Close
Faqja 25 prej 33 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 324
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Citim Postuar më parë nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Nuk te mar vesh me kte menyren virtuale ca do te thuash?
    E çka tani, prape përkthyes eee??
    Me respekt,

Valdet Shala

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    A e dini kuptin e fjales "virtuale"
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    A e dini kuptin e fjales "virtuale"
    Dmth Byte-et nuk i mer me lopat nga nji hdd ne tjetrin po i mer me mosue LoL
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anëtarësuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Nuk te mar vesh me kte menyren virtuale ca do te thuash?
    Termi virtuale është një koncept i aplikuar në shumë fusha me ngjyrë disi të ndryshme, gjithashtu, denotations ndryshme.

Termi ka qenë përcaktuar në filozofi si "ajo që nuk është e vërtetë", por mund të shfaqin cilësitë e spikatur te vërtetë.

ose hyr ne vikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual

kam perkthyer ne shqip permes google translate mirpo mendoj qe e kupton sadopak.

Lol nuk ke mesuar kurr per fjalen virtual?

Crackeri e kuptoj flalen "virtual" lol po ate qe skuptoj eshte se scfare do te thuash ti me kte fjale , kopjimi i te dhenave eshte proces komplet fizik sepse te dhenat nuk rrine ne ajer jane te shkruajtur ne memorie cfaredolloj tipi te jete dhe kopjimi i tyre eshte levizje e energjis elektrike qe eshte dukuri fizike.

Anëtarësuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Crackeri e kuptoj flalen "virtual" lol po ate qe skuptoj eshte se scfare do te thuash ti me kte fjale , kopjimi i te dhenave eshte proces komplet fizik sepse te dhenat nuk rrine ne ajer jane te shkruajtur ne memorie cfaredolloj tipi te jete dhe kopjimi i tyre eshte levizje e energjis elektrike qe eshte dukuri fizike.
    Epo pikerisht per kete kam pare nje ekspert nga kosova qe jeton ne Gjermani dhe se te gjitha te dhenat i fuste ne nje cd virtuale nuk di si e bente kete cd-ja ishte 700 mb por ai i ruante te dhenat 30 GB e me shume. per kete ajo mundet te jete si virtual se nuk ka shance ne nje cd 700 MB te barten te dhenat 30 GB.

Nuk e di a me kuptove tani?

Nuk e di si eshte e mundur te behet ky lloj kompresimi i te dhenave , mua me duket i pamundur.
    Konceptin e cd virtuale e kam hasur ne instalimin e lojrave qe shkarkohen si i mazhe te disqeve , me alcohol.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    77
    Dmth Byte-et nuk i mer me lopat nga nji hdd ne tjetrin po i mer me mosue LoL
    Hahahaa, ky ishte spjegimi me i mir per fjalen Virtuale .

Qenka i lezecem ky crackeri paska hyr menjeher ne wikipedia ta perkthej fjalen Virtuale.
    O cuni nese don ta formatosh PC dhe mos i humbesh te dhenat, hidhi ne ndonje kompjuter tjeter , ose ne ndonje memorje te jashtme, lere ket menyren VIRTUALE se i humb ashtu hghghgg..

Anëtarësuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar më parë nga pollozhani Lexo Postimin
    Hahahaa, ky ishte spjegimi me i mir per fjalen Virtuale .

Qenka i lezecem ky crackeri paska hyr menjeher ne wikipedia ta perkthej fjalen Virtuale.
    O cuni nese don ta formatosh PC dhe mos i humbesh te dhenat, hidhi ne ndonje kompjuter tjeter , ose ne ndonje memorje te jashtme, lere ket menyren VIRTUALE se i humb ashtu hghghgg..
    A more lol mos je gje fare djali i Shaban Polluzhes qe mer guximi dhe thua i lezetshem. te pakten kurr mos fol per dike qe as nuk e njeh e as nuk din kush eshte ai.

Sa per memorie te jashtme apo bartje e te dhenave nga nje pc ne tjetren rrafsh qe 10 vite merrem me kete sport.
    E sa per wikipedia normalisht nuk flas gjera te cilat i shpiki vet se ka kush e ka shpikur ate. Po si duket ti as qe ke kryer ndonje shkoll per te diplomuar dhe per te bere punime diplome apo punime shkencore apo edhe ndonje seminar edhe nese ke punuar ndonje punim te tille si duket t'i as qe ke vene ndokund ndonje fusnote se ku ke mundur te marresh ate literatur.

Une magjistroj dhe perndryshe eshte turp per mua te mos e sjell burimin se nga e kam marr.

Une te pakten kete qe shkrova per ty ishte keshille se si e marresh ti ajo eshte dicka tjeter.

Me t'mira!.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga crackeri Lexo Postimin
    A more lol mos je gje fare djali i Shaban Polluzhes qe mer guximi dhe thua i lezetshem. te pakten kurr mos fol per dike qe as nuk e njeh e as nuk din kush eshte ai.

Sa per memorie te jashtme apo bartje e te dhenave nga nje pc ne tjetren rrafsh qe 10 vite merrem me kete sport.
    E sa per wikipedia normalisht nuk flas gjera te cilat i shpiki vet se ka kush e ka shpikur ate. Po si duket ti as qe ke kryer ndonje shkoll per te diplomuar dhe per te bere punime diplome apo punime shkencore apo edhe ndonje seminar edhe nese ke punuar ndonje punim te tille si duket t'i as qe ke vene ndokund ndonje fusnote se ku ke mundur te marresh ate literatur.

Une magjistroj dhe perndryshe eshte turp per mua te mos e sjell burimin se nga e kam marr.

Une te pakten kete qe shkrova per ty ishte keshille se si e marresh ti ajo eshte dicka tjeter.

Me t'mira!.....
    O shoku, mos u hidhero menjeher, ate i lezecem e thash se Paske qejf te tregohesh sikur din Dicka, po ja ke fut edhe kot o lale:
    1.CD Virtuale ( Kush na qenka CD Reale ateher ... )
    2. Ne CD prej 700 MB te ruhen te dhena prej 30 GB :P

Mandej Magjistron edhe nje tekst te thjesh prej Wikipedia e perkthen me Google Translate, Mesa duket nuk te mesonkat mir anglisht ne shkoll .

Prandaj shoku para se tja fusish kot mendohu 2 her
    tung

Faqja 25 prej 33 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •