Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2005
    Postime
    1

celulare hde gjithqka mbi to????

di ndonje njeri se si te perdore linjen e internetit qe ka ne kompjuter ta lidhe me celularin dhe te aktivizoje WAP????
    po shpjegohem me mire kam nje samsung sgh-e630 dhe dua te shkoarkoj java ne te por me sa duket samsungu eshte shume mistrec dhe nuk te lejon ta besh nepermjet fisheve.... te tija atehere pashe shume forume per te por kishte vetem gjepura, rrena, pra genjeshgtra....
    ekzistonte nje java xxxuploader por ne 99% te rasteve nuk punonte, dhe e vetmja menyre mbetet te aktivizojme wap ne menyre qe te shkarkoj ato dirrekt nga interneti ne cel, por wap ne shqiperi nuk ofron anje kompani...
    pra eshte ndokush i zoti te me shpjegoje ndonje gje...ja edhe adresa ime me nisni ndonje gje po deshet lekadaniel1985@yahoo.com
    faleminderit per te gjithe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga boo1985 : 02-06-2005 mė 10:10 Arsyeja: ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    boo te pershendes

une e kam nje celular samsung d 500 dhe permes atij programit java xxxuploader program kame ber downloadim te disa lojerav qe normal samsung thote se nje gje e tille eshte vetem nepermjet te wap setings e mundur ,natyrisht se po te pohonin diqka tjeter ateher shume provider te telefonise nuke do te kishin perfitim.
    dhe tek une ato ljerat nuk jane 90% siq thua ti por 100% dhe se funksionojne te gjitha.
    une e kam nje link per kete gje eshte ne gjuhen gjermane nuke di se a kupton kete gjuhe ajo vetem aty kinsqarime per kete pune.
    http://www.inside-handy.de/forum/thr...?threadid=5609
    une nuk e di se sa ti ki njohuri mbi celularte por samsung perdor disa kode te cilat disa prej tyre te nevojiten gjate kesaj pune dhe do ti gjesh ne ate faqe.

shnet dhe kalo mir

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit - 10 qershor 1878
    Nga Taulant-Dardani nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 11-06-2023, 07:23
  2. lidhja e celularit me kompjuteribn
    Nga Solomoni nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 15:30
  3. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  4. Si vjen bashkimi kombėtar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •