Close
Faqja 24 prej 33 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 324
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Perdor programin Recover My Files eshte kogja efektiv ne kete drejtim te kthimit fajllave
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e dori_85
    Anëtarësuar
    31-10-2005
    Postime
    20
    nese deshiron neser diku ne te njejtin orar qe po postoj kete te ngarkoj nje program qe eshte shum efektiv e kam perdorur vet disa her

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330
    Partition_Recovery eshte shume i mire serialin do ta nis pv

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Postime
    11

Exclamation si mund ti kthej gjerat qe i kom fshi me heret ?

Qe din dikush me me tregu,si kisha mujt mi kthy filet qe i kom fshi me heret sot!! me i kthy perseri esht urgjent ??
    my world revolves around you....!!!

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168
    PhotoRec eshte nje program per rekuperimin e fileve te fshire http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    RecoverMyFiles eshte shume efektiv ne kete drejtim.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anëtarësuar
    06-10-2008
    Postime
    165

S'i t'i ruajme dokumentet para formatimit

Kam ndigjuar ama emrin nuk ja di vetem desha t'u pyes ju qe a ka ndonje program qe mundeson ruajtjen virtale te te dhenave dhe ne menyre automatike pas formatizimit t'i kthesh fajllat kuptohet cilen deshiroj une p.sh

a ka ndonje program apo ndonje lloj i cd-se se tille

Nese ka ndonje program u kisha lut qe te me dergoni ne kutine postare private timen.

Me t'mira

Citim Postuar më parë nga crackeri Lexo Postimin
    Kam ndigjuar ama emrin nuk ja di vetem desha t'u pyes ju qe a ka ndonje program qe mundeson ruajtjen virtale te te dhenave dhe ne menyre automatike pas formatizimit t'i kthesh fajllat kuptohet cilen deshiroj une p.sh

a ka ndonje program apo ndonje lloj i cd-se se tille

Nese ka ndonje program u kisha lut qe te me dergoni ne kutine postare private timen.

Me t'mira

Kjo ska nevoj per perkthim pp lol

Ne menyre automatike nuk i merr file-t specifike qe do , duhet ti kopjosh manualisht.
    Kerko ne google per " Hiren boot cd" ERd commander , BArt PE . Kto kam perdor zakonisht por duhet te ket shum me shum se kaq. NUk jan te veshtire ne perdorim.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anëtarësuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Kjo ska nevoj per perkthim pp lol

Ne menyre automatike nuk i merr file-t specifike qe do , duhet ti kopjosh manualisht.
    Kerko ne google per " Hiren boot cd" ERd commander , BArt PE . Kto kam perdor zakonisht por duhet te ket shum me shum se kaq. NUk jan te veshtire ne perdorim.
    Eshte interesant fakti qe sa e kam Hiren Boot CD dhe as qe me ka rene nder mend qe te shikoj dhe kur e hapa cd-ne ishte shume interesante se kishte edhe shume gjera te tjera te cilat me jane nevojitur.

Te faleminderit shume per ndihmen qe beren. Sidoqoft nese ndokush nga ju din ndonje program shume adekuat do t'i ruante te dhenat si menyre virtuale do te kishte qene mire qe te dergoni ne mp-ne time.

THNX

Citim Postuar më parë nga crackeri Lexo Postimin
    Eshte interesant fakti qe sa e kam Hiren Boot CD dhe as qe me ka rene nder mend qe te shikoj dhe kur e hapa cd-ne ishte shume interesante se kishte edhe shume gjera te tjera te cilat me jane nevojitur.

Te faleminderit shume per ndihmen qe beren. Sidoqoft nese ndokush nga ju din ndonje program shume adekuat do t'i ruante te dhenat si menyre virtuale do te kishte qene mire qe te dergoni ne mp-ne time.

THNX
    Nuk te mar vesh me kte menyren virtuale ca do te thuash?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Faqja 24 prej 33 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •