Close
Faqja 5 prej 33 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 324
    i/e regjistruar Maska e kiki_gj
    Anëtarësuar
    17-06-2004
    Postime
    75

Mendoj se mudn te kthehen

Mund te kerkohen softwer per rithimi e tyre me emrin Getdataback for NTFS dhe egziston mundesi pas formatimit te kthehen shenimet te gjitha mund te kthehen pasi ende jan te fresketa ne memorjen e diskut.
    prandaj mendoj se do te kete sukses nje rikthim i till por duhet nje kerkim ne internetse duhet te egzistoj.
    po flas nga pervoja pasi nje klient i imi i nxorri te gjitha shenimet me ane te nje softweri ne nje kompani te huaj.

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    edo mo perto ma hudh pak ate serialin e Recover my files ne pv,se nga te gjithe programet qe kam perdor ai me eshte duk me i mire per rikthim data.

P.S. ka nai njoni username ke ky web https://secure.experts-exchange.com ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Orso : 22-11-2004 më 14:14

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Unë kam provuar shumë programë për rikthimin e dokumenteve të fshira. Zakonisht arrinin t'i kthenin disa dokumente por edhe shumë prej tyre nuk ishte e mundur. Por kur është fjala për skedarë të mëdhenj me mbi 100 MB rikthimi i tyre nuk ka pasur sukses fare. Edhe pse nuk kam pasur nevojë për një gjë të tillë por për kurreshtje kam dashur të provoj. Njëherë i kam humbur dy dokumentacione të kompresuara me zip dhe një program Easy Revover Files (apo kështu diçka s'më kujthet emri) m'i ka kthyer mirëpo tani ato zip ishin të prishura (damaged). S'kishte asnjë mundësi teorike të hapeshin ato. Kam provuar edhe programe që riparojnë skedarët zip të dëmtuar por asnjë nuk më ka kryer punë.
    Sido qoftë unë nuk kam provuar ndoshta të gjitha programet. Është çdo gjë e mundur në kompjuter. Por të kemi kujdes që të bëjmë rezervimet e nevojshme (back up) për çdo dokumentacion.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Me pak fjale datat mund te rikthehen por jo 100%.

PIKE.

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Ashtu them edhe unë. Madje larg është 100 %-shit. Por megjithatë duhet provuar për çdo dokument apo foto apo diçka tjetër me rëndësi që është humbur, të provohet të rikthehet.
    Kodi:

i/e regjistruar Maska e kiki_gj
    Anëtarësuar
    17-06-2004
    Postime
    75

edhe une u bashkohem mendimit tuaj

tung
    nje mos kujdes kushton shume andaj me mire ti ruajm ne CD apo DVD ateher do te jene me te sigurta keto shenime.
    mos te shpresojm tek softweret kjo ndoh njeher qe te rikthehen.

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    E po ja që ndodh të zhduken ndonjëherë pa dëshirën tonë. Prandaj kur ndodh kjo njeriu mund të gjejë një shpresë për ripërtëritjen e diçkaje që kushtimisht mund të quhet e vdekur.
    Kodi:

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga Patrioti
    Para tre muajsh formatova gabimisht HD ne komp. tim.
    HD ishte fizikisht i ndare dhe i formatuar ne FAT32.
    Perdora programin Recover my files v2.18 dhe RECUPEROVA nje sere filesh (kryesisht fotografi). Them nje sere filesh sepse nuk arita ti recuperoja te gjitha, nuke di nese per fajin tim (tentova me pare ta beja me nje program tjeter)
    apo se programi me te vertete nuk i recuperon te gjitha filet.
    Ky dreq[Recover my files] nuk ti kthen skedaret zip dhe exe, megjithate po patet ndonje serial qe ben edhe per versionin 2.84 ma dergoni me pm.

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Fotjon të dërgova diçka unë. Shpresoj se të bën punë.
    Kodi:

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Mbase jam njeci vone, por pashe ne mesazhin e Asgjesikunderdielli pjesen ku shkruan se e ka pase driverin te ndare fizikisht.

N.q.s. nuk ak ndodh ndonje gabim ne instalimin e pare. atehere nuk mendoj se eshte problem i madh. Hape komputerin dhe hiqe diskun fizkisht. Pastaj lidhe ne nje komputer tjeter dhe kopjo datat.
    N.q.s. nuk ke mundesi shkruaj ketu se c'fare veshtiresie ke has dhe te shofim mos te ndihmojme.
    Megjithate sic thote Albo kjo gje ia vlen per pak data por po pate me GB nuk ia vlen. Megjithate n.q.s. ben ate qe thashe me lart dhe i shef infot atehere ka mbaru puna.

Nuk e di ku je ti lal por une jam ne ceki dhe ketu ka nja tre kater firma te specializuara per keto pune qe te japin garanci 100%.

Nje gje harrova: nuk vura re se c'fare dike ke pas IDE apo serial ATA. Po qe se i ke pas IDe menyra qe thashe me lart te funksionon 100%. Po qe se i ke pas serial ata (SATA) atehere kjo eshte problemi kryesor i tyre. n.q.s. nuk e ke diskun e dyte Slave ose mirrored atehere data nuk i shef me ne asnje menyre. Mu me ka ndodh disa here ke komputerat e firmes dhe njehere ke serveri. nuk kishte mundesi te merrje data sepse ishin SATA drivers Primary dhe Slave.
    M'u desh te shkoja ke nji kompni ketu qe per 600$ m'i dha komplet (100%) te gjitha datat.

Let's see what will be your result.

Cheers,
    Oni

Faqja 5 prej 33 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •