Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165

Ku po shkon futbolli shqiptar?!

Kohet e fundit me nje urdher te Fifa-s te gjitha klubet shqiptare duhej te ktheheshin me patjeter ne SH/A (Shoqeri aksionere). Afati fundit ishte mesa mbaj mend une 15 tetori.

Tani cfare ndodh. Te gjitha klubet u kthyen ne shoqeri aksionere ku ne pjesen derrmuese te klubeve mos them gjitha ,aksionet 100% i kaluan bashkive perkatese.

Shembull Tironen e mori bashkia tirones. Vloren ajo e vlores ,kamzen ajo e kamzes e kshu me rradhe.

Pytja lind? Me cfare paguhen rrogat e futbollisteve? Sepse nqf se bashkia miraton nje fond sic eshte miratuar per tironen i bie qe rrogat e futbollisteve te paguhen nga TAKSAPAGUESIT shqiptar? Sepse llogjike tjeter nuk me vjen ndermend se nga vijne kto para?

Dhe ajo qe t'vjen me keq eshte se futbollin shqiptar e kane pushtu lojtaret sllav ,kryesisht serb e kroat?. Lojtat medioker kuptohet.
    Tani une se di se sa pershtypje mund t'i beje dikujt ,por eshte turp i madh qe me taksapaguesit shqiptar t'i paguesh rrogen nje serbi 6000 euro ne muaj? Apo nje kroati si Pejic 7000 euro?

Ok flitet qe bashkite shume shpejt do i privatizojne klubet nqf se ka oferta te mira. Por askush se di se qysh kur tek. Deri atehere i bie qe pagat e futbollisteve shqiptar ,serbeve ,kroateve ,maqedonse ,afrikanve ..etj,do paguhen nga taksapaguesit shqiptar.

E turpshme por e vertete.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    taksat e mia ua kam bere hallall..nuk dua as kanalizime,as uje te pishem..me shuhet etja dhe behem kaps kur shoh ndeshjet e mrekullueshme te kampionatit tone...

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ku po shkon futbolli shqiptar?!
    Ja njė pyetje mė interesante:

Ku ka perfunduar futbolli Shqiptar ?!

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    po c'futboll a derbardh...eshte njesoj si te pyesesh ku ka shkuar gjaku ne trupin e nje te vdekuri...ne kemi mare fund me te tera ky na behet merak per futbollin...

Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    taksat e mia ua kam bere hallall..nuk dua as kanalizime,as uje te pishem..me shuhet etja dhe behem kaps kur shoh ndeshjet e mrekullueshme te kampionatit tone...
    Mos bej kshu dhe ti

N'kampionatin tone te regbise marrin pjese ekipe me tradite si ..peqini , kamza , bylis ,laci ,kastrioti etj etj.lol. Vitin tjeter rikthehet dhe kukesi me mamurrasin, dhe jo vetem taksat qe ja bejme hallall ,por une do sugjeroja qe ti pagujme dhe nga i bunder cdo fundjave per spektaklin qe na japin ne fushe .lol.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    nuk ke pare kategorine e dyte ti...ata te memaliajt jane te papare...ke pare ta cosh tjetrin ne gjendje kome me nje goditje te vetme ti...edhe te shenjuar me gur dore,as me llastiqe

Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    nuk ke pare kategorine e dyte ti...ata te memaliajt jane te papare...ke pare ta cosh tjetrin ne gjendje kome me nje goditje te vetme ti...edhe te shenjuar me gur dore,as me llastiqe
    lol
    Me vertet ca u bo me ato? I falen apo akoma

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    po si mos ti falje mor burr i dheut...ajo goditje spektakolare meritonte rripin e zi,gjynaf qe nuk kishte nje kamera te filmohej se do kishte bere xhiron e botes dhe leket qe do nxirte do i investonte bashkia per terrene sportive...

Skuadrat e futbollit jane menyra me e mire per te vjedhur nga buxheti i bashkive. Dhe gjithe keta lojtare te huaj, vijne ngaqe i sjellin agjentet shqiptare ne marrveshje me bashkite, ndajne leket te dyja palet dhe lojtaret zakonisht dalin skandaloz dhe largohen brenda disa muajsh.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    po pse nuk ua japin ato leke shqiptareve keta plehra..ja une i shkreti pa pune jam,kam konstrukt futbollisti megjithese jam azmatik..po na mblodhen te zinjte nga ajne e nga sjane,ata vijne,i fusin edhe nga nje te martuar ketu na ndyjne edhe rracen...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •