Close
Faqja 19 prej 33 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 324
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Per shkak te viruseve qe mund te kete PC yt, ti ke instaluar nje antivirus tjeter... Ky ka kapur te gjithe WIN XP te keqtrajtuar nga viruset, dhe tashme WIN qe kishe u prish. te duhet ta formatosh... e formatove... dhe por te gjitha gjerat qe ti ke patur (te rendesishme) moren udhen... si i behet qe te pakten ti therrasesh dhe ti kthesh pas... ne vend ku ishin?

Ka mundesi apo programe qe te jene mbi 15-20 MB?
    Mbase keta bejne pune per shkak te database-it me te madh qe kane?

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Provoje me ti besh nje System Restore pc dhe mund te te ndihmoj dhe kjo
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Search And Recover.Ose te System Mechanich i ke te gjitha keto TOOLS me duket per mirmbatje rekuperim etj,...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281

Duhet doemos të gjej materialet!

Pershendetje.Kam nje problem me pc.Mi kane fshire ne pc disa materiale teper te rendesishme para dy muajsh dhe tash doemos duhet ti gjej ato materiale.Si mund te me ndihmoni me ndonje program me te cilin do i kthej te gjitha gjerat e fshira nga pc.
    Kam perdorur nje program "PC FILE RECOVERY"(PCIFR3) por nuk me ndihmoi dot.
    Do ju kisha lutur nese dikush din ndonje program i cili me te vertete do me ndihmoj ju lutem te me tregoni.
    Respekte!
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

Programe ka plot, por nuk eshte e sigurte se ti do ti rikthesh ato dokumenta qe ke humbur. Sic te ka ndodhur dhe me programin qe ke provuar.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Te gjitha informacionet ne PC ruhen neper sektoret e hardiskut, nese dokumenti eshte me i madh se nje sekor atehere ai ruhet ne sektore te ndryshem ne hardisk, se ne cilet sektore eshte i rajtur nje dokument mbahet i ruajtur ne FATs (File Allocation Tables).

Kur nje dokument fshihet atehere shkaterrohet File Allocation Table i tij, sektoret ende i mbajne informacionet e mehershme por per hardiskun keta sektore jane te zbrazet dhe nese nderkohe ruhet nje dokument i ri ka gjasa te mbishkruaje keta sektoret e dokumenteve te fshira.

Nese jane mbishkruar sekoret e hardiskut ku kane qene me pare te ruajtura dokumentet e fshira, atehere nuk ekziston asnje menyre per ti rikthyer ato.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga besar_atb Lexo Postimin
    Pershendetje.Kam nje problem me pc.Mi kane fshire ne pc disa materiale teper te rendesishme para dy muajsh dhe tash doemos duhet ti gjej ato materiale.Si mund te me ndihmoni me ndonje program me te cilin do i kthej te gjitha gjerat e fshira nga pc.
    Kam perdorur nje program "PC FILE RECOVERY"(PCIFR3) por nuk me ndihmoi dot.
    Do ju kisha lutur nese dikush din ndonje program i cili me te vertete do me ndihmoj ju lutem te me tregoni.
    Respekte!
    Perdor programin Recover my files.Program shum i mire.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-11-2008
    Postime
    8
    hy te katz.cd dhe shkruaj recovery files dhe downloade me rapidshare

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527

A ekziston ndonje mundesi ?

Pershendetje..

Doja t'u pyesja nese ekziston ndonje mundesi per te rekuperuar (rikthyer) file-t e fshire gabimisht?
    Keto ishin disa skedare video te ruajtura ne H.D e nje kamere te cilen gabimisht e formatuan.
    Disa kohe me pare pashe qe ishte nje teme e tille per skedaret e fshire ne P.C por nuk munda t'a gjej... prandaj mendova se mund te ekzistoje ndonje mundesi edhe per kete rast.
    Ju faleminderit.
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Faqja 19 prej 33 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •