O i nderuar nese mendon se dikush punon me shabllone ather edhe keto dy gjuhet qe permend me plot gojen jan shabllonet e pozicionuara si kunder argumentim i ekzistimit te lashtesis se gjuhes Shqipe .
1. Shablloni gjuhes latine eshte formuar nga nga gjuha Etrure -Yllire.
2. shablloni gjuhes greke eshte formuar se pari si term e pastaj si gjuhe pikrisht nga greku , thjesht gjuha greke e lasht nuk ekziston por kjo eshte shpikje e grekut per ti qetsuar Shqipfolsit qe tani vetem se jan asimiluar ne skajshmeri,SA % gjuha shqipe kur u vendos aplikimi i nje gjuhe shteterore ne Greqi ku humben ata shqip foles apo e kemi ngrene karramelin lojen e grekut j.
Jo i nderuar keto jan imponime sepse njeni e tha me lart se me mire se me dite gjuhen tende nuk ka, por edhe me dite tjera gjuhe eshte kenaqsi po mjerisht gjdo kush se ka kete aftsi.
Une e kam cituar shpesh prap po them nuk jam gjuhetare por disa persona ta nxjerrin guhen dhe te shtyejn te mesosh jo nje por njeqint gjuhe.
Ketu ne forum as qe me intereson te di se kush dhe cili eshte me intereson te di per mendimet tuaja .
Rrezon juve dhe gjithe te tjerve ju kisha lutur mos emroni asnje nga antaret per aftsit apo pa'aftsit ce ka sepse kjo eshte nje tip qe perqamje.
Baptist i nderuar ne cilat raste mundeni me vlersue punen e tjetrit .
JEMI PARA GJYGJIT KETU ?
Jo se ke dy tre persona qe te bejn hije ,te ndjekin mbrapa duke ju aplauduar, ne fakt ata diskutuan me ju dhe deshtuan gjat diskutimit .Tani si do qe te themi gjesti tyre eshte nje lloj i nenshtrimit.
Ju shpesh keni bere pyetje cinike ne menyre nenqmuese qe nuk merituat pergjigjjen ,shpesh jam pergjigj thjesht por me bende deri sa qe edhe ti kam vizatuar por ti si ke kuptuar e as qe do ti kuptosh .
Une kam inicue formimin e shoqates Shqiptare ne Gjermani me 1994-95 pikrisht at gjest ndermora per ti afruar vllezerit dhe kisha nje qellim ,ruajtjen e gjuhes ,tradites,bashkpunimin me takime te ndryshme kulturore besa shpesh organizonim me shoket ndihma te ndryshme per banoret e Shtetit te pa njohur Kosove ,pra thjesht kam qen gjithnji kunder individualistave edhe pse kontributi im ne ate kohe ishte Apartiak sepse nga Ldk isha larguar para mbledhjes qe u mbajt ne Minden kur ishte musafir Hafiz Gagica . Me ndihmen e shokve kemi arritur te organizojm shum qka, ne fakt ndihma jon ishte vetem nje fije shprese e mbijeteses per vllezerit tane .
Kam bashkpunuar me te ndjeret Xhemajl Fetahajn dhe Milazim Mavren edhe pse un kryeja funksionin e kordinatorit te 3% per qeverin e Bukoshit ndersa ata per LPK edhe pse nuk i perkisja asnje subjekti politik gjithnji kam qen per bashkpunim ne drejtim Kombtar.
Faktet ekzistojn nese pitja eshte henger tepsia ka mbetur .
Jam per bashkpunim edhe sot ne kete moshe qe jam por jo per ta lavderuar dhe per ta ngritur nje individ pikrisht per te menjanue individualizmin qe po keqperdoret dhe na eshte bere kancer i shoqeris .
Krijoni Kontakt