Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Citim Postuar më parë nga unkown
    Po e drejte, jemi shqiptare, edhe me vjen keq se si virtytet e nje njeriu arrijne deri ne kete pike "mashtrime" Mashtroi nje grua te moshuar, e them edhe njehere "nenen e tij". Sikurse kam thene Eshte ndergjegjia edhe morali qe jane kryesoret tek nje person, human kind.
    Krahet i kemi, te rinj jemi, ka shume menyra per te ndertuar jeten, edhe menyra e vetme eshte ne baze te drejtesise edhe moralit. Njeriu pasurine e gjen ne pastertine shpirterore!!! sepse aty gjen edhe lumturine....
    Kot qe i idealizoni gjerat me zor.

Pse jeni kaq te prirur per te gjykuar moralin dhe ndergjegjen e shqiptarit e jo mendjelehtesine e naivitetin e anglezes?

Luani
    ishte një djalë i pashëm rreth të 28 vjeç, shkonte në palestër
    përditë dhe kujdej shumë për veshjen.
    Premtuese, apo jo?

Shqiptari shfrytezon "pamjen e jashtme/fizikun", dinakerine, etj etj per perfitime monetare.
    Anglezja ia pret udhen cdo arsyetimi per hir te gratifikimit seksual.

Kush eshte per t'u gjykuar (më shume) ketu?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rebele : 04-06-2005 më 23:23

i/e larguar
    Anëtarësuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Dakort jam me ty, mendjelehtesia e angleses, te mendosh ka shume njerez mendjelehte ne kete bote, nuk do te thote te perfitosh prej tyre, pastaj me duket e neveritshme nje djal ne nje moshte te tille, te perfitoje nga ajo gura qe ti Rebele e pershkruar si "mendjelehte" ajo mund te kete edhe personifikime te tjera (nene, grua e moshuar, ose grua e keqe (mos perdor fjale te tjera), shume pak rendesi ka.
    Sipas jush, nese nje vajze/djal eshte i bukur apo i zgjuar te perfitoje?!
    Ka plot pleq mendjelehte gjithashtu, dmth ti ngjitemi pleqeve per para?? NE ASNJE MENYRE, aq me teper ne nje rruge te tille???
    Dmth ne kete rast ai fitoi parate po sikur ajo grua te mos kishte para? edhe te mos ishte "mendjelehte" cfare perfitoi ai "bir shqiptari" apo nje eksperience. Damn ppl!!! Une i quaj te semure aq me teper vete fakti qe rrjedh nga nje familje shqipetare. Se di me vjen neveri, mendo sikur vellai ime te beje te njejten gje nje dite? Do te jete kulmi.....

Vertete jemi shperndare neper bote, kuptohet per nje jetese me te mire, edhe me vjen keq se si shume shqipetare e kane humbur sensin e moralit apo traditave shqipetare, ndoshta nga halli, ndoshta nga malli (qejfi) dy alternativa ka e veshtire te gjendet e mesmja. por shumica zgjedhin te dyten...
    Gjithesesi, Cdo njeri me mendjen e tij/saj.
    Peace out!!

Nuk ka fitimtar ne kete loje. Te gjithe ate qe ke be, te kthehet, do ti apo nuk do.
    Kshu qe te mbash duart e pastra eshte me mire, shume me mire se sa ca lek ne xhep qe kane edhe fundin e vet.
    Po hajt, kujt t`i thuash? Bote me fiksime qe nuk shkon nga me e mira, po zi e me zi. Rofshin e qofshin ato qe jane te shpejte nga gjuha, e mjer ato qe kane probleme me te njejten gje.

Nejse...dhashte zoti mos ju ndodhte juve apo ndonje te afermit tuaj kjo se...tek atehere e sheh sa eshte sahati.

P.S: Mos mashtroni, kerkoni.

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Se mos eshte e para here qe ndodhin te tilla gjera. Ne nje menyre apo tjetren ne do e tregojme veten qe akoma nuk jemi ne nivel me te tjeret. Pastaj persa i perket temes , asnje nuk ka thene qe Ky djaloshi "Bukurosh" se i rrofshin veshja dhe rrobat e bukura kot nuk thone " Veshja kopileshja" , te vetmen gje qe bente ishte nje Prostitut i rendomte. Pra edhe ky bente nje prostitucion ( per veten e tij natyrisht ) ashtu si edhe femrat . Ath cfare mund te presesh nga nje mashkull qe ben prostituten? Pse nuk u merrte me femra me te reja ne moshe , sepse i di ai aftesite e tij deri ku mund te shkojne.
    Nejse... per nje mashkull qe ben prostituten si femrat nuk kam se cfare te them.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

E gjifa Maska e Henri
    Anëtarësuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Të bën përshtypje sesi një veprim i lindur nga ndienja quhet mendjelehtësi, kurse një veprim i llogaritur për të mashtruar quhet zgjuarsi. Nga ana gjuhësore të dy emërimet janë të sakta, mendje e lehtë, nuk i mëshoi mendjes etj etj.

Megjithatë, nga ana shoqërore, problemi bëhet pak më i ndërlikuar: e para e punës për mua pak rëndësi ka nëse personi në fjalë ish nga Elbasani, Berati, apo nga cilido qytet tjetër. Të qenit shqiptar apo nga ndonjë shtet tjetër tretësor pa ligje e rend ndikon vetëm në faktin që këta njerëz e kanë më të lehtë të zhduken pa nam e pa nishan pas kryerjes së veprimit. Ajo që ky djalë ka bërë për mua është shumë çnjerëzore. Mund t'ju dukem e shkëputur nga realiteti, por unë ende besoj se i vetmi përfitim që njeriu duhet të marrë është nga mundi e djersa e vet, pa cënuar e zhvatur djersën e tjetrit.

Disa thonë që ajo nuk duhet t'i kishte zënë besë shqiptarit. Megjithatë, të mendojë secili vetveten. Ku do të ishim ne si njerëz nëse fjala nuk do të kishte asnjë pushtet e nuk do të mbartte asnjë të vërtetë në vetvete? Të zhveshur nga ndienjat, paranojakë e të mbyllur krejt në guackat tona. Sa herë kemi marrë kthesa e rrugë të panjohura duke pasur vetëm një udhëprijëse, një "të dua"? Andaj për mua bërja me faj e asaj gruas do të ishte thjesht një reagim i gënjeshtërt, më shumë një ndikim nga frika se kjo mund t'i ndodhë fare mirë kujtdo, sesa një reflektim i asaj çka mund ta bënim edhe ne.
    Perëndia nuk është mace...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115

Talking

Ath cfare mund te presesh nga nje mashkull qe ben prostituten? Pse nuk u merrte me femra me te reja ne moshe , sepse i di ai aftesite e tij deri ku mund te shkojne.
    E ke gabim plake , eshte shume me veshtire per nje mashkull te "kenaqe" nje femer te moshuar sesa nje "tinejxherke", prandaj ky elbasanlliu, meqe e paska magjepsur fare kete anglezen, duhet te kete qene goxha djale

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    "Mission Impossible 3"

Eshte habites fakti se gati te gjithe lexojne gazeta, dhe duke marre parasysh edhe kete fakt, serish te gjithe (qofshin meshkuj apo femra) i futen valles se mashtrimeve dhe njera pale ngelet viktime e tjetra kinse fitimtare.
    Nuk ka fitimtar ne kete loje. Te gjithe ate qe ke be, te kthehet, do ti apo nuk do.
    Kshu qe te mbash duart e pastra eshte me mire, shume me mire se sa ca lek ne xhep qe kane edhe fundin e vet.
    Po hajt, kujt t`i thuash? Bote me fiksime qe nuk shkon nga me e mira, po zi e me zi. Rofshin e qofshin ato qe jane te shpejte nga gjuha, e mjer ato qe kane probleme me te njejten gje.

Nejse...dhashte zoti mos ju ndodhte juve apo ndonje te afermit tuaj kjo se...tek atehere e sheh sa eshte sahati.

P.S: Mos mashtroni, kerkoni.
    Bej si them une,
    e mos bej si bej une
    u be edhe kjo pune

Historija e mesiperme behet me sensacionale sepse ka pasur nje shume te madhe parash qe "shkembyen" dore. Per mua vetem xhesti mjafton per te hedhur balte mbi fajtoret, edhe mashtruesit por edhe naivet
    When in Doubt, Act Stupid!

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga perestae00
    E ke gabim plake , eshte shume me veshtire per nje mashkull te "kenaqe" nje femer te moshuar sesa nje "tinejxherke", prandaj ky elbasanlliu, meqe e paska magjepsur fare kete anglezen, duhet te kete qene goxha djale

Uhh rrofsh mo bir , tu befte plaka kurban se me zgjerove horizontin se thashe do vdes injorante . Uhh te me rroc sa malet o derman

O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

kudo si t'osht ai djal ja kom ni pije borxh...... po m'vika keq pej anglezes......

po mi pergjithsu gjanat...... sa plaka o knaq me djem Shqiptar tuj u munu mi nreq letrat..... e kom ni si edhe ka plaka si i rrejne djemt Shqiptar neper evrope si kishe jau nreqin letrat.....

lene se paska mar hak ai djal per ton ata djem Shqiptar si jone kon t'mashtrum pej plakave n'evrope..... po u dashka me e pagu naj rapsod me ja qite kongen meniher...... e kom dite si Shqiptarte kane ksi djem si marin kshtu hak......

sa per moral..... une ksaj pune pi thom si "fik se fik..... bile !@#@ nonen me muzike"......
    "Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Si fillim them qe ai djali meriton te gjykohet dhe shahet per mashtrimin e pabese qe ka bere....

Si gjithmone fajin per gjithcka e ka shqiptari...

Ate zanatin e ''zhigolos'' nuk e ka shpik shqiptari....ndryshe nuk ka si shpjegohet qe agjensite e ''zhigolove'' kane 100 vjet te hapura ne Angli apo Itali...

Ajo 50 vjecarja me siguri donte te shkonte te dyqani i bukes ... por gabimisht na u fut tek keto agjensite e ''djelmoshave'' ....gabimisht ka shfletuar albumet me foto ....gabimisht ka paguar per sherbimin... gabimisht kerkoi te dilte me nje 28 vjecarin nga Elbasani......

Paska faj shqiptari qe shkon me nje femer 22 vjec me te madhe [qe mund te ishte nena e tij!].....
    NUK KA FAJ anglezja qe shkon me nje djale 22 vjec me te vogel [qe mund te ishte djali i saj] !!!....

Si gjithmone shqiptaret jane fajtor per gjithcka ...kurse te huajt jane naive dhe te pafajshem....

Gjithe te mirat....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

speci djeks Maska e _ZoGu_
    Anëtarësuar
    26-06-2005
    Vendndodhja
    South London
    Postime
    46
    Sa shum gjera te tilla degjoj ketu ne UK, qe ndodh midis meshkujve shqiptar dhe femrave angleze, dhe prap se prap asnjeher nuk me vjen cudi, sepse te tilla jan anglezet dhe nga nje ane nuk kan faj shumica e tyre sepse meshkujt anglez ne pergjithsi jan qullaca dhe perulen femres shum, ndersa femrat angleze deshirojne dike gjithmon te jet siper tyre dhe keshtu mendje lehtat genjehen me pislliqet e shqiptarve.
    My Chemical Romance

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Gruaja në Islam
    Nga Xhenneta-Morina në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 19:32
  3. Per Motrat Muslimane
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 11:12
  4. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50
  5. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •