Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Tema: Kërkesë

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719

Kërkesë

Tema e hapur prej ABytyqi, me titull "Më 10 dhjetor tubim në New York për pavarësinë", të jetë e para te Portali i forumit.
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Këtë kërkesë mund ta dërgosh tek webmaster@forumishqiptar.com
    Mund të marrësh një përgjigje më të shpejtë e të saktë rreth kërkesës që ke bërë.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    me vjen keq per kto camet se midis tyre qenka dhe nje kushuriri im

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Këtë kërkesë mund ta dërgosh tek webmaster@forumishqiptar.com
    Mund të marrësh një përgjigje më të shpejtë e të saktë rreth kërkesës që ke bërë.
    ClaY-MorE,

Të falemnderit për udhëzim.
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719

Mendjemadhësia

Sipas udhëzimit të ClaY_MorE, në temën "Kërkesë", i shkrova webmaster-it porosinë e mëposhtme. Megjithatë, nuk morra përgjigje nga lartmendjemadhësia e tij/saj. Pra, qëllimi i kësaj teme është me këshillu se mendjemadhësia nuk është gjë e mirë kur e merr përsipër ndërmjetësimin në/e bashkëbisedimin me njerëz.

----------------------------------

Sun 12/02/07 5:18 PM
    To: webmaster@forumishqiptar.com

E/I Nderuar Zonjë/Zotëri,

Po ju shkruaj që të ju lus që temën "Më 10 dhjetor tubim në New York për pavarësinë" ta vendosni në krye të Portalit të Forumit. Kjo do të ju mundësojë bashkatdhetarëve në SH.B.A.[,]që hyjnë te Forumi Shqiptar, të kenë qasje në këtë të dhënë e të mësojnë me kohë për këtë tubim. Kështu që, tubimi do të jetë më gjithpërfshirës e jo tubim familjesh të ngushta siç e kanë shprehinë me i organizuar shoqatat ku shumica, që nuk i kanë familje kryetarët e shoqatave, e marrin vesh për tubime disa ditë mbas përfundimit të tyre. Gjithashtu, si qëllim dytësor në temë mund të shtohet edhe njohja me njëri-tjetrin e pjesmarrësve të Forumit Shqiptar (siç thotë populli, "ra ky mort e u pamë").

U jam mirënjohës paraprakisht për marrjen parasysh të kësaj kërkese.

Sinqerisht,
    Shqiptari.
    ----------------------------------
    .
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 04-12-2007 më 14:12 Arsyeja: hyperlink

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Ky problemi qeke parashtruar ti me ka ndodhur dhe mua per disa probleme qe kam pasur dhe kam ven re mospergjigjje nga administratoret e ketij forumi .
    Nkuk kuptoj dicka seperse nuk e bllokojne fare opsionin e mesazheve private kur nuk i lexojn fare ato mesazhe . Perderisa esht nje forum serioz duhet qe dhe administratoret e ketij forumi te ndihmojne perdoruesit per cdo problem

Gjiithe te mirat !!!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,024
    Postimet në Bllog
    22
    Fakti qe nuk ke marre pergjigje nuk do te thote qe kerkesa nuk eshte marre parasysh. Tema eshte kaluar tek portali i forumit edhe pse informacioni ne lidhje me protesten dhe organizatoret e saj eshte i manget.

Dhe pergjigjia nga administratoret varet nga fluksi i mesazheve qe vijne nga anetaret e forumit ne nje dite. Pergjigjia mund te vije me vonese por nuk ka munguar.

Albo

Tema të Ngjashme

1. Një shtet paralel që po kërcënon shoqërinë shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-01-2010, 17:22
  2. Kerkese per Acc ne ne dhomat #shqiperia dhe #ndihme
    Nga cun_sexy në forumin Na bashkoi Albasoul
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-04-2009, 20:33
  3. Me kerkese te Farukut
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2007, 07:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •