Pershendetje
Kam nje problem ne kompjuter disa dosje me behen hiden automatikish dhe pasi e e heq kete opsin te opsionet e dosjeve serisht nuk me shfaqen failet e fshehura.
Faleminderit
Pershendetje
Kam nje problem ne kompjuter disa dosje me behen hiden automatikish dhe pasi e e heq kete opsin te opsionet e dosjeve serisht nuk me shfaqen failet e fshehura.
Faleminderit
Nuk ka shum lidhje me temen qe hapa un po nejse , po te kthej pergjigje.
Ti me siguri ke virus ne kompjuter , ose ke heq virusin dhe te ka ngel rregjistri i keqkonfiguruar , duhet te gjesh rregjistrat per te rregulluar kte , per momentin nuk po i postoj se nuk kam koh besoj se te kthejne te tjeret pergjigje dhe te dergojn rregjistrat.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Hi por si mund t'i ktheje serisht se nuk po e kuptoje kete fare ?
Shiko ne kete link dhe ke 2 metoda
http://www.addictivetips.com/windows...ed-by-a-virus/
Nje program falas.
http://files.snapfiles.com/localdl834/REST2514.EXE
Pasi e hap klik ne unzip dhe shkon ne C:\ direktori.Aty do shohesh nje dosje te verdhe restoration.E hap dhe klik ne ikonen e koshit te plerave.Hapet programi.Klik ne katrorin "include used clusters...." dhe i fut shenje v-je.
Katrorin e dyte poshte e len bosh.
Klik ne butonin "search deleted files"Te rezultatet do shohesh fotografite si jpg,png files etj.Klik ne butonin "restore by copying".I ve nje emer dhe ok.
Materialet fotografike do ti gjesh ne direktorine C:\Restoration
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 08-07-2009 më 17:14
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
UN e provova me Recover my files dhe i ktheva!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Pasi gjat formatimit te procesorit nji shoku e kishte fshirë diskun D dhe aty kisha foto dhe dokumenta me rëndësi. Ju lutem te me tregon se a ka mundesi te kthehen prap.
SHUME FLM
po licencen e ketij ku mund ta gjejem
Ndryshuar për herë të fundit nga arbeni_al : 14-07-2009 më 05:32
Nje shok kishe formatizuar kompjuterin e tij dhe kishte humbur te gjith dok. ne Local Disk D: qe kan shum vler.
Hard diskun e kishte 80 GB te ndar ne :
Local Disk C: 30 Gb ( windowsi )
Local Disk D: 50 Gb ( Dokumentet ).
Kur kishte formatizuar aj kishte fshir hdd dhe kishte bashkuar 80 Gb ne nje vend.
Morra at Hdd dhe lidha ne nje PC tjeter provova me Recover My files te kthej ato te dhena, nuk di te punoj me ket program, kur dua te ruaj me kerkon serial number. A mund dikush te me ndihmoj.
merr ne torrent progeramin Tune up dhe pasi ta instalosh te meson vete tek recovery, pac fat
Morra at program dhe isntalova ,, nuk kishe rezultat
Krijoni Kontakt