Perdor programin Recover My Files eshte kogja efektiv ne kete drejtim te kthimit fajllave
Perdor programin Recover My Files eshte kogja efektiv ne kete drejtim te kthimit fajllave
Me respekt,
Valdet Shala
nese deshiron neser diku ne te njejtin orar qe po postoj kete te ngarkoj nje program qe eshte shum efektiv e kam perdorur vet disa her
Partition_Recovery eshte shume i mire serialin do ta nis pv
Qe din dikush me me tregu,si kisha mujt mi kthy filet qe i kom fshi me heret sot!! me i kthy perseriesht urgjent ??
my world revolves around you....!!!
PhotoRec eshte nje program per rekuperimin e fileve te fshire http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
RecoverMyFiles eshte shume efektiv ne kete drejtim.
Me respekt,
Valdet Shala
Kam ndigjuar ama emrin nuk ja di vetem desha t'u pyes ju qe a ka ndonje program qe mundeson ruajtjen virtale te te dhenave dhe ne menyre automatike pas formatizimit t'i kthesh fajllat kuptohet cilen deshiroj une p.sh
a ka ndonje program apo ndonje lloj i cd-se se tille
Nese ka ndonje program u kisha lut qe te me dergoni ne kutine postare private timen.
Me t'mira
Kjo ska nevoj per perkthimpp lol
Ne menyre automatike nuk i merr file-t specifike qe do , duhet ti kopjosh manualisht.
Kerko ne google per " Hiren boot cd" ERd commander , BArt PE . Kto kam perdor zakonisht por duhet te ket shum me shum se kaq. NUk jan te veshtire ne perdorim.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Eshte interesant fakti qe sa e kam Hiren Boot CD dhe as qe me ka rene nder mend qe te shikoj dhe kur e hapa cd-ne ishte shume interesante se kishte edhe shume gjera te tjera te cilat me jane nevojitur.
Te faleminderit shume per ndihmen qe beren. Sidoqoft nese ndokush nga ju din ndonje program shume adekuat do t'i ruante te dhenat si menyre virtuale do te kishte qene mire qe te dergoni ne mp-ne time.
THNX
Krijoni Kontakt