Lexo këtë temë: Si të rikthej skedarët e fshirë/formatuar
Lexo këtë temë: Si të rikthej skedarët e fshirë/formatuar
Jeta ime, mban emrin e saj..
Rrofsh, se une nuk e gjeta dot..
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Me sa duket nuk ka ndonje shprese per rastin tim...
Shkova edhe ne nje dyqan qe merret me keto gjera dhe nuk bene gje, me thane se po te ishte aparat fotografik edhe mund te kishte shpresa... por me kameran nuk bera dot gje.
Gjithe te mirat.
Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
si me i rikthy te gjith fajlet qe me jan fshi ne laptop, si psh fajlat dwg, un i kam kthy shumicen por disa prej atyre fajlave nuk me hapen ndoshta jan exzekutu, prej ndonje virusi, sepse mu fshin kur cinstalova antivirusin dhe i jap restart laptopit, dhe kur u ndez, te gjith folderat ne desktop ishin bosh, perdora programin recuva dhe i ktheva fajlat qe me ishin fshir por disa nuk me hapen mo, sado qe jan rikthy nuk hapen, a ka nai menyr tjeter si me i kthy, se me duhen patjeter ato fajla se ishin gjith detyrat e semestrit qe kisha punuar ne autocad. A ka ndonje menyr me i kthy, ose si me i rregullu ato fajla qe nuk hapen, me teper me interesojn dwg se me duhen patjeter. Flm. Klm
klajdidr a ke provuar ne keto linke ku jan edisa programe trial per ti pare ato file dhe per ti convertuar http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...6siteID=123112
apo
http://www.explorerview.com/ edhe nese nuk e ke te instaluar autocad
Nqs skedaret jane fshire pasi ke cinstaluar antivirusin,kjo do te thote qe antivirusi i ka klasifikuar ato skedare si viruse ose te dyshimte.Ne kte rast varet si e ke pas te konfiguruar antivirusin.Antivirusi mund ti kete kaluar skedaret ne virus vault,ne nje folder izoluse,karantine qe eshte nje folder pjese e antivirusit.Duhet te kishe bere restore skedaret perpara cinstalimit te virusit per ti nxjerre nga izolimi ne virus vault.Ne kete menyre mund ti ruaje dhe hapje skedaret dwg.
Me cinstalimin e antivirusit eshte fshire karantina me skedaret dwg,Skedaret te kane humbur.
Antivirusi kur i fut skedaret ne karantine i bllokon qe te mos hapen.Nqs do perdorje funksionin restore,vetem ne kete menyre skedaret do ktheheshin aktive.
cfaredo programi qe te perdoresh per restorimin e ketyre skedareve qe nuk hapen,perseri ato nuk do hapen,pasi antivirusi ka shkruar mbi keto skedare dhe programi autokad nuk i njef me qe ti hape dhe lexoje.Skedaret jane modifikuar nga antivirusi.
===
Nqs antivirusi nuk eshte ngaterruar fare me keto skedare,perseri programet e restorimit si restore my files nuk rikoverojne 100% te materialit te fshire,pasi sekroret ne disk ku kane qene keto skedare jane rishkruar per pasoje skedaret origjinale dwg para fshirjes jane korruptuar dhe nuk hapen me.
Shiko per ndonje program qe ben riparimin e skedaret dwg te demtuara.
Nqs skedaret dwg te hapen por dalin bosh ka mundesi qe antivirusi te kete perdorur funksionin dizinfekto dhe ka fshire permbajtjen brenda skedareve.
Nje problem tjeter eshte madhesia e skedareve dwg qe te kane humbur.nqs skedaret dwg perpara fshirjes kane qene si ikona ne desktop ato nuk jane skedare me material por thjesht shortcuts,ikona 1 kb.Nqs programi i rikoverimit qe ke perdorur te kthen skedare te tille 1 kb ato nuk hapen,jane ikona.Shiko te programi i rikoverimit krahas listes se skedareve,edhe madhesine e tyre anash.
Nje pjese mund te jene 700 kb,1.4mb etc qe jane skedare dwg me material brenda.Skedaret e tjere me madhesi 1-3kb ikona thjesht injoroji,
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje Antar te nderuar,kam një problem e kam bler nje aparat digjital dhe kam bër ca fotografi,po i kam fshir pa ditur te punoj me to, a ka mundësi ti rikthej ato foto me ndonje program amo diq tjetër ......![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga denimsn : 25-04-2009 më 11:48
Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,
Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet
Lidh aparatin dixhital me kompjuterin (nepermjet usb cablle). Do shkarkoni kete software: Kliko ketu. Kliko Next ne dritare e hapur. Ne hapin 1, ju mund te specifikoni , se ke pjese do te riktheni, ne rastin tend do selektoni karten e aparatit dixhital, me pas do vendosi se ne cfare destinacioni kerkoni te ktheni fotot. Do te filloj scan, varet nga kapaciteti i kartes suaj, mund te duhen disa minuta per te perfunduar procesin. Me poshte do te japi fotot qe ka gjetur. Do te selektoni te gjitha fotot qe ju kane humbur, per ti rikthyer duke vendosur se ne cfare pjese te kompjuterit doni ti vendosni.
Shpresoje te funksionoj.
Jo bre spo ban a munesh me naj njo tjeter se spo ban edhe fill po ma bllokon PC-në.....?
Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,
Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet
Ndiq po te njejten procedure si me larte. Po me kete software:
Kliko ketu dhe shkarkoje. Ose me kete: Kliko ketu dhe shkarkoje.
Krijoni Kontakt