paragjykoj keshtu per sa i njoh rrethanat dhe mentalitetin kombetar tonin- Ai,pra Rexhep Qosja: ka dashur te shohe z.Sali Berisha te rrexuar nga pushteti, nga ferkimet e me perparshme qe kane pasur! dmth. ka personalizuar dhe ky personalizim i ka erresuar ndergjegjen per te kapur realitetin objektiv se ku ecen Shqiperia!!!
    Gabim fatal do thosha, por une ne vend qe ta shaje sic e bejne shume shqiptare, mundohem ta kuptoj si njeri prej mishi dhe gjaku , dhe jo aspak ta arsyetoj,perkundrazi une e gjykoj ate deklarate si te gabuar!
    Ajo deklarate eshte nje damke ne biografine e Rexhep Qosjes, pra nuk i shkon per ndere, por kjo nuk e zvoglon madheshtine e tij ,i te qenit si njeri nder shqiptaret me te medhenj qe ka pjelle Shqiperia e coptuar, dhe nuk e largon ate nga zemra ime si shqiptar.
    Mendoj se edhe vete z.Berisha ka perfituar ne personalitet dhe pavarsim dhe flakje inferioriteti nga qortimet dhe kritikat, dhe nuk mendoj se ka humbur gje.
    Pra Berisha fillimisht nga nje memec per Ceshtjen e Kosoves ne sallat Europiane ,ka mberri deri tek nje trumbetues publik i bashkimit kombetar- perpara syve dhe vesheve te gjithe botes.sigurisht edhe qortimi ka pasur rol.

Ju jeni njeri i ditur dhe vete jeni nje personalitet shqiptar dhe personalitet publik, mbase te tjerat mund ti dini edhe me mire.Sikur famen edhe sharjet edhe ju i perjetoni njesoj, shqiptar jemi apo jo ?

Une personalisht mendoj se deshira e sinqerte per te komunikuar, vullneti per te kuptuar njeritjetrin pa e paragjykuar ,mosperzierja e ceshtjes personale me ate te pergjithshmen-kombetaren , do na lehtesoje jeten neve dhe Shqiperise se coptuar.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 17-09-2009 mė 11:47
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Vertete kryeforte dhe grindavec Rexhep Qosja ,madje edhe mendjemadh , po si ka guxua me kundershtua dhe kritikua "lartemadherine" ,"burrin e madh", sulltanselepin e "madh" Sali Berishen. Pse ore i uruar nuk i lavderon "te medhejt" e politikes. Te kishe lavderuar Salen e Rugoven do te thrrisnin ne OPINION tek Fevziu ose ne LOG ne RTSH. Te kish lavderuar Brari e DoĒi e shum si keta.
    Me mire te mbetesh si je Rexhep Qosja ,kryenq,kryelarte i paperkulur,me i madhi sepse asnje nuk ta vlene as pluhurin e kepuceve.

Faqja 72 prej 119 FillimFillim ... 2262707172737482 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-01-2010, 21:51
  3. Akademik REXHEP ISMAJLI:Zhvillimet...e gjuhės standarde
    Nga Harudi nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •