Ke provuar me System Restore .
Start / All Programs / Accessories / System Tools / System Restore
zgjidhje nje dat te ma hershme qe ti supozon se komputeri yt i ka patur ato dokumenta , shpresoj te ndihmon
Ke provuar me System Restore .
Start / All Programs / Accessories / System Tools / System Restore
zgjidhje nje dat te ma hershme qe ti supozon se komputeri yt i ka patur ato dokumenta , shpresoj te ndihmon
Kerko skedaret emri i te cileve fillon me simbolin "~*.*" kopjoj dhe ri emroj duke ja shtuar prapashtesen perkatese (.xls per excell, .doc per Word) dhe provoj ti hapesh. Nese kjo metode nuk punon atehere te nevojiten mjete per kthimin e shenimeve si psh "file scavenger" etj.
Përdor programin EasyRecovery Proferssional se me këtë ke mundësi me i rikthy dosjet e humbura.
![]()
Problemi im eshte qe nuk dua te kthej skedar te formatuara nga hard disku.Thjesht jane skedare te fshira po besojs e gjenden diku ne memorjen e hard diskut.se ska sesi te mos egsistojn perderisa skam ber format te hard diskut.
Kete e ke gabim. Ja ne menyre te thjeshtesuar se si fshihen te dhenat ne hard disk:Postuar më parë nga Olsir
Sistemi operativ merr instruksionin per te fshire ndonje skedar. SO e ri-emeron skedarin duke ja futur simbolin "~" ne fillim dhe prapashtesen .temp ne fund. Keto mund te rikthehen, lehte. Nese SO e sheh te rruges ta riperdori ate pjese te hard diskut (pak vend te lire, defragmentim etj) ku ndodhet ky skedar mund ti thuash lamtumire skedarit te vjeter. Pra edhe pa bere format mund ti hupesh skedaret per gjithmone.
Recover my files.
Keyboard not found .... press any key to continue!
get data back eshte me i miri nga te gjithe ata qe kam provuar
Kam nje Problem me Pc
Pasi me kan fshire nje Acaunt te cilin perdorja dhe kisha gjithe dekumentat brenda . Tashme nuk munde te kthej gje mrapa pasi Blackup & Ripristino confiruguracione Di sistema nuk e Kryejn Deri ne Funde PRocesin. A munde te me tregoj njeri si munde te kthehen keto file te Fshira pc.A ka ndonje Menyre tjeter per te Bere Blackup ,PShpresoj dikush prej jush te me ndihmoj .
Me Respekt Miri
FieRaK
Nese ke dy hard disks atehere eshte ky program qe te lejon me i kthyer cdo files qe eshte i humbur.
Ke kujdes qe kete program te installosh ne diskun tjeter e jo ne diskun ku jan files-dokumentet qe ju po i kerkoni.
Mbasi te installoni lexo me kujdes se si duhet per me i bere recoveri por prap po them mos e installo ne diskun ku jan dokumentat qe po i kerkoni. Me fjale tjetera nese dokumentat i ke ne disk C atehere installoje kete program ne diskun e dyte dhe nga disku i dyte e starton programin dhe e ben zgjedhjen ku te kerkon dokumentet , qe ne kete rastin tuaj eshte C drive. Ke mundesi te selektosh vetem doc. apo vetem fotot img. apo te gjithat. Lexo me kujdes dhe do te arrin ate qe e kerkoni.
Me respekt
Flag
1 Hard Disc Kam , por eshte i ndare ne 4 Acaunte. me eshte kan fshire nje prej keture acaunteve , Ne te cilen Me kan humbur tashme 50 Mije kenge & Foto PErsonale nder vite . kur klikoj tek Emri i ati Acaunti nga Decuments And Setings Thot : ( Impossibile Accendere a C:\Dekuments And Setings\Saimiri.Saimiri)
( Accesso Negativo)
FieRaK
Krijoni Kontakt