I nderuar Z. Nezir,
Postimet e tua i pershkron nje nervozizem i pashpjeguashem, ose me sakte plotesisht i shpjegueshem. Ketu po behet nje diskutim, dhe nese kemi opinione te ndryshme, kjo sdo te thote qe ti rrisim tonet ne kufijte e cenimit te etikes. Une, te solla nje link nga forumi ku postojme se bashku, mesa duket nuk e pe te arsyeshme ta komentoje(gjithmone nese ke denjuar ti hedhesh nje sy), dhe me pas, vjen me uturrime dhe therret, qe ne nuk i kushtojme vemendje shkrimeve te tua me permasa ciklopike. Nuk eshte e vertete, ne i lexojme ato, megjithe permbajtjen kaotike te tyre dhe etimologjine 'popullore'.
Tani, une te garantoj qe dhe teknikisht je gabim sll=ll. E para njehere, nuk eshte sll por eshte sg. E dyta po te kishe lexuar postimin tim ne linkun:
http://arbenia.forumotion.com/lingui...-t318.htm#2412
do e kishe kuptuar qe kemi nje levizje s--->r( prej jonikut ne dialektin athinas) e cila sic e konfirmon dhe Straboni jep fjalen Pelarg(qe do te thote lejlek-leleg).
Shpjegimet e metejshme i ke po aty.
Une mund te jem gabim (shpresoj qe jo), por dhe sikur te isha 100% i bindur qe kam te drejte, nuk do te kerceja ne gryke te diskutanteve, sic vepron ti.
Le te heqim dore nga nje semundje e vjeter e shqiptareve qe duan te dalin se s'ben ne krye. Le ta themi mendimin tone pa denigruar ate te tjetrit.
Krijoni Kontakt