Close
Faqja 17 prej 33 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 324
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Permes nje programi recuve pak me heret i ktheva shumicen e fotove
    Mirpo pjesa tjeter kan humb dikund , spo me dalin fare ose ose nuk po hapen.
    MorDor , flm per mp , programi jot ishte efikas eheheh .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ku vajten fotot? Te tregoj bune ku vajten fotot po me pare do te shpjegoj se cfare ka ndodhur. Ti ke kapur drejtorine edhe shtype shift delete qe ka bere fshirjen automatike pa I vene ne recycle bin. Kur ti save nje file ky shkruhet ne harddrive edhe I tregon windows ku ndodhet. Ne momentin qe ti ben kete file delete windowsi nenkupton se kjo hapesire eshte e vlefshme edhe e lire per tu perdorur ndryshe nga filet ekzistuese ose kur file ndodhet ne recycle bin. Kur windows kujton se kjo hapesire eshte e vlefshme per te shkrojtur atehere shkrun informacjone te tjera duke zhdukur ato qe ishin me perpara pra me kete nenkupton qe filet nuk zhduken kur ti delete po zhduken kur ti shkruan apo regjistron nje gje tjeter ne kompjuter edhe windows perdor ate hapesire qe ti kishe fotot. Ja disa nga gabimet qe ti bere. Perdore nje program me pagese qe te limitonte nje foto ne dite. Duke instaluar kete program ti perdor hapesire te windows ku mund te ishte nje hapesire e perdorur nga fotografite. Me pas degjove nje nga zgjuarsite e forumit ku perdore system restore. System restore ska te beje fare me fijlet e tua por ama mban mend konfigurimin e kompjuterit, driverat, edhe fijlet e windows edhe nese ti ke windows te prishur e rikthen windows ne nje gjendje te meparshme duke fshire konfigurimin ekzistues ose filet ekzistuse e shkruan aty filet e mbajtura nga momentin e caktuar. Pra windows perseri ka shkrojtur ne hdd informacjon ku mund te kete perdorur hapesiren e perdorur me perpara nga fotot e tua. Fatkeqsisht cdo gje qe mund te jete mbuluar nga keto cka ti ke bere jane te humbura ose te koruptuara perfundimisht. Kur perdoret nje program recoverimi te thone qe duhet ta instalosh ne nje hdd tjeter jo ne hdd ku ti ke patur informacjonin e humbur. CUNA MOS JA FUSNI LLAFIT KOT KUR JEPNI NDIHME PA DITUR SE CFARE NDODH NGA AJO QE SYGJERONI. Edhe te perdoresh shift delete aksidentalisht prap me duket pak apsurde. Fat e ment ne koke heren tjeter

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e beerti
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Postime
    197
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Bera delete nje folder me fotografi pa dashje, mirpo fshirjen e bera me Shift + delete , kshtu qe nuk i kam ne Recycle Bin ? A ka dikush qe me tregon si mund ti kthej kto fotografi , kam ndegju se ka nje program , mirpo dua te me ndihmoni ta gjej , ose me tregoni ndonje menyr tjeter , ju lutem per ndihm se i kam fotografi shum per mall dhe si kam askund tjeter
    Lu falenderoj per ndihm

Shkarko Ket Program , edhe besoj qe ki me rregullu ket Problem ,

Recover My Files 3.98.6053

Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 12-09-2008 më 16:30

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Programin qe te dhashe (tek postimi i pare) Renea ishte me crack dhe funksional, gabimi yt eshte qe nuk e perdore menjehere. Tani sic e tha dhe Ardi do te kene humb shume foto sepse ka kaluar shume kohe.

P.S. Mjeshtrat e midhjes dhe te peshkut eshte mire te mos marrin pjese ne nenforumin "Pyetni ekspertët", kur te kerkojme ndihme ne fushen e peshkimit atehere mund te jepni ndihmen tuaj si "ekspertë" ne ate fushe

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ku vajten fotot? Te tregoj bune ku vajten fotot po me pare do te shpjegoj se cfare ka ndodhur. Ti ke kapur drejtorine edhe shtype shift delete qe ka bere fshirjen automatike pa I vene ne recycle bin. Kur ti save nje file ky shkruhet ne harddrive edhe I tregon windows ku ndodhet. Ne momentin qe ti ben kete file delete windowsi nenkupton se kjo hapesire eshte e vlefshme edhe e lire per tu perdorur ndryshe nga filet ekzistuese ose kur file ndodhet ne recycle bin. Kur windows kujton se kjo hapesire eshte e vlefshme per te shkrojtur atehere shkrun informacjone te tjera duke zhdukur ato qe ishin me perpara pra me kete nenkupton qe filet nuk zhduken kur ti delete po zhduken kur ti shkruan apo regjistron nje gje tjeter ne kompjuter edhe windows perdor ate hapesire qe ti kishe fotot. Ja disa nga gabimet qe ti bere. Perdore nje program me pagese qe te limitonte nje foto ne dite. Duke instaluar kete program ti perdor hapesire te windows ku mund te ishte nje hapesire e perdorur nga fotografite. Me pas degjove nje nga zgjuarsite e forumit ku perdore system restore. System restore ska te beje fare me fijlet e tua por ama mban mend konfigurimin e kompjuterit, driverat, edhe fijlet e windows edhe nese ti ke windows te prishur e rikthen windows ne nje gjendje te meparshme duke fshire konfigurimin ekzistues ose filet ekzistuse e shkruan aty filet e mbajtura nga momentin e caktuar. Pra windows perseri ka shkrojtur ne hdd informacjon ku mund te kete perdorur hapesiren e perdorur me perpara nga fotot e tua. Fatkeqsisht cdo gje qe mund te jete mbuluar nga keto cka ti ke bere jane te humbura ose te koruptuara perfundimisht. Kur perdoret nje program recoverimi te thone qe duhet ta instalosh ne nje hdd tjeter jo ne hdd ku ti ke patur informacjonin e humbur. CUNA MOS JA FUSNI LLAFIT KOT KUR JEPNI NDIHME PA DITUR SE CFARE NDODH NGA AJO QE SYGJERONI. Edhe te perdoresh shift delete aksidentalisht prap me duket pak apsurde. Fat e ment ne koke heren tjeter

Ardi
    Bravo he burr , se krejt kshtu ka ndodh .
    Shum mir e ke pershkrujt ti , dhe gjitha fotot ne D (te windowsi) mi nxjerrte corupted , ndersa un nje pjes te fotove i gjeta te C-ja , sepse me heret prej te C-ja me CUT i kisha bart te D-ja .
    Sido qe te jet flm per ndihmen , kujdes kur ndihmoni tjera her eheheh .
    Edhe kur i bera recovery fotot prej te C-ja duheshte ti dergoj ne E , sepse me thoshte esht rrezik ti ruajsh ne hdd e njejt.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Kjo puna e shift + delete me eshte bere edhe mua ves , dhe ka raste fshij ndonji gje pa dashje.
    Renea si e ka emrin programi qe te beri pune , se un i kam provuar te gjithe me nje karte dhe nuk ktheva gje.Dhe nuk e kuptoj si ka mundesi , u kthyen fotot qe ishin bere qe ne fillim kur ishte blere karta dhe nuk u kthyen ato qe ishin bere para nji muaji.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    209

Pas Formatizimit si ti rikthej te dhenat

Ne nje PC ruajta te gjitha ato te dhena qe kisha per ti ruajtur ne Local Disk D:
    Formatiziova Pc dhe nga shpejtesia gjat formatizimit kam bere Delete edhe diskun D: A ka ndonje mundesi qe ti rikthej keto te dhena. ( foto , programe , muzik ) mua me nevoiten vetem fotot patjeter. Nese ka mudesi te me tregoj dikush nga ju si tja bej qe ti rikthej keto!

Provo me ndonje program qe rekuperon te dhenat. Kerko per Recovery data dhe besoj ndonje gje do te gjesh...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga dardanii Lexo Postimin
    Ne nje PC ruajta te gjitha ato te dhena qe kisha per ti ruajtur ne Local Disk D:
    Formatiziova Pc dhe nga shpejtesia gjat formatizimit kam bere Delete edhe diskun D: A ka ndonje mundesi qe ti rikthej keto te dhena. ( foto , programe , muzik ) mua me nevoiten vetem fotot patjeter. Nese ka mudesi te me tregoj dikush nga ju si tja bej qe ti rikthej keto!
    Provo
    Easy Recovery Pro.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hibernated
    Anëtarësuar
    14-07-2008
    Postime
    97
    Mund te perdoresh edhe Recover My Files 3.98 Build 6043
    Nese te duket e komplikuar, po e ngarkoj ne rapidshare dhe po te dergoj lidhjen.
    Po kjo puna e formatimit .... gjithesesi provoje, nuk ke cte humbesh.
    Gjithe te mirat
    Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 12-09-2008 më 16:31

Faqja 17 prej 33 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •